Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 47 10
Μασατζίδικα 107765
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Πέρασμα ξανά από το εν λόγω μαγαζί διαβάζοντας σχόλια για ανανέωση υλικου,ενώ είχα πει ότι δεν θα ξαναπήγαινα..

Τις τελευταίες τρεις φορές,πήγα,είδα και απήλθα,οι "κοπέλες" του μαγαζιού είναι πάντα πάνω από το όριο ηλικίας και βάρους για τα δικά μου δεδομένα..

Πήγα λοιπον να δω την Άννα και τις ανανεώσεις που είχα διαβάσει κάποια καλά σχόλια,είδα τρεις "κοπέλες" οι 2 θα μπορούσαν εύκολα να είναι μανάδες μου και είμαι 35 χρόνων(!)..

Η Άννα είναι μια σχετικά νέα κοπέλα με όμορφο πρόσωπο και μάτια αλλά με αρκετά κιλά για μενα,δεν την θεωρώ καμπυλωτή ,την θεωρώ χοντρή,δυστυχώς ενέδωσα στην καύλα τις στιγμής και την πήρα..

Όταν λέω ότι κάποια είναι έξω από το ταργκετ γκρουπ μου σημαίνει ότι δεν παίζει καν να κάνω κινηση να την γαμησω διότι οι πιθανοτητες κάπου στη μέση να ξενερώσω είναι επικίνδυνα αυξημένες,θα πάω πάντα εκ του ασφαλούς μασαζακι και τελείωμα μέχρι στόμα..

Η Άννα λοιπόν με το που μπήκε πήγε αμέσως στα γόνατα με εμένα ορθιο σε μια ακα πίπα για έμενα υψηλών προδιαγραφών σάλιο παντού και εξαφανισμα της πουτσας με πνιξηματα..

Συνέχεια εγώ καναπέ αυτή στα γόνατα όπου της γάμησα όσο μπορούσα το κεφάλι μέχρι που της τα έδωσα όλα στο στόμα,τα ξεφορτώθηκε διακριτικά και πέρασμα στο μασάζ..

Καλό σχετικά μασάζ σε σχέση με κάτι άσχετες του χώρου,δεν θα ξαναπερναγα γιατί από εμφάνιση δεν μου κάνει προσωπικά αν και δεν πέρασα άσχημα..

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 06, 2022
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Αννα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Μέλος
Εγγραφή:
15 Ιουν 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
208
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 olddog, anthotypos, ZeroTolerance και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού