Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 53 10
Προβεβλημένη
Μασατζίδικα 149416
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επιστροφη στα γνώριμα μέρη αφού ένα φεγγάρι βολόδερνω στα μπουρδέλα της Φυλης και της Λιοσίων. Δεν θα είμαι επιεικης σε αυτή τη κριτική για τη Τζένη αφενός γιατι βλέπω οτι αρκετοί υπνωτίζονται απο την εμφάνιση της (πράγμα που δεν παθαίνεις δύσκολα καθως ειναι πολύ δυνατό μουνί). Και αφετέρου γιατί κακά τα ψέμματα ρε μάγκες... οταν δουλεύεις σε μασατζίδικο οι απαιτησεις ειναι πιο αυξημένες. Οχι πως περιφρονώ το 20αρικακι που για κάποιους βγαινει δύσκολα αλλα το 50αρικο ειναι 50αρικο. Αν σε ένα μπουρδέλο του 10λεπτου έχω κάποιες απαιτησεις στο μασάζ θα έχω τις διπλάσιες για να γράψω καλή κριτική.

Εμφανισιακά η Τζένη ειναι ότι βλέπετε στις φωτογραφίες. Βελούδινος κώλος και αρκετά σέξι παρουσία. Απο τις ωραιότερες γκομενες που ξέρω στα μασατζιδικα που έχω γυρισει ώς τωρα, κέντρο Αθηνα και πέριξ. Ειναι μια ακόμη γυναίκα που αν την είχα γκόμενα θα τη ξέσκιζα κάθε βράδυ χωρίς κανέναν οίκτο ακομη και αν γυριζα πτώμα απο τη δουλειά τοσο πολύ που δεν θα μπορούσε να πάρει ουτε πίπα σε άλλον. (Ονειρα θερινής νυχτός) εν πάση περιπτώση.

Η Τζένη απο την αρχή έχει ενα ύφος λίγο ας πούμε επιφυλακτικό. Άλλοι είπαν πώς πρέπει να της μιλήσεις λιγο για να ανοιχτει. Δεν θα πάω εκει να πιάσω κουβέντα ουτε να τη πιάσω γκόμενα τη κάθεμια μασαντζού. Εγω θα πώ επισης οτι είναι και λίγο γκρινιάρα , κολλάει με λεπτομέρειες που δεν έχουν νόημα.

Της είπα εξαρχής οτι θα κάνουμε πρώτα σέξ και μετά μασάζ , δεν τη χάλασε. Αλλα με το που της το είπα αυτο μου ειπα να ξαπλώσω στο μασαζοκρέβατο και πηγε να μ φορέσει καπότα σε πεσμένο πούτσο. Ξεκίνησε τη πίπα αλλα πολύ γρηγορα έβγαλα το προφυλακτικο και της είπα να χαλαρώσει. Μετά απο 3-4 λεπτά μου είπε κιολας οτι δεν είμαι έτοιμος. Τοτε και εγώ της απάντησα να μη βιάζεται και πως άμα ήθελα να χύσω γρηγορα θα πηγαινα σε μπουρδέλο. Έλεος τι αγχωνονται ;
Τελοςπάντων την έβαλα να σταθει όρθια τη γυρισα να βλέπω τη θεσπέσια κωλάρα της και άρχισα να τη χαιδευω ενω παράληλα χαίδευα τα βυζια της κ έπαιζα το πούτσο μου.

Πλησίασα και άρχισα να της γλείφω τη ρογα , η Τζενη έμεινε απαθής. Γενικά δεν παιρνει πρωτοβουλίες- προκατακτικά με φιλία στο σώμα ουτε κατα διάνοια. Άλλες παλιοσειρές τουλάχιστον πέφτουν πάνω σου και αρχιζουν να σε φιλάνε αισθησιακά.... με τη Μπέλα απο Μάρνη 28 Ονειρο Μασάζ ειχαμε ξεσκιστει στα γλωσόφιλα αλλα οκ. (Αμα ξέρει κανεις που είναι να μου στειλει πμ παρακαλώ). ο ΚΏΛΟΣ της ειχε ωραία θέα με το μπινελικι το ολόσωμο που φορούσε το μαύρο και ωραία αίσθηση.
Αφού είχα κάποια στύση , της είπα να μου πάρει ενα τσιμπούκι. Να πώ εδώ οτι η τύπισσα προσφέρει και ακάπωτο τσιμπουκάκι αλλα εγω δεν το προτίμησα. Έσκυψε πάνω μου και άρχισε να μου τον παίρνει στο στόμα.

Το τσιμπούκι της ειναι πάρα πολύ καλό όπως έγραψαν και άλλοι συναγωνιστες, ενω σου πιάνει το πουτσο απο το κορμό καθως σε ρουφάει το πουτσοκέφαλο και στο στριβει. Το λεγόμενο στριφτοτσίμπουκο.
Χαλάρωσα και αφέθηκα μερικά λεπτά να απολαύσω το τσιμπούκι της. Στο τσιμπούκι παιρνει ενα 8 στα 10 αλλα θα μπορούσε να το εμπλουτίσει και με φτυσιματα, κτυπηματα στα μάγουλα και άλλες τέτοια καυλιάρικα που κάνουνε άλλες τίμιες ψωλορουφήχτρες. Τέλοςπαντων της είπα να πάμε στο καναπεδάκι να γαμηθούμε.

Στο καναπεδάκι την έβαλα στα 4 και της τον έχωσα στη μουνάρα. Η θέα της κωλάρας της στα 4 ειναι εξαιρετική. Η αισθηση ήταν επίσης πολύ ωραία και προτιμησα να τη γαμήσω κανονικά γιατι αν ανέβαζα στροφές θα έχυνα και είμασταν ήδη μονο 10-15 λεπτά μαζί. Το πιο αστείο της υπόθεσης ηταν στη πιπα που μου ειπε πως αν ήθελα να χύσω να της το πώ μην τα πάρει στο στόμα. (Πριν ακομη της γνωστοποιήσω οτι θέλω με καποτούλα το τσιμπούκι) , να ξαναπώ οτι δεν πηγα σε μασάζ του 50αρικου για να χύσω στο 10λεπτο ;!! Χαμόγελο
Τέλοςπαντων στα 4 το διασκέδασα καλά λοιπόν, της έπιανα τα κωλομέρια και τα έσφιγγα και όσο το έκανα αυτό ε΄βλεπα το πουτσο μου να αγκαλιάζεται απο τα μουνόχειλα της. Η κωλάρα της ειναι ποίημα. Έβγαλα το καυλί μου το έτριψα στη μουνάρα της.... γυρισε να κοιτάξει Γλώσσα και της τον ξαναέχωσα , ειχα αποκτήσει μια στύση 100αρα και βάλε ενω αυτη άρχισε να βογγάει.

Της προτεινα να γυρίσει ανάσκελα, οπου μου έβαλε τον πολυ καυλωμενο πουτσο μου στο μουνί της. Της έπιασα το μπούτι να το φέρω πιο πισω να χωθώ πιο μέσα της και δεν δυσανασχέτησε. Γενικά στις στάσεις δεν κλέβει και στήνεται ωραία. Όλα αυτά με έκαναν να χύσω μέσα στο μουνάκι της ενω βγήκα και λίγο να τον παίξω!

Σε γενικές γραμμές δεν πέρασα άσχημα αλλα είναι λίγο γκρινιάρα η Τζένη και φαίνεται. Το ύφος της είναι λίγο ψυχρό κάποιες φορές, εγώ δεν μάσησα ούτε ψάρωσα καθως ειμαι παλιός στο άθλημα και γενικά δεν χαλιέμαι εύκολα. Στη διάθεση - συμμετοχή θα της βάλω 6. Εννοειται οτι δεν ήθελε να μου γλείψει τα @@ στην αρχή, αλλα ακάποτο στοματικό παίρνει δεν έχει προβλημα !
Θα την ξαναδοκιμάσω σε επομενη επίσκεψη μήπως και είναι λίγο πιο ευδιάθετη στο ύφος της. Κατα τα άλλα εμφανισιακά ειναι μπόμπα και δεν περνάς γενικά ασχημα μαζί της καθώς παιρνει καλό τσιμπούκι και στήνεται ωραία. Λιγη περισσοτερη συμμετόχη και δίαθεση Τζενούλα και δεν θα σε αλλάζουμε.
Η κυρια επι της υποδοχής πολύ ευγενική και ο χώρος πολυ ωραίος και προσεγμένος. Θα ξαναπάω.
Στο μασάζ δεν είναι κακή, απλα θα βάλω 6 λόγω της γενικότερης διάθεσης- στύλ οπως είπα και πρίν.
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 19, 2022
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Porn Gangster
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
124
Likes:
18.719
Πόντοι:
20.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 crabtits, anthotypos, Annapurna και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Φεβρουαρίου, 2022
Ξεκίνησες να γράφεις πως θα είσαι σκληρός κι αδυσώπητος (εν αντιθέση με εμάς) και κατέληξες να γράφεις τα ίδια, πως είναι δύστροπη, αλλά ωραίο μουνί… χαχαχα!!
review reaction 1 Masazonomaxos
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1