Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 432 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 608103
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επίσκεψη στο εν λόγω ίδρυμα.
Για την υποδοχή, παρουσίαση των κοριτσιών τα έχουμε πει είναι σε άλλο επίπεδο ευγένειας, εξυπηρέτησης, σέ κάνουν να νιώθεις ότι τά χρήματα σού έχουν αξία και τά σέβονται, ή κοπέλα της υποδοχής ευγενική έκατσε μαζί μου στο σαλόνι παρουσιάζοντας τής κοπέλες μία μία μου έλεγε τα προγράμματα και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι αν ήθελα μπορούσα νά ξανά δω και να ρωτήσω περισσότερες πληροφορίες την κοπέλα πού θά μου άρεσε πριν πάμε στο δωμάτιο.(είπαμε τόν πελάτη αρχικά τόν κερδίζεις από την υποδοχή)
Πέρασαν τά κορίτσια επέλεξα την Αντριάνα.
Κοπέλα με ωραίο λεπτό σώμα, βυζάκια 3αρια περίπου φτιαγμένα αλλά όμορφα με ωραία ρώγα, χαίρεσαι να πιάνεις και για ισπανική ότι πρέπει.Κολαρακι έχει καλό ότι βλέπετε στις φωτογραφίες αυτό ακριβώς θα δείτε από κοντά σύν ένα όμορφο γλυκό πρόσωπο με ωραία μάτια και χείλη. Καθαρή στο σώμα με περιποιημένα άκρα, ή μόνη παραφωνία μύριζε ελαφρώς τό στόμα τής τσιγάρο.
Στον αγώνα σχετικά καλή πίπα ρουφάει καλά αλλά θά μπορούσε και καλύτερα, περιποίησή δίδυμων δεν είχε. Τελείωμα στο στο στόμα δεν έχει είναι στα +++ έξτρα..€€€ όπως και τό πρωκτικό με τιμές απαγορευτικές που σέ ενημερώνει. Στήνεται καλά δεν κλέβει και αντέχει. Γλωσοφιλα είχαμε στην διάρκεια τού αγώνα όχι όμως με όρεξη ποίο πολύ τυπικά θά έλεγα. Τής αρέσει νά πάρεις πρωτοβουλίες και νά την εξερεύνησης..... Μασαζακι πήρα αρκετά καλό με σωστές πίεσης δεν ήταν χαιδολογημα μόνο. Στο σοσιαλ τό έχει άνετα σπάει αμέσως τόν πάγο. Σέ ενημερώνει για τό πόση ώρα μένει ακόμα μπορεί σέ κάποιους νά μήν αρέσει. Στα γενικά μία συνάντηση που ήταν ποίο πολύ τυπικού χαρακτήρα καί υπηρεσιών με πολλές ερωτήσεις τί θέλεις και πώς. Αν από αυτό τό κουκλάκι υπήρχε περισσότερο πάθος, καύλα, διάθεση καί όχι τόσο τυπικότητα έβαζε λίγο φωτιά στο ραντεβού θά ήταν από τά καλύτερά. Δεν τά έκλαψα αλλά ούτε ήταν κάτι σούπερ, δεν νομίζω για τά δικά μου γούστα να ξανά πάρω.
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 19, 2022
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
professor x
Μέγας
Εγγραφή:
22 Ιαν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
20.274
Πόντοι:
4.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, sweety72, erethis72 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Απριλίου, 2022
υπό προϋποθέσεις η Αντριάνα θα μπορούσε να είχε μαζέψει όλο το χαρτί στην πιάτσα και να δουλεύει ασταμάτητα από δωμάτιο σε δωμάτιο .

Όταν το καταλάβει, θα είναι αργά (..για την ίδια )
review reaction 1 ctlover, professor x, drifter81
21 Απριλίου, 2022
Κλασική Άντριανα...

Συμφωνώ απόλυτα με το πρώτο σχόλιο.
21 Απριλίου, 2022
"με τιμές απαγορευτικές που σέ ενημερώνει. "
21 Απριλίου, 2022
observer(1) τελείωμα στο στόμα καί πρωκτικο έχει έξτρα χρέωση πού όντως ειναι απαγορευτικες ή τιμές που ζητάει... πολύ υψηλές που δέν νομίζω νά πάρει κανείς, αλλά σε ενημερώνη για τήν έξτρα χρέωση, άλλες δέν το κάνουν
24 Απριλίου, 2022
η αφεντικινα τα διαβαζει αυτα? μηπως πρεπει να επεμβει? η η καθε κοπελλα στο δωματιο να κανει οτι θελει?
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5