Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 444 10
Μασατζίδικα 654657
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Είχα σκουριάσει για κάποιο καιρό. Με ξεσκούριασε για τα καλά η Μαρίνα. Έπεσα στα βαθιά και την άφησα να οδηγήσει εκείνη. Η κοπέλα είναι εγγύηση όταν οδηγεί την κούρσα, καθώς αξιοποίησε κάθε στιγμή της συνάντησης μας.

‘Εχουν γραφεί όλα για την εμφάνιση της. Και είναι αληθινά. Δεν θα τα επαναλάβω. Μόνο δυό κουβέντες: Μαύρο μακρύ μαλλί, καταπληκτικής υφής, πεντακάθαρο, με ευγενική στιλπνότητα. Λεπτό σωματάκι, μαυρισμένο όμορφα. Καθαρότατη παντού. Σωστή και καθαρή ενδυμασία. Αισθησιακή, ερωτική, με θηλυκότητα.

Άφησα το μασάζ για το τέλος, επειδή εγώ μετά το μασάζ χαλαρώνω σε βαθμό που θέλω να ...κοιμηθώ. Και έτσι αντί για το κρεβάτι μασάζ ανεβήκαμε στο κανονικό κρεβάτι. Της είπα να αναλάβει μια που εγώ ήμουν ντεφορμέ. Φιλιά, γλειψίματα, ρουφήγματα, στοματικό, κτλ. όλα προκαταρκτικά υψηλής τεχνικής, μεγάλης διάρκειας και με τον επιθυμητό σκοπό να μην με τελειώσει. Ε απογειώθηκα! Ξύπνησα εγκεφαλικά ανασύροντας τεχνικές από τη μνήμη μου, και ανταπέδωσα το στοματικό, τα γλειψίματα και τα πιπιλίσματα. Στοματικό σε 4 στάσεις. Άλλαζε συνεχώς και μού άρεσε αυτό. Συνέχεια στο κυρίως πιάτο με άλλες 4 στάσεις. Μια φορά τέλειωσα, ουκ εν τω πολλώ το ευ. Άλλωστε, η μαγκιά (της) ήταν να με κρατάει σε υψηλά επίπεδα έντασης για ώρα και το τελείωμα να είναι μιά πραγματική εκτόνωση. Το καταευχαριστήθηκα, και απότι φάνηκε το ίδιο και εκείνη. Στο τέλος μού έκανε και μασάζ, βάζοντας αυξημένη δύναμη σε κάποια σημεία.

Εξαιρετική εμπειρία! Χάρη στη Μαρίνα μιά ώρα υπερπλήρης που ξεχείλιζε από ομορφιά!
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 18, 2021
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
ICCAROS
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
200
Likes:
1.187
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Easy Rider(2), giorgiodelafuentes2, olddog και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού