Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 432 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 607908
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ηταν μια περιεργη εβδομαδα...Το περασμενο Σαββατο επεσε ακυρο τελευταια στιγμη απο ανεξαρτητη..τη Κυριακη δεν ηταν καμια απο τα στανταρακια διαθεσιμη..Ακομα και στην τελευταια προσπαθεια εκεινης της μερας για ενα αξιοπρεπες μασαζ στο γνωστο μαγαζι της Καλλιθεας επεσε ακυρο απο τη κορασιδα γιατι...ηταν σεληνιασμενη δε ξερω, καπου εκει ειπα γαμα το, κατανταει αστειο δε μας θελουν οι πλανητες, τα αστρα, εχει ριξει καταρα καποιος, χεστο..

Περασε η εβδομαδα, εφτασε Παρασκευη και εχω κανονισει για το πολυτιμο δυωρο μου αλλη μια δικια μας...η οποια 30 λεπτα πριν μου λεει δε προλαβαινει να ερθει παραλιακη και να ερθω εγω Β.Π. αν θελω...Καλα ξεκινησαμε λεω...Τικ-τοκ, περναγε η ωρα κανω τηλ στον αγγελο, πιασμενο ο,τι αξιζε..Περναει η ωρα...6..6μιση..7μιση..τηλεφωνα κ μηνυματα, τιποτα διαθεσιμο για αμεσα...0-0 λεω θα ληξει παλι..και καπου στο 90' λεω δε κανω μια προσπαθεια εστω για ενα αξιοπρεπες μασαζ με happy ending?..αλλα που? Και θυμηθηκα τη κουβεντουλα με τη Λαρισσα προσφατα στο φορουμ και την υποσχεση να περασω μια φορα και απο εκει να δω αν αξιζει..

Ταξακι λοιπον και σε 5 λεπτα ημουν απ'εξω..Ανεβαινω στον 2ο και με υποδεχεται η Λαρισσα..Ο χωρος με χαμηλο φωτισμο, μεγαλος, διακοσμημενος διακριτικα και με μια πολυ απαλη και χαλαρωτικη μουσικη..ενιωσα να φευγει λγο η ενταση... Εκατσε διπλα μου η Λαρισσα, ευγενικοτατη, με ρωτησε αν θελω κατι να πιω και μου εξηγησε τα προγραμματα μιας και ηταν πρωτη μου επισκεψη. Ακολουθησε η παρουσιαση των κοριτσιων που ηταν διαθεσιμες, οπως επισης και της Αννας που αν και ειχε ραντεβου, περασε για να την δω και αυτη. Εντυπωση μου εκανε οτι οι κοπελες χαιρετουσαν κανονικα δινοντας ευγενικα και με χαμογελο το χερι τους. Τελευταια στη σειρα και αυτη που μου εκανε κλικ ηταν η Αντριαννα εκ Ρουμανιας, αυτην και επελεξα για μια ωρα στα 100. Πολυ ομορφο προσωπο, ευχαριστη παρουσια και σωματακι πολλα υποσχομενο..Μια λεπτομερια αξια αναφορας, πως πριν προλαβω να σηκωθω, μια απο τις κοπελες εδωσε σημα οτι ενας κυριος ηταν να αποχωρησει, σε χρονο dt στηθηκε παραβαν μπροστα μου σα να φυτρωνει τοιχος στο fortnite και οι συναγωνιστης εφυγε χωρις καμια οπτικη επαφη. Εξαφανιστηκε ο τοιχος και περασαμε στο δωματιο με τη μικρη..

Παρομοια η ατμοσφαιρα στο δωματιο, η ιδια χαλαρη μουσικουλα και φωτισμος και απαλα αρωματα. Ο καναπες φαινεται πιο αβολος απ'ο,τι πραγματικα ειναι, δε παραπονεθηκα, αν και θα ηταν ευπροσδεκτη η χρηση ενος σεντονιου αντι της πετσετας και επισης χαρτινου καλυμματος μιας χρησης στο μασαζοκρεβατο..Παμε παρακατω

Ανταλλαξαμε δυο κουβεντες με τη κοπελα για να σπασει ο παγος και κατι φιλια πεταχτα με ναζι και χαμογελο που αφηνε υποσχεσεις για μετα..Με αφησε να κανω ντουζακι μεχρι να ερθει, δινοντας μου πετσετες και τα σχετικα.

Επιστροφη στο δωματιο και εκει που νομιζα οτι θα αρχιζαμε ενα χαλαρο μασαζακι, ηρθε με απειλητικες διαθεσεις...Ναζιαρα και πειραχτηρι, αρχισε να με φιλαει με μια παιχνιδιστικη διαθεση και γω ανταποκριθηκα αμεσως, οι χημειες μας ταιριαξαν κατα καποιο αναπαντεχο τροπο. Οι επαφες εγιναν πολυ γρηγορα πιο εντονες, και αμεσως η ιδεα του μασαζ εγινε παρελθον. Μεταφερθηκαμε στον καναποκρεβατο και αρχισε μια εντονη ανταλλαγη στοματικων υγρων, πιασιματων, γλυψιματος εκατερωθεν, δαγκωματιων και αλλων που προσωπικα με εξιταρουν..μια πιπα σκετο βελουδο, λες και ειχε μπει ο πουτσος μου σε σπα...το κοριτσι το εχει και με το παραπανω..Σκουφι και ακολουθησε ενας δυνατος γυρος με εναλλαγη στασεων..αφαιρεση σκουφου και πιπας συνεχεια..με ενα πολυ εντονο τελειωμα διαρκειας στο στομα της (το οποιο χρεωνει εξτρα). ..Διαλειμμα για ντουζακι, και στην επιστροφη μασαζ, το οποιο πραγματικα το εχει. Μου αλλαξε τα φωτα θα ελεγα, ειδικα σε σημεια που της ειπα τα δουλεψε παρα πολυ, μου ελεγε να χαλαρωνω και δουλευε ξανα και ξανα οπου επρεπε μεχρι να νιωσω καλα..Ειχε μεινει κανα τεταρτο και ηταν η να συνεχισω το μασαζ η να προσπαθησουμε για δευτερο γυρο..Περνουσα τοσο ομορφα ομως με τη συγκεκριμενη και ειχα χαλαρωσει τοοοσο πολυ που δεν ηθελα να βγω απο εκει μεσα και ξανα στο κωλοκρυο και τη βαβουρα..Ημουν σε μια ροζ "φουσκα" οπου ολα τα αρνητικα ειχαν μεινει απ'εξω,..οποτε το ραντεβου εγινε χωρις σκεψη 2ωρο...Ετσι κ αλλιως, τοσα και παραπανω θα ειχα δωσει στο αλλο ραντεβου..Ακολουθησαν τα του πρωτου γυρου με ακομα πιο πολλη ενταση στο σεξ, ατελειωτα φιλια και ναζια, εντονο σφυροκοπημα που το δεχτηκε χωρις παραπονο..εκανε ο,τι μπορουσε για να με ευχαριστησει...Τελειωμα στο σκουφο, ντουζακι και ακολουθησε λιγο ακομα μασαζακι. Αν και με επαιρνε για 3ο γυρο, προτιμησα να κατσουμε λιγο χαλαρα..Στην εξοδο επιασα λιγο τη κουβεντα με τη Λαρισσα και καπου εκει τελειωσε μια εμπειρια που απο το πουθενα, προεκυψε ενα απο τα πιο τιμια χρηματα που εχω δωσει ανεξαρτητως μασαζ η cg..
Πραγματικα, εκει που πηγαιναμε για αλλο ενα 0-0, εσκασε πεναλτι στο 90' και πηραμε το ματς πανηγυρικα....Το μαγαζι ειναι του στυλ που εψαχνα, το προσωπικο ειναι πολυ ευγενικο και τα οποια παραπανω χρηματα ζητησε σε σχεση με αλλα μαγαζια, για εμενα προσωπικα, που εχω λιγο χρονο και θελω να πιανουν τοπο τα χρηματα μου, τα εδωσα χωρις τυψεις. Εννοειται θα ξανατιμησω τη Λαρισσα και τα κοριτσια της Έρωτας
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 11, 2022
Κόστος συνάντησης
200
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Body to Body Μασάζ
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
zardoz
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
8 Φεβ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
795
Πόντοι:
371
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 SEXTYRHOON, xr1sros, piko και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού