Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 444 10
Μασατζίδικα 655006
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
CG θα συναντούσα αλλά δεν έκατσε η φάση κι έτσι πήγα Λ. Συγγρού στο 40-42 . Υπήρχε μόνο μία κοπέλα , η Τζούλια την οποία και πήρα. Μου άρεσε πρώτα πρώτα η συμπεριφορά της κι έπειτα το σώμα της. Όταν πήγαμε στο δωμάτιο όταν μπαλαμουτιαζόμασταν διαπίστωσα ότι έχει πολύ καλή επιδερμίδα , βελούδινη. Η Τζούλια είναι μια χαρά κοπέλα ηλικιακά λίγο πριν τα 30, έχει πολύ καλή συμπεριφορά κι αυτό είναι το μεγάλο της προτέρημα. Στο σεξ είναι πολύ καλή, φιλιά δίνει απλά δεν γνωρίζει από γλωσσόφιλα, στοματικό που της έκανα της άρεσε όπως άρεσε και σε μένα το δικό της , παραλίγο να με τελειώσει έτσι. Στάσεις κάναμε δυο τρεις και τελείωσα σχετικά γρήγορα.

Μετά το σεξ το κορίτσι μου έκανε μασάζ κι εκεί έκπληκτος διαπίστωσα ότι το κατέχει. Όταν τη ρώτησα μου απάντησε ότι όταν κουράζεται στο σεξ δυσκολεύεται πολύ στο μασάζ, όταν όμως είναι σχετικά ξεκούραστη της αρέσει να ικανοποιεί με το μασάζ τους πελάτες.

Είχα πολύ καιρό να επισκεφθώ μασαντζίδικο, εξαιτίας της Τζούλιας έτσι όπως φαίνεται θα το επισκεφθώ ξανά και μάλιστα σύντομα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 22, 2022
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλειφομούνι
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέγας
Εγγραφή:
9 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
1.213
Πόντοι:
3.910
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, anthotypos, black panther και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Ιανουαρίου, 2022
Συμφωνώ σε όλα φίλε μου. Πολύ ωραίο και βελούδινο κολαράκι η Τζούλια μας! Εμένα μου έκανε εντύπωση που από την μια δεν δίνει φιλιά, αλλά από την άλλη στην πίπα κάνει πραγματικό gagging, δηλαδή τον χτυπάει τέρμα βαθιά μέσα μέχρι δακρύων. Άβυσσος το μυαλό στις γυναίκες!!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1