Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 362 10
Μασατζίδικα 789383
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η Τατιάνα είναι μια νέα κοπέλα στον οίκο, συνευρεθήκαμε την δεύτερη μέρα της στην δουλειά.

Είναι 21 ετών και από την Λευκορωσία. Ομιλεί πολύ καλά Αγγλικά μα καθόλου Ελληνικά. Χαρακτηριστικό της τα μακριά (ή σε κότσο) μαλλιά βαμμένα ροζ. Εμφανισιακά είναι μια αρκετά ωραία κοπέλα, με τα εξής χαρακτηριστικά: Όμορφο καθαρό πρόσωπο, μεγάλα φρύδια καστανά, μαλλιά βαμμένα ροζ, αν και το φυσικό της είναι καστανό. Πολύ καλή οδοντοστοιχία. Στήθος μικρό, περίπου μέγεθος ένα, νεανικό και ελαστικό. Φλατ κοιλίτσα. Πολύ ωραίος ποπός, μεσαίο μέγεθος. Ένα μικρό τατού στον ώμο και κάτι πολύ μικρά στα χέρια, γενικά καθαρό κορμί. Ύψος περίπου 1.70 και κιλά περίπου 55-60. Γενικά πολύ δυνατό λευκό κορμί με μόνο (μικρό) μείον το μικρό στήθος. Θέλει μια αποτρίχωση, αλλά γενικά μια χαρά. Νινάκι γουλί, με μικρά ροζ χειλάκια, πεντακάθαρο, να το πιεις στο ποτήρι. Στον αγώνα η κοπέλα είναι πρακτικά άπειρη για την δουλειά, και λειτουργεί (ακόμα) σαν να πάει με τον φίλο της. Δεν παίρνει πρωτοβουλίες, οπότε οι τεμπέληδες να πάνε αλλού. Όσοι όμως έχουν υπομονή και τρόπους θα ανταμειφθούν.

Τα συν:
Φιλά πάρα πολύ ωραία και δοτικά. Κάνει αρκετά καλό πεο-μασάζ με λάδι. Από στάσεις ό,τι θες. Εντελώς φυσική η συμμετοχή της (χωρίς τζελ κλπ) και είναι οργασμική. Μια χαρά με την ώρα και το πρόγραμμα. Γενικά, την πας όπως θες και ακολουθεί.

Τα μείον:
Πέραν της έλλειψης πρωτοβουλιών, το βασικό και κύριο είναι ότι πρακτικά δεν κάνει πίπα! Βασικά δεν ξέρει να κάνει πίπα, προφανώς δεν βρέθηκε ο κατάλληλος να της την μάθει. Την ενημέρωσα ευγενικά ότι αυτό είναι βασικό στην συγκεκριμένη εργασία, και μου είπε πως θα ρωτήσει τις άλλες κοπέλες να μάθει (σώθηκε δηλαδή).

Η συνεδρία ήταν με τον δικό μου απόλυτα ρυθμό και τυπική ως προς το πρόγραμμα. Αρχικά χάδια και φιλιά να σπάσει ο πάγος. Μετά (όπως επιβάλλεται με τα πιπίνια) την πέρασα ένα super γλύψιμο κάτω να μουσκέψει καλά και μπορώ να πω πως ανταποκρίθηκε πολύ δεκτικά και όμορφα. Πάνω στα ανάμματα μου λέει "condom" και σεξ. Δεν ήξερε ούτε να το βάλει. Της είπα για πίπα πριν το σεξ και μου έκανε μια ψευτοπίπα (με). Μετά αγώνας με εξαιρετική φυσική συμμετοχή από πλευράς της. Στο ενδιάμεσο λίγο μασάζ (το προσπαθεί αλλά έχει δρόμο) και μετά δεύτερο γύρος. Καλύτερη στάση της η cowgirl. Ολοκλήρωσα μέσα της και τις δύο φορές. Πίσω πόρτα (προφανώς) δεν δίνει.

Πρέπει να την προσέξουμε την συγκεκριμένη κοπέλα, να την πάμε με το μαλακό και όμορφα, μην μας τρομάξει και φύγει και άντε να ξαναβρούμε τέτοιο πιπίνι... 

Ο γερόγατος είχε την τύχη με το μέρος του αυτή τη φορά! Ήταν μια άκρως αναζωογονητική συνεδρία και έφυγα με το χαμόγελο στα χείλη!
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Τατιάνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
209
Likes:
4.458
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, chaoserevos, petergsp και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Μαρτίου, 2022
Στο συγκεκριμένο ίδρυμα μου είχε τύχει μια παρόμοια περίπτωση για την οποία είχε γραφτεί κριτική από άλλο συνάδελφο (Μιλένα πιπίνι γλάρος).

Υπάρχει περίπτωση να είναι η ίδια;
review reaction 1 Kaloeros
30 Μαρτίου, 2022
Καλά, η εσύ φίλε είσαι μαμούνι και τα ψάχνεις όλα, ή εγώ έχω πρώιμη άνοια! Βασικά εγώ είχα γράψει την κριτική που αναφέρεις για την Μιλένα. Όπως καταλαβαίνεις την έχω ξεχάσει παντελώς (ο δίσκος έκανε low level format που λένε), άλλωστε και τι να θυμηθώ από εκείνη την κοπέλα.
Όχι καμιά σχέση η παλιά με την νέα:
- Η παλιά Μιλένα είχε χοντρό θέμα συμπεριφοράς, ευτυχώς εξαφανίστηκε και ησυχάσαμε.
- Η νέα Τατιάνα απλά είναι άπειρη ακόμα.
review reaction 1 thelastpm
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2