Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 94 10
Μασατζίδικα 217860
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Πολύ κρύο σήμερα και κάπως έπρεπε να ζεστάνουμε τα αρχίδια μας. Τόση παγωμάρα δεν παλεύεται. Σήμερα ο Μασαζονομάχος κτύπησε αιφνιδιαστικά στο κέντρο της Αθήνας, αν και οι δυνάμεις έχουν πορνο στρατοπεδεύσει στην Συγγρού το τελευταίο καιρό. Ο μεγάλος ηγέτης Κιμ Πόρν Ούν ειχε προειδοποιήσει για πορνο κτυπήματα σε χρόνο και τόπο που θα αποφασιστεί απο τους Μασαζονομάχους. Τα αιτηματα μας οπως πάντα δίκαια -> την καλυτερη πορνο υλικοτεχνικη υποδομή , καλυτερο μασάζ για όλους με καλύτερα στησιματα στα 4 . Αρκετά όμως με τον χαβαλέ και πάμε να δούμε την υποψήφια ερωμένη για αυτό το σαββατοκύριακο που δεν ήταν άλλη απο την Νάταλι. Για να ειμαι ειλικρινης πήγαινα για Εύα αλλα με πληροφορησαν πως τους πέταξε τη κιλοτα στη μουρη και ξαφανίστηκε, με χριστινα δεν ηθελα να ξαναδοκιμάσω οι αλλες δεν με κέντρισαν.

Η Νάταλι δεν με τρέλανε αρχικά για να ειμαι ειλικρινής αλλα είπα να μπώ να δοκιμάσω, εν ειχα διαβασει και καμια κριτική για αυτην αλλωστε δεν υπάρχουν και κριτικές. Εμφανισιακά δεν ειναι κάτι τρομερό αλλα ειναι έκφυλη. Βυζάκι εφηβικό - οι βυζολάτρεις δεν θα εντυπωσιαστουν , μαυρο ισιο μαλλι , χειλάκια φουσκωμένα (στη πιπα ειναι κολαση) και εκφραστικά γαλάζια μάτια, απο την Ουκρανια η μανταμίτσα.

Δυστυχως δεν μιλάει γρι οχι ελληνικος αλλα ουτε την Αγγληστί οπότε η συνενοηση μας έγινε με..... νοήματα και με το... ένστικο.

Μπήκα για ενα ζεστό ντουζάκι γιατι οπως ειπα ήμουν παγωμένος - ρε παιδια τι ψωλοκρυο ειναι αυτο ; και κατοπιν βγηκα κ περιμενα την Ναταλία η οποια μπηκε κ μ έκανε νοημα να ξαπλώσω στο μασαζοκρέβατο. Δεν πειράζει σκέφτηκα ας ξεκινήσουμε με μασάζ. Συνέχεια γαμήσι , γαμησι στην αρχη ας αλλάξουμε κ λίγο.

Το μασάζ της δεν ειναι άσχημο αλλα σιγουρα δεν ειναι σαν της Ρουλας απο την Καλιρροης που σε πατάει, σε κάποια φάση ηρθε απο πάνω μου με αγκαλιασε με τα μπουτια της κ μου έκανε. Τελοςπαντων οχι άσχημο το μασάζ της. Με χαλάρωσε.

Γυρισα στο 5λεπτο καθώς ήθελα να ξεκινησουμε, έπεσε πάνω μου και αρχισαμε τα γλωσοφιλα πολυ παθιασμένα. Με ξάφνιασε η γκόμενα. Με έγλειφε και με φιλουσε σε όλο το σώμα απο πάνω μέχρι κάτω, πολυ δυνατή στα προκάτ... μετά μου έγνεψε για το καναπεδάκι. Ηθελε γαμήσι. Πηγαμε εκεί και συνεχισαμε το χαμούρεμα , προτεινε τσιμπουκάκι χωρις καπότα αλλα της είπα με καπότα. Ωραία αίσθηση στο τσιμπούκι της... απαλά και καυλιάρικα. Σημερα ήθελα τσιμπουκ χωρις καποτα βεβαια αλλα δεν το αποφευγω γενικά στα μασάζ.

Την έστησα στα 4 και της τον έχωσα στο μουνί. Ωραια θεα το κωλαράκι της στα 4. Απλα ειναι λίγο χαλαρή στο σώμα. Μολις της τον έχωσα αρχισε να βογγάει (μετά μου ειπε οτι τον έχω και αρκετά μεγάλο βεβαια και γελούσε) ε τι να κάνουμε ήρθε να σε ξεσκίσει ο μασαζονομάχος δεν θα παιξουμε !

