Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 362 10
Μασατζίδικα 789392
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μετά τη χιονοθύελα και ολα τα προβλήματα και τις εντάσεις που αυτή δημιούργησε χρειαζόμουν μια ώρα χαλάρωσης και απόλαυσης.

Επίσκεψη λοιπόν στο μαγαζί στανταράκι μου που είναι γνωστό για τη κορυφαία ποιότητα του χώρου του και δεν χρειάζεται σε αυτό να επαναλαμβανόμαστε.

Μια και τις περισσότερες κοπέλες στο μαγαζί τις έχω δοκιμάσει πάντα εστιάζω στις νέες παρουσίες. Και οι νέες παρουσίες εκείνη τη μέρα ήταν η Αγγελική και η Αλεξάντρα. Το νέες στο χώρο είναι σχήμα λόγου γιατί και οι δυο κοπέλες δούλευαν παλιά στο αδελφό μαγαζί Σ40-42.

Η Αγγελική είναι Ουκρανέζα με συμπαθητικό πρόσωπο και ωραίο λεπτό σώμα με δυάρι ισως και δυομισάρι φυσικό στητό βυζί. Περιπου 26 ετών την έκανα, και γύρω στο 1,63 στο ύψος. Είχα καλές εμπειρίες 2-3 φορές προ διετίας στο Σ40 και για αυτό την επέλεξα.

Πάμε στις υπηρεσίες. Εχει καλή διάθεση και είναι γενικά πρόσχαρη στην επικοινωνία σε αντίθεση με κάποιες άλλες ξινομούνες που νομίζουν πως μας κάνουν χάρη που τις πληρώνουμε. Δίνει βαθιά και ωραία γλωσόφυλα. Χαίρεσαι να την μπαλαμουτιάζεις στα προκαταρκτικά γιατί ανταποκρίνεται ωραία και το δείχνει, και το σώμα της είναι νεανικό και έχει ωραία αίσθηση.

Πολύ καλή πίπα που χαλαρά σε φτάνει στα όριά σου. Σεξ σε διάφορες στάσεις με αποκορύφωμα το πισωκολητό όπου παίζοντας και εκείνη με τη κλειτορίδα της επαιρνε κάποιες ιδιαίτερα σκαμπρόζικες και καβλωτικές εκφράσεις στο πρόσωπο που χαιρόμουν ιδιαίτερα να τις βλέπω στο μεγάλο καθρέφτη απέναντι στο κρεβάτι. Σε συνδυασμό με κάτι ρώσικες εκφράσεις πνιχτές εκφράσεις που βέβαια δεν καταλάβαινα αλλά φαινόταν οτι της ξεφευγαν μέσα στην ένταση της έφτιαχνε ένα σχηνικό ιδιαίτερα ευχάριστο.

Δυο γύροι σε μια ώρα με ενδιάμεσο μασάζ που σε όποιους τους ενδιαφέρει το παλεύει αλλά θα έλεγα οτι είναι μέτρια.

Η συνάντηση σίγουρα θα επαναληφθεί.



Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Αγγελική
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Mindreader
Τιμημένος
Εγγραφή:
24 Φεβ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
110
Likes:
20.314
Πόντοι:
28.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tenten956, topscorer, john8 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιανουαρίου, 2022
Αγγελική ή Βασιλική?
31 Ιανουαρίου, 2022
Το όνομα της κοπέλας είναι Βασιλική και οχι Αγγελική που έγραψα εκ παραδρομής. Συγνώμη για το λάθος. Θα ζητήσω και απο τον admin να το διορθώσει στο όνομα της κριτικής. Μάλλον χρειάζομαι διακοπές.
review reaction 1 n.smirni76
06 Φεβρουαρίου, 2022
χάλι μαύρο φίλτατε σε όλα η βασιλική....απορώ πως λές οτι πέρασες τόσο καλά!!!!!
07 Φεβρουαρίου, 2022
Φίλε εγώ καλά πέρασα. Μπορεί να είναι θέμα χημείας, μπορεί η Βασιλική να είναι με τις ώρες της. Προσωπικά μου έκανε εντύπωση που έγραψες οτι το στόμα της μύριζε τσιγαρίλα, γιατί εμένα μου είπε οτι δεν καπνίζει.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4