Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785584
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Μετά από συνειδητοποιημένη απουσία 7 ετών (2015), πέρασμα από το γνωστό στέκι της Ζάνας, σε ένα μαγαζί που σε λίγο θα χρεώνουν και το αέρα που αναπνέεις εκεί μέσα. Έτυχε να βρεθώ εκεί για δουλειές κ επειδή " curiosity killed the cat" είπα να δω τι γινεται στο χώρο που στο παρελθόν έζησα ωραίες κ μοναδικές στιγμές που δύσκολα θα ξεχαστούν, αλλά και ξεπέτες, ή τακτικές ταχυφαγείου (λέγε με fastfoodάδικο) .. που σε κάνουν να περάσεις 7 χρόνια χωρίς να θες να ξαναμπείς εκει..

Η κριτική αφορά την Σόφη, αλλά οφείλω να σημειώσω κάποια γενικότερα πράγματα που καλό είναι να τα λέμε με το όνομα τους.
Στα λαδομάγαζα πάμε να περάσουμε καλά. Προφανώς και η χημεία με τις κορασίδες παίζει πρωταρχικό ρόλο.

Δεν μας ενδιαφέρει αν η κοπέλα αργήσει στο ραντεβού με τον πελάτη και το αφεντικό χρεώνει την κοπέλα παραπάνω. Βρείτε τα μεταξύ σας, οι σερίφισες κ οι θεραπεύτριες. Όχι κλάψες και υπερβολές. Και μην πιέζεται καταστάσεις στην ώρα της κάβας. Σε όλες τις δουλειές υπάρχει κέρδος, υπάρχει κ χασούρα. Και στην δικιά μου το ίδιο. Το θέμα είναι ο πελάτης να περνά καλά κ να ξαναέρθει. Και 'γώ στην δουλειά μου θα χάσω από το δίκιο μου, αν είναι να μην χάσω τον πελάτη.

Το μαγαζί είχε και έχει μια οικονομική πολιτική. Σεβαστή. Άμα θες φίλε μου, διαφορετικά υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. Άμα δεν σου αρέσει, πας παρακάτω. Καλό όμως είναι να κοιτάμε και τι συμβαίνει στον ανταγωνισμό.

Απλά Ελληνικά: 60ευρω στο μισάωρο, είναι τιμή που παίζει πλέον στα περισσότερα θεραπευτήρια στην αγορά. Το ιδιο ισχύει κ εδώ.
Σχεδόν 1 ώρα, 80 euro με μια πιστολιά. Έξτρα βόλι, αλλά 20, σύνολο 100. Σε άλλα θεραπευτήρια αυτό είναι στο 80ευρώ το διπλό. Επιλογή σου είναι φίλε που θα πας. Εφόσον πας, συμφωνείς κ το αντέχει η τσέπη σου. Τώρα αν το μαγαζί είχε στα 80 τα 2 βόλια, τότε δεν θα είχε 4 ελεύθερα δωμάτια την ώρα που πήγα εγώ και δεν ξέραμε πιο να διαλέξουμε. Ολοι λοιπόν κάνουμε τις επιλογές μας: τόσο οι πελάτες, όσο και οι επιχειρήσεις: ο αγορά, αυτοπροσδιορίζεται από μόνη της. Απλά, καλό είναι τα κορίτσια να μην πετάνε υπονοούμενα και υποσχέσεις, για πρόγραμμα της 1 ώρας. Στα 80 ο κόσμος έχει κ άλλες πιο τίμιες επιλογές.

Στα του αγώνα: Η Σόφη, είναι γνωστή τοις πάση, έχει το πελατολόγιό της, το κοινό της και νομίζω όχι άδικα μετά από τόσα χρόνια στο κουρμπέτι. Είναι η μιλφάρα, η κοπέλα της διπλανής πόρτας που θα γυρίσεις να την δεις στο δρόμο, ειδικά αν φοράει μίνι, μια κ έχει ωραία πόδια, μακριά και στεγνά (λόγω άσκησης κ χορού).

Αδυνατισμένη (της πάει νομίζω) το στήθος 4άρι, αναποκρίνεται στους λάτρεις του είδους. Επικοινωνιακή, άνετη, αν σε πάει θα σου ανοιχτεί παραπάνω και αν της βγάζεις γούστα, θα στο δείξει, δεν μασάει, ούτε θα σου κρυφτεί. Δείχνει να γουστάρει αυτό που κάνει, δεν θα κρατηθεί, δίνει γλωσσόφιλα και άμα είσαι καθαρός κ ευγενικός και δεν της το παίζεις καμπόσος, θα περάσεις καλά.

Γεμάτη μισή ώρα, καλό μασάζ, στο κυρίως μενού αρκετά δυνατή, γουστάρει να την "περιποιείσαι" σε σημείο που γίνεται τούρμπο μέχρι τελικής πτώσης.

Για μένα θα ήθελα να την ξαναδώ, αλλά δυστυχώς μόνο στο μισάωρο, με βάση την πολιτική του μαγαζιού.

Στο 80άρι, έχω καλύτερους άσους στο μανίκι, όπως και αρκετοί εκεί έξω, από όσο φαντάζομαι..

Σορυ για το σεντόνι, έχω ξαναπεί ότι κριτικές ανεβάζω όταν νομίζω ότι χρειάζεται



Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 05, 2022
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Σόφη
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
sakarvats
Ανώτερος
Εγγραφή:
12 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
7.865
Πόντοι:
6.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance, kon_ntinos, TOMCRUISE και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Μαΐου, 2022
Σεβαστή η αποψη για την πολιτική του μαγαζιού, προσωπικά διαφωνώ στα παρακάτω:
1. Απο αποψη καθαριότητας είναι μακράν το καλύτερο. Δεν θα συγκρίνω το Στουρνάρη με μαγαζιά που σου δίνουν πετσέτα ασφράγιστη και η κοπέλα σκουπίζεται με χαρτί....το μασαζοκρεββατο εχει κάλυμμα που και αυτο αλλάζει και πλένεται και πολλά αλλα....
2. Το 99% απο τις κοπελλες κάνει μασαζ καλο έως άριστο απο δυο κοπέλες. Δεν είναι γαμιστρωνας το Στουρνάρη είναι μαγαζι χαλάρωσης.
3. Το όλο περιβάλλον εχει ατμόσφαιρα μασαζ.....αλλα αυτο είναι μαλλον προσωπικό....
review reaction 1 TOMCRUISE
13 Μαΐου, 2022
να σου απαντήσω εν τάχει:
1. Δεν έγραψα κάπου ότι το μαγαζί δεν είναι καθαρό. Όλοι ξέρουμε ότι πριν 10 χρόνια ήταν μπροστά από την εποχή του και έθεσε νέα στάνταρ.
Αν υπονοείς το 7 στην βαθμολογία, η κατηγορία λέει ξεκάθαρα ΧΩΡΟΣ/ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΧΩΡΟΥ.
Εγώ λοιπόν ήρθα σε επαφή πρόσωπο με πρόσωπο με το που μπήκα στο κατάστημα, με 1 πελάτη σε αναμονή και στο έβγα με 2 (ευτυχώς ήταν αλλοδαποί, που προφανώς δεν θα τους ξαναδώ στην ζωή μου). Όταν λείπει η Ζάνα, πρέπει να προσέχει ποιους αφήνει στο πόδι της.

2. Για την Σόφη στο θέμα μασάζ, είπα : πολύ καλό..
Για το θέμα γαμιστρώνα, το αφήνω στην κρίση των υπολοίπων μελών. Χρόνια τώρα ακούγεται για φαστφουντάδικο. Έχει ´χάσει κόσμο για αυτή του την προσέγγιση. Ένας από τους λόγους που έκοψα ήταν ότι οι κοπέλες παλιά σε πίεζαν στο μισάωρο κ όταν έπερνες την μια ώρα, κατέβαζαν κάτι μούτρα να .. Μιλάω για εποχές Ζωής, Μελινας κλπ. Προφανώς και για αυτό στην πορεία κόπηκε το 2ο βόλι στην μια ώρα πρόγραμμα. Και άμα αργήσεις 5 λεπτά παραπάνω σου ζητάνε επιπλέον κόστος συνεδρίας.

3. Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε όλοι σε όλα.
Και λίγο OFF Topic:
Έχει παραγίνει το κακό με τις αποθεώσεις κ τους αγαπούλες εδώ μέσα. Έχει χαθεί το μέτρο. Δεν στην λέω, απλά γενική διαπίστωση: έχουμε καταντήσει να βάζουμε σε κάτι θείτσες 50 κ 55 χρ. 9αρια κ 10άρια στην εμφάνιση.. Τι θα πρέπει να βάζουμε σε κάτι μοντέλες city tours, που είναι μπουκιά κ συγχώριο ?
17 Μαΐου, 2022
καλό το μαγαζί παιδιά, δεν θα διαφωνήσω σε τίποτα , άλλωστε έχω αναφερθεί θετικά σε άλλα μου Post.

χρήζει όμως φρεσκαρίσματος σε έψυχο δυναμικό.

τα βαριά χαρτιά του είναι μεγαλοκοπέλες...΄όσο και καλή διάθεση να έχεις λόγω προσωπικής σχέσης που έχει αναπτυχθεί, προκύπτει η ανάγκη νέων αξιόλογων κοριτσιών.

μια κοπέλα σαν τη Βίκυ δεν υπάρχει για παράδειγμα.

θα ήθελα να πλαισιωθούν οι παλιές από 1-2 νέες σαν τη Βίκυ

και θα πρέπει οι παλιές να τις βοηθήσουν (όταν θα έρθουν) γιατί στην τελική το μεροκαματό τους βοηθούν μακροπρόθεσμα.



review reaction 1 sakarvats
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3