Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 444 10
Μασατζίδικα 654664
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Ποιότητα μασάζ
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Ηταν μια απο αυτές τις μερες που έχεις χρόνο και διαθεση και ψάχνεσαι και πολλές φορές το μετανιώνεις. Ξεκίνησα για τα νότια και προσπαθησα τηλεφωνικά για Έλενα στο Μπακνανα αλλα ηταν κλεισμένη και αποφάσισα να τσεκάρω το Συγγρου 40-42 που αρκετα έχουν γραφτεί.
Η υπηρεσία οκ σε μένα ούτε χαρούλες ούτε μούτρα. Ρωτησα για Μαρίνα ετσι για το γαμωτο και μου ειπε ότι δουλεύει με ραντεβου και ηταν κλεισμένη έως 6:30 το απόγευμα. Δεν συνέχισα την κουβέντα και ζητησα να δω τις υπόλοιπες. Απο την παρουσίαση Βίκυ και Ροζα μου κίνησαν το ενδιαφέρον και μαλλον εκανα την λαθος επιλογή επιρεασμενος απο την εμφανιση.
Η Ροζα είναι Ρωσίδα γύρω στο 1:65 ξανθιά να όμορφο προσωπο, μικρό στηθος, καλο σωμα και πολυ σεξυ περπάτημα. Εκεί μαλλον την πάτησα.
Λιγομίλητη με ωραιο χαμόγελο με άφησε να ετοιμαστώ. Το δωματιο στα κλασσικά του ομίλου αλλα βαρέως χρησιμοποιημένο. Πετσέτα μια για μένα και παντόφλες και η κοπελα αν χρειαστεί μαλλον θα στεγνώσει στο aircondition όπως και στο Λαγουμιτζή.
Την περιμενα στο κρεβάτι και για περίπου 20 λεπτα προσπαθούσα να κάνω κατι με μια πλαστική κούκλα. Ξαπλωμένη ανάσκελα με τα χέρια πίσω απο το κεφάλι, δεν ειπε όχι σε κατι (εκτος απο φιλια που δεν δίνει) αλλα δεν συμμετείχε και σε κατι. Όταν βαρέθηκα της ζητησα να αναλάβει πρωτοβουλία και έκανε ένα αξιοπρεπές στοματικο μέχρι τέλους.
Μασαζ για μερικές ανάσες αλλα το σταμάτησα γρήγορα.....δεν το εχει....παρ ολα αυτά είχε ζεσταθεί λίγο η ατμόσφαιρα με την κουβέντα και ο δεύτερος γύρος ηταν λίγο πιο θερμός. Όχι κατι το τρελο αλλα καλύτερος απο τον πρώτο....
Συμπερασματικά μια όμορφη κοπελα που κάνει μια δουλειά που μαλλον δεν θέλει και δίνει οσο γίνεται λιγότερα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 26, 2022
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Ρόζα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
tenten956
Μέγας
Εγγραφή:
6 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
3.696
Πόντοι:
4.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, ZeroTolerance, john8 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Φεβρουαρίου, 2022
Η κοπέλα δεν θέλει, απλά. Δεν της αρέσει αυτό που κάνει και φαίνεται. Θέλει τα χρήματα (όπως όλες) κΙ να φύγει γρηγορα. Δεν κάνει για αυτή την δουλειά. Σαν πλαστική κούκλα όπως το πες. Το μόνο συν είναι ότι κάνει ωραίο στοματικό αλλά τι να το κάνεις; Ωραία κριτική. Πάμε για άλλα.
review reaction 1 Gxamos
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1