Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 68 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 199168
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αν και είχα ρίξει μαύρο στο μαγαζί λόγω συμπεριφοράς, μετά από πόρτα που έφαγα στο Σ40-42, είπα να κάνω την καρδιά μου πέτρα (λόγω εγγύτητας) και να πάω να δοκιμάσω τη Λίζα λόγω των κριτικών που διάβασα.
Η Λίζα λοιπόν είναι μία νεαρή Αλβανίδα (κατά πάσα πιθανότητα απ' ότι συμπεραίνω από την προφορά της). Ύψος περίπου 1,65, μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί, στήθος 2αράκι αλλά το χουφτώνεις μια χαρά για λαβή να κρατιέσαι και να μπαίνεις με δύναμη. Έχει μία σχετικά μεγαλύτερη περιφέρεια σε σχέση με το άνω μέρος του κορμού της αλλά χωρίς να χαλάει το σύνολο.
Στα του αγώνα. Από το σαλονάρισμα φάνηκε ότι είναι παιχνιδιάρα και πειραχτήρι το οποίο και επιβεβαιώθηκε και μέσα στο δωμάτιο. Σπάει αμέσως τον πάγο, είναι χαμογελαστή και πρόσχαρη, και παίρνει πρωτοβουλίες. Για όποιον θέλει να αφήσει την κοπελιά να οδηγήσει αυτή το παιχνίδι δεν θα συναντήσει κανένα πρόβλημα. Αλλά και από την άλλη ότι ζητήσεις δεν θα σου πει όχι (εκτός από πρωκτικό). Μουνάκι μικρό, σφιχτό και πεντακάθαρο για γλύψιμο με φωνούλες ίσως λίγο περισσότερο από όσο θα έπρεπε.
1ος γύρος με αλληλογλύψιμο, πίπα, αν πιέσεις, βαθιά αλλά όχι deepthroat, συνέχεια στον καναπέ στα 4 με απίστευτη θέα την κωλάρα της (εννοείται ότι τα έφαγε τα σκαμπίλια της στον κώλο) και τελείωμα μέσα στο μουνάκι της (στο προφυλακτικό).
2ος γύρος μασάζ στο οποίο δεν μπορείς να πεις ότι ήταν αδιάφορο. Έχει δυνατά χέρια και αν την αφήσεις, θα πονέσεις. Ανεβαίνει από πάνω σου και ασκεί πιέσεις, αυχένα, πλάτη πόδια πατούσες. ΟΚ δεν είναι επαγγελματίας μασέζ, αλλά το προσπαθεί.
3ος γύρος με σεξ πάνω στο μασαζοκρέβατο με χούφτωμα στο στήθος της για να κρατιέμαι καλά, αλλά καταλήξαμε πάλι στον καναπέ, διότι η θέα της κωλάρας της στα 4 μου έβγαζε το κτήνος μέσα μου.
Αφού ήρθε το τέλος, ντουζάκι παρέα για να μου βγάλει τα λάδια από την πλάτη με ταυτόχρονο χαμούρεμα για αποχαιρετισμό.
Στην τελική δεν μετάνιωσα καθόλου, πέρασα καλά και ίσως ξαναπεράσω την επόμενη φορά για να δοκιμάσω την Αλίνα την οποία ήταν η μόνη από τις κοπέλες που συγκράτησα μια και τα μάτια μου κόλλησαν στο στήθος της που ξεχείλιζε από το σουτιέν και τη ρόμπα.

υ.γ. Το μαγαζί πεντακάθαρο αλλά το φάουλ ήταν ότι πετσέτα και παντόφλες μίας χρήσης δεν ήταν σφραγισμένα.
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Λίζα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
analskipper
Σπουδαίος
Εγγραφή:
24 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
33
Likes:
3.612
Πόντοι:
2.660
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 filos78, olddog, petergsp και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού