Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 363 10
Μασατζίδικα 792147
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Περασμα απο το ελαιοτριβειο της Λαγουμιτζη. Εβρεχε οποτε μαλλον δεν επαιζε πελατεια, ηταν διαθεσιμες ολες σχεδον. Επελεξα τη Ριτα που τοσα ειχα διαβασει και ποτε δεν εβρισκα διαθεσιμη.
Για την εμφανιση τα εχουν πει κ οι αλλοι, αδυνατο πετιτ κορμακι σφιχτο με 2αρι βυζι κ ωραιο στητο κωλαρακι. Προσωπο πολυ μετριο. Μιλαει καλα τα ελληνικα κ γενικα ειναι προσχαρη.
Σταβτου αγωνα, ξεκινησαμε το μπαλαμουτιασμα με το καλημερα, γλωσσοφιλα δε δινει, πιπα οκ οχι κατι ιδιαιτερο. Δαχτυλωμα με μετρο, ειναι σφιχτουλα. Πηδημα στα 4 οπου παρολο το εντονο σφυροκοπημα δε παραπονεθηκε. Τελειωμα στομα κ ντουζακι, ακολουθησε ενα συντομο μετριοτατο μασαζακι (δε το εχει). Και καπακι δευτερος γυρος στα 4 παλι για να βλεπω το τουρλωτο κωλαρακι. Να σημειωσω οτι δε κατεβαινε πιλυ χαμηλα στα 4 για να αποφυγει βαθια διεισδυ. σηΕπιχειρηθηκε και δαχτυλο στη πισω πορτα, αλλα ελαχιστα μεσα, ποναγε. Πιπα και εντονο handjob μπας και γλυτωσει επιπλεον γαμησι. Καπου εκει ηρθε το τελος, τσιγαρακι και ψιλοκουβεντουλα να περασει η υπολοιπη ωρα. Σε γενικες γραμμες περασα καλα κυριως λογω σωματοτυπου, καλης διαθεσης και επειδη δε προσπαθησε να αποφυγει με εντονο/ακομψο τροπο το εντονο γαμησι. Αλλα δεν ειναι για πολλα-πολλα, ποιο πολυ για χαλαρο πηδημα και κουβεντουλα. Για μασαζ ουτε καν. Ισως το ξανατιμησω, δε ξερω..
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 11, 2021
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Μασάζ
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ρίτα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
zardoz
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
8 Φεβ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
807
Πόντοι:
371
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, olddog, baroc και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Δεκεμβρίου, 2021
Γιατι εμφανιζεται ετσι η κριτικη μου οεο?
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1