Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 444 10
Μασατζίδικα 654552
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πέρασα με τη Βίκυ πριν λίγες μέρες. Έχει ωραίο σωματάκι, ελκυστικό στήθος και οπίσθια, σωστές καμπύλες νέας γυναίκας, τόσο όσο πρέπει. Έχει μαύρα μακριά μαλλιά. Ήλθε περιποιημένη, βαμμένη, χτενισμένη, και μαυρισμένη!!

Η κοπέλα είναι χαμογελαστή, ευχάριστη και προσγειωμένη προσωπικότητα. Αυτό με βοήθησε στο να δημιουργηθεί εξαρχής μια θετική ατμόσφαιρα, που μετατράπηκε σε θερμή χάρη στην φιλικότητα και την οικειότητα που έδειξε. Το στυλ της άλλωστε φαίνεται να είναι κυρίως gfe και νομίζω τα καταφέρνει πολύ καλά σε αυτό το στυλ. Συμμετείχε και ανταποκρινόταν στις λογικές μου απαιτήσεις. Με περιποιήθηκε με το στόμα της διεξοδικά (ήμουν και πεντακάθαρος)… ε και εγώ το ανταπέδωσα, καθώς είναι ΚΑΙ εκείνη εξαιρετικά καθαρή. Ξεκινήσαμε με εκείνη να παίρνει την πρωτοβουλία και να ανεβαίνει από πάνω, μετά γυρίσαμε σε κλασική στάση και τέλος στα τέσσερα για να βλεπόμαστε στον καθρέπτη. Συνεργάστηκε άψογα. Επίσης, βασικότατο στοιχείο για μένα, τηρεί το χρόνο, και δεν ξεπετάει!

Ομολογώ ότι δεν δώσαμε πολύ σημασία στο μασάζ, καθώς έπρεπε να φύγω στο μισάωρο και δεν προλαβαίναμε και πολλά, οπότε αξιοποίησα το χρόνο με τον καλύτερο τρόπο κατά τη γνώμη μου. Επιτυχημένη η εμπειρία με τη Βίκυ.

Το δωμάτιο πολύ καλό, πλήρως εξοπλισμένο, και άνετο.

Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
ICCAROS
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
200
Likes:
1.187
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Constantinos27, olddog, giorgiodelafuentes2 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιανουαρίου, 2022
η περιποιηση διεξοδικα, σημαινει γλυφοκολη συην καθαρευουσα?
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1