Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 157 10
Μασατζίδικα 323349
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Ποιότητα μασάζ
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Πέρασμα με την φημισμένη ξεπέτα που ακούει στο όνομα Μαριάνα. Γνωστή Ρουμάνα εκ Κωνστάντζας, στεγνό σώμα με 2αρι βυζί, κώλο να τον σκίσεις. Μην κουράζω με περιγραφή, τα έχουν πει ήδη και άλλοι πορνορεπόρτερς του μπου.

Ο λόγος (επιλογής) είναι ότι ψηνόμουν για πίσω πόρτα κ λοιπά κόλπα. Η τύπισα άρχισε τα ανέκδοτα ότι δεν κάνει κώλο (και άλλα τέτοια κουλά (την ρώτησα αν θέλει εξτραδάκι και μου το αρνήθηκε, λέγοντας την κρυάδα της ότι δεν κάνει (τελευταία φορά τον δοκίμασα πριν covid εποχής).
Μάλλον η αυριανή πανσέληνος την σεληνίασε από σήμερις. Ευτυχώς γιατί τελικά δε δώσαμε 80 ευρώ για υπηρεσίες 20 ευρώ. (Άνευ πλάκας με 80 ευρώ στο Σ40-42 κάνεις πάρτυ με 2 βόλια του κώλου...)

Ξεκίνημα με μασάζ, κράτησα ώρα κ στο 5λεπτο άρχισε τα πνευστά, στα οποία είναι μαστόρισα. Αποφάσισε η ίδια ποτέ θα περάσουμε στο κυρίως μενού, δεν ήθελε γλύψιμο, στάσεις τυποποιημένες κ όταν την γύρισα στα "4" έφερνε τέτοια θέση που δεν άφηνε πλήρη διείσδυση. Την γύρισα ανάσκελα στο κρεβάτι και ανέβαινε συνεχώς προς τα πάνω, για να μην μπω καλά μέσα της και στο τέλος κοντέψαμε να βγουμε από το τζάμι..(χωρίς υπερβολή).

Κάποια στιγμή την ρώτησα με ποια κάνει 2πλό κ η απάντηση ήταν άμεση με την συμπατριώτισά της Κλαούντια. Μάλιστα ήταν πρόθυμη να πάει να την φέρει στο δωμάτιο.

Αφού έφαγα το ξενέρωμα για την πίσω πόρτα (δεν αρνήθηκα εξτραδάκι) πλέον για μένα ήταν μια διεκαιρωτική διαδικασία μέχρι να ήρθε το τέλος, που ήρθε με στοματικό. Ακριβώς 18 λεπτά μετά την έναρξη της συνεδρίας. Χρόνος μπουδέλου δλδ! Ούτε καν στουντιακός.

Όπως βλέπετε είμαι χρόνια μέλος, τα τελευταία 3-4 χρόνια δεν έχω πολλές κριτικές από επιλογή, συνηθίζω να γράφω όταν έχει αξία να αναφέρω κάτι που πρέπει να το γνωρίζουν οι συναγωνιστές, ή να επιβεβαιώσω κάποια κακώς κείμενα, που τυχαίνουν σε συναγωνιστές και τα βιώνω κ εγώ με την σειρά μου.

Με απλά λόγια μην περιμένετε να δείτε εύκολα αποθεωτικές κριτικές από μένα.

Ούτε αγαπούλας, ούτε προμότορας θα γίνω αλλά η κριτική για την Μαριάνα, έπρεπε να γίνει για να σώσουμε κόσμο και χρήμα πεταμένο.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 17, 2022
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
λιγότερο από μισή ώρα
Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
sakarvats
Ανώτερος
Εγγραφή:
12 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
7.859
Πόντοι:
6.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance, john8, n.smirni76 και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Μαρτίου, 2022
Η γνωστή Μαριάννα.
review reaction 1 Easy Rider(2), petergsp, sakarvats
18 Μαρτίου, 2022
πλεον η Μαριαννα δεν αποτελει επιλογη.
η ξεπετα ειναι κανονας πια για το κοριτσι δυστυχως.
review reaction 1 baroc, sakarvats
18 Μαρτίου, 2022
Μόνο που είδα τον τίτλο κατάλαβα σε ποιάν αναφέρεσαι!
review reaction 1 baroc, sakarvats
16 Οκτωβρίου, 2022
Παει ο κοσμος χαλασε. Νομιζα οτι η Μαριανα δεν δινει μουνι. Money Mouth
review reaction 1 baroc
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4