Το μόνο κακό ειναι οτι επειδη ήμουν μεγάλος εκανε μια κουρμπίτσα στη μέση , τη σηκωσα λιγο και το διόρθωσε αλλα κ πάλι δεν ανοιγοταν πολύ μάλλον τη πονουσα καθως την έπαιρνα στα 4 , δεν πειράζει δεν με χάλασε αυτό. Αφου τη γλέντησα για κάμποση ώρα στα 4 πιάνοντας την σφιχτά απο τα καπούλια και βλέποντας τα ωραια μουνοχειλα να αγκαλιάζουν το καυλί μου...τη γυρισα ανάσκελα οπου καθως την έπαιρνα , αύξησα ρυθμο και η Ναταλιτσα ειχε πάρει μια εκφραση καύλας και πόνου. Την κοπάνησα ετσι λίγο στο μουνάκι ενω αλλάζαμε και γλωσόφιλα.

Επομενη στάση reverse cow girl οπου εκει βολευτηκε καλυτερα και έδωσε πονο, καθοταν με δυναμη πάνω στο πουτσο μου και το απολαμβανε.

Τον έβγαλα και άρχισα να το παιζω ενω αυτη μου μούλιασε τα αρχιδια... πραγματικα με έγλειφε τοσο αχόρταγα που ηταν πολύ καυθλωτικό. Αλλαγή καπότας καθώς την ειχα βγάλει τη πρώτη για να το παιξω πιο ανετα ενω αυτη μου έγλειφε τα αρχιδια και το κορμο του πέους και ξανά την στηνω στο καναπέ αυτη καθιστη εγω ορθιος να την ξανακοπανήσω , την πηρα κανα λεπτό στο έτσι, και ξαναξαπλωσα στο καναπεδάκι...

δεν δυσανασχετει πουθενά και δεν βαριέται , αυτη ηθελε να συνεχισουμε αλλα εγω ηθελα λιγο παιχνιδι παλι με τη γλωσσα της.... εβγαλα τη καπότα και της ειπα να μ γλειφει με τη γλωσσα της το κορμο του πέους κ τα αρχιδια... υπάκουσε προθυμα.. ενω εκαιγα απο καυλα σε κάποια φαση της τον περνουσα απο το στομα κ τον ψευτο επαιρνε στο στομα , μολις πηγαινε να τον αρπαξει τον απομάκρυνα Χεχε!

Σε κάποια φαση τον πήρε λίγο ρουφηχτα βεβαια , πολύ λιγο με τα χειλάκια της δεν της τον έδωσα κανονική πίπα , και εκει τα ειδα όλα. Πραγματικα αμα δεν φοβομουν μην αρπαξω κανα παράσημο θα την άφηνα να με τσιμπουκώνει γυμνά μέχρι τωρα..... έχυσα δυνατά με μαλακία πάνω στη κοιλιά μου ενω αυτη επαιζε τη γλωσσα κ μ έγλειφε τα αρχιδια. Γενικά δεν πέρασα άσχημα αν και δεν ήμουν εξαρχη πολύ ορεξάτος να γαμήσω - αλλα δεν ηθελα να φυγω και άχυστος - τελικά πέρασα μια χαρά.

Στο τέλος χαζογελουσε και μου έλεγε οτι τον έχω μεγάλο.... έδειχνε με τα χέρια της. Έτσι ειναι της λέω κ γέλαγα κ εγώ.

Συμπερασματικά η Ναταλια ειναι μια καλή προταση εάν έχεις χημεια και σ αρεσει κ εμφανισιακά , εμενα εμφνιασιακά δεν με τρέλανε αλλα ήθελα να τη δοκιμάσω κ βαριόμουν κ να τρέχω μέσα στο κρύο. Δεν δυσανασχετει σε αλλαγές στάσεων - δεν κοιτάζει να κλέψει χρόνο οπως άλλες τεμπέλες - εχει ορεξη να ευχαριστησει το πελάτη κ ανοίγεται γενικότερα. Λιγο στις στάσεις θέλει μια καθοδήγηση αλλα και εκεί πάλι εντάξει. Γενικά προτείνεται σιγουρα για μια δοκιμή.

Εκανα το μπανάκι μου το ζεστό να φυγουν τα λάδια , δωσαμε κ μερικά φιλάκια και εξαφανίστηκα στους άδειους δρόμους της Αθηνας όπως ήρθα !

Καλό απογευμα Κυριακης και θα τα ξαναπούμε !!!
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 20, 2022
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλωσσόφιλα
Όνομα κοπέλας
Ναταλία
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Porn Gangster
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
124
Likes:
18.719
Πόντοι:
20.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 baroc, sakarvats, crabtits και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού