Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 94 10
Μασατζίδικα 217683
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά το ξεμπούκωμα απο την Μαρίνα τη κοκκινομάλα τη παρασκευή το βράδυ στον Σκορπιό , σειρά είχε ενα καλό μασάζ. Αυτές τις μέρες μου ήρθε στο μυαλο η καύλα που έβγαζε στην πίπα η Ναταλίτσα οταν την ειχα πάρει όχι πολύ παλιά, πρίν κάνα μήνα. Θυμόμουν οτι ειχε γενικά καλή διάθεση και ηταν πολλά υποσχόμενη στο μασαζοδωμάτιο οπότε σκεφτηκα να περάσω αρχικά απο Μάρνη και αν δεν.... να συνεχισω για τη Βικτώρια απο το Συγγρού 108. Την οποια επίσης έχω πάρει με επίσης πολύ καλές κριτικές. Έφτασα στο ευαγές ίδρυμα πάρκαρα πολυ άνετα σε παρακείμενο δρόμο κ βρέθηκα στον 5ο.

Μόλις ειδα τη Ναταλία που ήρθε πολυ περιποιημένη στο δωμάτιο (πιο περιποιημένη απο τη προηγουμενη φορά καθως ειχε φτιάξει κ το μαλλι ) και φορουσε και καυλωτικές γόβες δεν σκέφτηκα να φύγω. Έδωσα τα 60 και της ειπα να περάσουμε, αυτη μ έδειξε το μπάνιο και έφυγε για να έρθει πιο μετά απο 5-10 λεπτά.

Θα ξεκινήσουμε με τα άσχημα, ρε ΚΟΡΙΤΣΙΑ... 60 ΕΥΡΩ παιρνετε ανα μισάωρο.. ειναι δυνατον το ντουζ να εχει αυτα τα χάλια ; φωναξτε κάποιον να το ξεβουλώσει ή ριξτε κανα τουμποφλό ήμαρτον να πούμε. Θα χει γεμισει μεσα πουτσοτριχια και μουνοτριχια και βουλώνει και δεν μπορεις να κάνεις μπάνιο. Αυτος ειναι ο λόγος του 4 στην βαθμολογία. Κατα τα αλλα σφραγιστες πετσετες και παντοφλες μιας χρήσης.

Μπήκε η Ναταλία στο δωμάτιο και ξεκινήσαμε μπαλαμούτι στο όρθιο, της ειπα να γαμηθούμε πρώτα γιατι ήμουν και καυλωμένος και δεν ειχα υπομονή... αφου έκανε ένα νάζι που νομισα οτι ειναι ΝΑΙ.. μ εδειξε το μασαζοκρεβατο. Δεν βαριεσαι λέω ας πάμε να με χαιδεψεις κανα 5λεπτο. Θα συγκρατησω τις καύλες μου. Άλλωστε το μασαζ για αυτο το επέλεξα για ακομη μια φορα γιατι ήθελα ενα 20λεπτάκι αμειωτο γαμήσι !

Αφου μ εκανε ενα σχετικά καλό μασάζ, στα γρηγορα ... ήρθε απο πάνω μ κ αρχισαμε τα γλωσοφιλα , ΑΛΛΑ (Και ξεκινάμε με Το 1ο ΑΛΛΑ) δεν ηταν τοσο πολύ δοτικη οπως τη 1η φορά, χωρις να ειναι ξενερωμένη. Τελοςπαντων , μου εγλειφε τα αρχιδια και εγω την έπιανα κ τη χαιδευα βγάζοντας βογγητά καύλας , αφου έγινα τούρμπο κυριολεκτικότατα της λέω παμε θέλω να σε γαμήσω. Στρώνει το πετσετάκι στο μασαζοκαναπέ και μου στρογγυλοκάθεται ανάσκελα , πάμε στα 4 της λέω , δεν ειπε κάτι.

Κάθεται στα 4 και ξεκινάω εγω το ωραιο γαμήσι στο μουνάκι της. Το κωλαράκι αν και οταν ειναι όρθια ειναι ελαφρώς χαλαρωμένο στα 4 εχει ωραια θέα. Εχει και ένα τατουάζ πίσω. Μετά τη γύρισα και ανάσκελα , πηγα να τη φιλήσω αλλα για κάποιο λόγο μου γυρισε μάγουλο , τη πρώτη φορά δεν το είχε κάνει. Αντιλήφθηκα σαν να βιάζεται κιόλας, λέω ώχ καλά , μη περιμένεις να τελειώσουμε συντομα ! Εγω ηρθα σου έσκασα 60 και θα σε χαρώ για κανα 20λεπτο !

Αλλωστε ειναι γλυκό να γαμας ενα τέτοιο γκομενάκι στα 4 το μουνάκι της σου αφηνει μια γλύκα στο πουτσο και η γενικοτερη καυλα που σε καίει συν΄θετει ενα εκρηκτικότατο σκηνικό πραγματικά. Τη πηρα λοιπον σε 2 στάσεις και ξαναγυρίσαμε καθιστοι καναπέ για να γινει παιχνιδι... τη προετρεψα να μ πάρει πίπα , δεν δυσανασχέτησε , με έγλειφε και στο στήθος απλά κάπου στο 15 λέπτο είδα οτι ήθελε να με τελειώσει !

Ξαναπάμε στα 4 αλλη μια γύρα και ανάσκελα , εγω χαιρόμουν να τη γαμάω πάντως - οχι με μεγάλη ένταση καθως στα 4 λογω του οτι ειμαι λιγο χοντρος μου ζοριζότανε , οπως κ ανάσκελα κ ειπα να τη πάω σιγά σιγά. Ηδη έχουμε κανει 4 στάσεις κ έχουμε φτασει τα 20 λεπτά... ξαναγυρνάω καθιστοί στο καναπεδάκι και αυτη ήθελε να μ το παιξει με λαδάκι για να χύσω χαχα... αμ δε ! Θα εξαντλούσα ολο το μισάωρο Γλώσσα αλλα μασάζ το έχουνε στο 50αρικο... αυτες στο 60αρι , το μισάωρο θα ειναι ΓΕΜΑΤΟ !

Μάλλον τη ξάφνιασε που ενω ημουν συνεχεια ντούρος δεν έχυνα παρα το οτι περνουσα καλά - δεν ειχα δηλαδη κάποιο αγχος σε καμια περίπτωση έλεγχα τις καυλες μου κανονικά! πραγμα που δεν συμβαινει πάντα επιτηδες για να τη ξεσκισω οσο περισσοτερη ωρα γινοταν τη παλιο μουναρα ! Εχουμε απηυδησει με αυτα τα μουνια μας καυλωνουν συνεχεια ΕΕΕ θα καθονται και να τον τρώνε κιολα!

Αφου με έκανε πάλι γουδοχέρι ανέβηκε πάνω μ κ η γκομενα έδωσε απιστευτη λύσα. Της γράπωσα τα κωλομέρια και την γαμουσα κ εγω δυνατά. Μετά οπως ηταν τη γύρισα ορθια και εκει ηταν και η καλυτερη στάση καθως τη γαμουσα ορθιος κ αυτη ορθια και βογγαγαμε οι 2 ... έλα μωρο μου της λέω μια τελευταια στάση στα 4 , τη ξαναβάζω καναπέ! Ειμασταν ηδη στα 25 λεπτά καθως το ρολόι ηταν δίπλα !

Δινω ρυθμό και την αλλάζω αλλη μια φορά σταση! Ανάσκελα... ελα να σε χυσω της κάνω ενω αυτη φανηκε οτι ειχε κουραστεί λίγο. Εκει ανάσκελα με μερικά τελικά μπασίματα βγήκα απο τη μουνάρα της και εχυσα παίζοντας την. Δυνατός οργασμός ΑΛΛΑ (Το 3ο ΑΛΛΑ χωρις να έχω τελειωσει 100%) σηκώθηκε να φέρει χαρτί , το 2ο ΑΛΛΑ ηταν όταν αλλαζαμε στάσεις κ σαν να καταλαβα οτι ήθελε να με τελειώσει !

Γενικά δεν πέρασα άσχημα , αλλα 1-2 πράγματακια νομιζω τη 1η φορά δεν τα είχε δείξει. Επισης δεν την ειδα κάν να δοκιμάσει για ελευθερο στοματικο , μηπως θυμοταν οτι δεν ηθελα τη 1η φορά δεν ξέρω. Γενικα δεν μπορεις να πεις οτι η κοπέλα δεν είχε διάθεση αλλα εγω τερμάτισα το χρόνο και ηθελα το περισσότερο να τη σκίζω και οχι τόσο μασάζ.

60 ευρώ ειναι αυτά βεβαια και δεν βγαίνουν έτσι. Εν πάση περιπτώση γενικτα πέρασα υπέροχα αλλα 2-3 ΑΛΛΑ σαν αντικειμενικοί πόρνοι πρέπει να τα γράψουμε. Στο τέλος ειχαμε ευχάριστο σόσιαλ time , μάλιστα εκατσε αγκαλιά μου και δωσαμε μερικά φιλάκια - αφου ειχα ντυθεί και ήμουν έτοιμος να φύγω.

Γενικά τη προτείνω ειναι ωραία περίπτωση. Αλλα αν ξεφυγεις απο το 15λεπτο γαμησάκι ισως ζοριστει... και σιγουρα οχι να επιχειρήσεις PSE και συνέχεια υψηλή ένταση. Νορμαλ σέξ προς λίγο έντονο θα ειναι το καλύτερο. Καλά γαμήσια - καλές καύλες.
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 02, 2022
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλωσσόφιλα
Όνομα κοπέλας
Ναταλία
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Porn Gangster
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
18.670
Πόντοι:
20.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Paliotsarkadoros, giorgiodelafuentes2, f21 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Μαΐου, 2022
Το ανεβάσανε κ εδω.... 50 ηταν το μισάωρο.... τωρα 60..
Αλλα.. υπηρεσίες ιδιες... ξεπετουα....!!!Κεφάλι σε τοίχο!
review reaction 1 baroc, Masazonomaxos
03 Μαΐου, 2022
Το ξερω τυπε μου το καλοκαίρι περυσι το ειχανε στα 50. Αν και με φτιάχνει ο χώρος δεν ξέρω αν θα ξαναπάω. 50-50 με αυτό που είδα στη ντουζιέρα....
review reaction 1 ΧΧΧ-Man
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2