Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 362 10
Μασατζίδικα 788998
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Πρώτη φορά πέτυχα την Κίρα στο κατάστημα, και στο σαλόνι μου φάνηκε ως η πιο ελκυστική νέα επιλογή.

Πρόκειται περί Ουκρανής, γύρω στα 30-35 την έκανα, λεπτή στα όρια του skinny (δηλαδή skinny), σχετικά ψηλή γύρω στο 1.70, με καστανά μαλλιά. Έχει λεπτά μακριά πόδια, μικρό στήθος, και μέτριο πρόσωπο. Εμφανισιακά είναι μια συμπαθητική ψιλόλιγνη κοπέλα και μέχρις εκεί. Έχει και ένα τατού (νομίζω φεγγάρι ή κάτι τέτοιο) πίσω αριστερά στην μέση/πλάτη.

Τα ελληνικά και αγγλικά της είναι ελάχιστα, άρα η επικοινωνία υποτυπώδης, κάτι που δεν με χάλασε καθόλου διότι η κοπέλα αφοσιώθηκε στην δουλειά της και όλα καλά. Η κοπέλα είναι δοτική, πολύ ζεστή, και χαμογελαστή/ευχάριστη, που είναι πάρα πολύ θετικό και ζητούμενο για τύπους σαν του λόγου μου. Οι ξυλάγγουρες μου φέρνουν αναγούλα αλλά αυτό ευτυχώς καμμιά σχέση με την Κίρα μας. Φιλιά άφθονα, βαθιά και συνεχή. Επίσης διεισδύσεις πάντα στο τέρμα. Εξ ου και ο τίτλος της κριτικής! Πίπα πολύ καλή, στάσεις ό,τι θες. Η κοπέλα ακούραστη και συνεχώς καυλωμένη! Θα έλεγα πως τελείωσε μαζί μου μερικές φορές, ή ότι είναι άριστη ηθοποιός στο θέμα. Για μένα ελάχιστη σημασία έχει διότι πέρασα μια χαρά μαζί της και το ευχαριστήθηκα.

Στο ενδιάμεσο το μασάζ αντικειμενικά μέτρια, αλλά το προσπαθεί. Το καλό είναι πως στο τέλος είχαμε το κλασικό (και πάντα ζητούμενο) πρόγραμμα με λίγο body-to-body, πολλά χαϊδο-καυλώματα, και έτσι άριστη εκκίνηση του δεύτερου γύρου. Το επισημαίνω γιατί τελευταία πολλές κοπέλες αυτό το παραβλέπουν. Αυτή είναι βρε παιδιά η μαγεία του μασατζίδικου : να σε καυλώνει η κοπέλα με διαρκή απαλά χάδια πριν το σκίσιμο. Αλλιώς πάμε και στα studio για απευθείας sex των 15 λεπτών.

Μην με ρωτάτε για anal, cim και pse διότι δεν δοκίμασα/ρώτησα. Άλλωστε -όπως έχω ξαναπεί- το τελείωμα μέσα στην κοπέλα είναι για μένα πάντα η ωραιότερη κατάληξη σε μια ζεστή συνεδρία.

Αυτά για την Κίρα που συστήνεται ανεπιφύλακτα και ευχαρίστως θα ξανασυναντήσω, αναλόγως πάντα των διαθέσιμων επιλογών.
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Κίρα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
209
Likes:
4.458
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, TOMCRUISE, maradona7 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού