Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 94 10
Μασατζίδικα 217354
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Κυριακή και έψαχνα τι είναι ανοικτό μιας και αυτη η Κυριακή ηταν λίγο περίεργη ενεκα τριημέρου....αποφάσισα να δοκιμασω το Μάρνης που δεν ειχα παει ξανά. Πάρκινγκ ευκολο μαλλον λόγω ημέρας. Στην υποδοχή η Χριστίνα με φόρμα μαύρη και λίγο χύμα, μαλλον μόλις θα είχε παει αφου είχε μεσολαβήσει και αλλαγή ωρας. Απο τις 4 που παρήλασαν η Ιουλια ηταν μονόδρομος αφου ηρθε με χαμόγελο και ξεχώρισε και σε εμφανιση απο τις άλλες.
Επιλέχτηκε προγραμμα μιας ωρας.
Η Ιουλια είναι Ρουμάνα περίπου 1.70 με αξιοπρεπές σωμα σφικτό με μικρό στηθος αλλα σκληρή και ευαίσθητη ρωγα πλούσιο μαλλί μακρύ και μαζεμένο για τον αγώνα και πολυ ωραιο χαμόγελο. Είναι πολυ κοινωνική, τα Ελληνικά πολυ καλά με έντονη Κρητική προφορά αφου εχει ζήσει πολλα χρονια εκεί, εξ ου και ο τίτλος.
Εχει έντονη διαθεση να σε ευχαριστήσει ξεκινώντας με μασαζ (που οι γνώσεις είναι πολυ σχετικές....) και που σύντομα γίνεται σεξ. Στο σεξ το γλύψιμο αγγίζει το τέλειο. Για όσους με καταλαβαίνουν είναι επιπεδο Λίας (Στουρνάρη). Γλύψιμο παντού και έντονο, μπρος, πίσω και ξανά μπρος μέχρι τέλους που την διέκοψα για να αναλάβω δράση. Είναι πολυ ευαίσθητη και χύνει σχετικά γρήγορα με έντονους σπασμούς (γι αυτο και την πίστεψα...). Φιλιά άφθονα και γενικά δεν ειπε όχι σε τίποτα. Διάλειμμα για μικρό ντους και ξανά απο την αρχή με μασαζ και δεύτερο γύρο εξ ίσου καλό.
Καθαρη και πρόθυμη, έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τα σαπούνια μου. Ηταν μια συνεδρια που πήγε πολυ καλά με ευγενική (μου ειπε 10 φορές ευχαριστώ) και δοτική κοπελα με εμφανιση πάνω απο το μέσο όρο (εδώ θα διαφωνισω με τον προηγούμενο φίλο...). Αν καποιος βαλει σε δευτερη μοίρα το μασαζ και το κύριο ζητούμενο είναι το σεξ, απο εμένα προτείνεται ανεπιφύλακτα.
Φεύγοντας είχε χτυπήσει το κουδούνι και ειδα τη Χριστίνα που ετοιμαζόταν να μπει δωματιο με στολή εργασίας και ηταν 100% διαφορετική. Έστω και απο πίσω εμένα μου άρεσε αυτο που ειδα. Άρα μαλλον θα ξαναπάω....
Το μαγαζι καθαρο, μου έδωσαν δυο σφραγισμένες πετσετες και παντόφλες και το μόνο μείον ότι το μασαζοκρεββατο ηταν πολυ σκληρό και δυσκολεύει στο σεξ. Βέβαια υπαρχει και δερμάτινους καναπές αλλα εκεί κατι πρέπει να βάλεις....
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 27, 2022
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ιουλία
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
tenten956
Μέγας
Εγγραφή:
6 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
3.696
Πόντοι:
4.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 n.smirni76, STAVROS6969, FOTINOS 54 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Ιανουαρίου, 2024
Καλησπέρα συναγωνιστή την είχαμε στη Κρήτη και δεν ξέραμε τη χάνουμε τυχαία πήγα ενα πρωινό εκεί και τη θυμήθηκα όπως με θυμήθηκε και αυτή οπότε έρχομαι Αθήνα πάντα κανω την επίσκεψη μου εκεί..
review reaction 1 Johnny Red2
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1