Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 784185
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Με την Λία είχα πολύ καιρό να περάσω (χρόνια θα έλεγα) εξαιτίας της συνειδητοποιημένης μου αποχής από το εν λόγω μαγαζί.

Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο ενός συναγωνιστή στο νήμα “Μασσατζίδικα που γαμάς”, σχετικά με την Λία και τις 53 κριτικές της, από τις υψηλότερες στον χώρο των μασσαζερί. Δεν θα κάνω στατιστική ανάλυση περί το τι σημαίνει για μένα ο αριθμός 53, απλά θα πω ότι για να έχεις διάρκεια τόσα χρόνια στο χώρο, σημαίνει ότι κάτι κάνεις καλά κ έτσι το “σύστημα” σε επιβραβεύει και σε κρατάει.

Επιλογή μισάωρου προγράμματος, αυτό δεν άγχωσε την Λία , με το καλημέρα έδειξε υπομονή και φρόντισε να ξεκινήσει με ένα πολύ καλό και απολαυστικό μασάζ και στην συνέχεια με ένα αισθησιακό body to body. Στέκομαι στην λέξη αισθησιακό, γιατί έχω την εντύπωση ότι μετά από τόσα χρόνια η Λία έχει την εμπειρία να σε διαβάζει και να αποκρυπτογραφεί τις επιθυμίες και τα γούστα σου.
“Ξέρει” αν θέλεις υψηλές στροφές, αν θες PSE ή GFE και μεταμορφώνεται ανάλογα.

Μετά από τόσα χρόνια, δείχνει να προσέχει πολύ το σώμα της, με τις απαραίτητες παρεμβάσεις (χείλη, κλπ), αλλά εμένα μου έκανε εντύπωση η υπομονή της και η διάθεσή της, σε μια δουλειά που θέλει κότσια κ άντερα για να κρατηθείς για τόσα χρόνια σε υψηλό επίπεδο. Πεντακάθαρη, ξέρει να σε ανάβει κ να σε καβλώνει, ακολουθώντας το δικό σου μοτίβο. Κουβεντούλα τόση .. όσο πρέπει και θα το επαναλαμβάνω: είναι υπομονετική (ξεπεράσαμε το τυπικό 30λεπτο, χωρίς να πει κουβέντα ή να διαμαρτυρηθεί) και για αυτό το λόγο θα την ξανατιμήσω σύντομα, για να δω αν θα έχω πάλι την ίδια διαπίστωση (ίσως αυτή την φορά στην 1 ώρα).

Εις το επανειδείν!
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 16, 2022
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Λία
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
sakarvats
Ανώτερος
Εγγραφή:
12 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
7.859
Πόντοι:
6.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 ZeroTolerance, WESTERN 1966, tenten956 και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουνίου, 2022
55 σχεδον παραπλανητικες κριτικες.Κανενας δεν εγραψε πόσο "φτωχη" ειναι η εμφανιση της Λίας.Οταν λεω φτωχη εννοω μικροκαμωμενη χωρις καμπύλες με αδιαφορο προσωπο,γενικα΄πολύ "λιγη" ως παρουσια.Ουτε από το σερβις καλύπτεται αυτο(που και το σερβις της δεν ειναι και ουαου!).
23 Ιουνίου, 2022
@gnnakos: Προφανώς δεν διάβασες την κριτική, ή να το πω καλύτερα, απλά την προσπέρασες γιατί δεν διάβασες αυτά που ήθελες να διαβάσεις.

Μια από τις 55, που είναι η δικιά μου κριτική, αναφέρομαι σε συγκεκριμένα δεδομένα για την Λία. Τα γούστα του καθενός προφανώς και είναι υποκειμενικά, μπορεί να μην είναι ο τύπος που θα την βγάλω έξω και θα την παίζω 3 μερόνυχτα, αλλά εδώ μιλάω για κάτι ιδιαίτερο: το να σε διαβάζει κ να σου δίνει αυτό που θες εκείνη την στιγμή.

Προφανώς και δεν μπορεί να αρέσει στο 100% των πελατών, προφανώς και δεν είμαι προμότορας ούτε μου κάνανε εκπτώσεις ή άλλες έξτρα παροχές, γιατί είχα να πατήσω στο συγκεκριμένο θεραπευτήριο από το 2015 (κ επέστρεψα φέτος τον Μάη του 2022).

Θεωρώ ότι απλά δεν είναι στο portpfolio σου, για άλλους 55 μπορεί να είναι, ή να είναι έστω κ υποφερτά.

Προχωράμε παρακάτω, εύχομαι να βρεις πραγματικά αυτό που σε εκφράζει στο 101% κ σου βγάζει τα γούστα όπως ακριβώς τα θες.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2