Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 445 10
Μασατζίδικα 657529
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Περασμα για τσεκαρισμα ροστερ με την ελπιδα να βρεθει κατι αξολογο. Πραγματι, η Νικολ μου κινησε το ενδιαφερον και περασα. Ωραιο μιλφακι με ιδιαιτερο σωμα που αν και δεν ειναι λεπτο ειναι σφιχτο και καλοσχηματισμενο! Μου εκαναν εντυπωση τα ποδια της και οι γοβες, οποτε περασα για μισαωρη δοκιμη. Να σχολιασω οτι μιλαει ελληνικα σχεδον αριστα.
Ηρθε και την βουτηξα, δεν αφησα περιθωριο για μασαζ. Φιλακια, αρχισα να χουφτωνω σωμα και μετα εκατσα στην ακρη του κρεβατιου και την εβαλα να γλυψει αρχιδια. Κατεβηκε προς τα κατω κι εδωσε ρεστα! Μετα επαιξα λιγο ποδολαγνεια και ανεβηκαμε στο κρεβατι για mouthfucking. Εκει μου εβαλε ενα δαχτυλακι πολυ καλα. Την γυρισα ανασκελα και αρχισα να γαμαω στα ισια με πολυ καλη συμμετοχη της. Γυρισαμε στα 4, εχει ΚΩΛΑΡΑΑΑΑΑ σφιχτη και ωραια για φαπες. Μετα της ζητησα παλι γλυφοκωλαδα οπου και κατεθεσα, αν θυμαμαι καλα στο στομα της.
Απο υπηρεσιες η κοπελα παιρνει αριστα, επισης παιζει και GFE, εκατσε και με πηρε αγκαλια και τα λεγαμε μετα. Περασα πολυ ομορφα μαζι της!
Καλες Τσαρκες!
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 22, 2021
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτατος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
284
Likes:
4.488
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Easy Rider(2), Jabberwocky, geroksouras

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού