Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 94 10
Μασατζίδικα 217415
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Όπως έγραψα και πρίν στο θρεντ του μασαζ της Πατησιων 131 , κατα τύχη πέρασα με τη Χριστίνα, ήθελα να δοκιμάσω την Έλλη που μου φάνηκε ωραιο μουνάκι της διπλανής μπουρδελό πορτας αλλα τελικά δεν μου άνοιξαν και πήρα το κατήφορο για τη Μάρνη.

Η Χριστίνα εμφανισιακά ειναι έκφυλη. Γύρω στα 35 προ μιλφ κατηγορία με βυζάρες όνειρο. Η ρόγα καυλώνει στο παραμικρό γλείψιμο και γενικά αυτη η γκόμενα σου βγάζει μια μεγάλη καύλα που ακομη και πιο ωραίες απο αυτήν δεν μου έχουν βγάλει. Πρόσφατα είχα πάει με μια άλλη που ήταν πραγματικά ψυγείο , δεν ευχαριστήθηκα γαμήσι. Σωματικά εχει τα πιασιματάκια της αλλα στα 4 ο κώλος της ειναι όνειρο... δεν ξέρω αν τον δίνει εμενα μου είπε όχι. Πάντως και με το απλό προγραμμα εγώ πέρασα υπέροχα λογω της καύλας που δίνει. Το δέρμα της πολύ απαλό χαίρεσαι να το γραπώνεις... ειδικά στα 4.

Η γκομενα μπήκε μέσα και με βρήκε ξαπλωμένο στο μασαζοκρέβατο.... μου λέει δεν καυλωσες ; γιατι βιάζεσαι λέω ;;; Χεχε! γέλασε.
Η πίπα της πήγε να γίνει άνευ αλλα την διέκοψα και της ειπα να περάσει προφυλακτικό. Πολύ καλή στη πίπα , με ανατρίχιασε. Εκεινο ομως που μου πήρε το κεφάλι (το κ΄τω) κυριολεκτικα ήταν τα βυζιά της.

Τα έγλειφα και τα ρουφούσα σαν τρελός απο καύλα ενω παράλληλα έπαιζα το πουτσο μου που ειχε γίνει πέτρα... της ειπα οτι θέλω να τη σκίσω... φυσικα δεν προλαβαμε να κάνουμε μασάζ. Μου έβαλε καπότα και περάσαμε στο καναπεδάκι. Την έβαλα στα 4 και μπήκα μέσα της. Το μουνάκι της στενό και με ωραία αίσθηση. Ξεκίνησα το σφυροκόπημα πιάνοντας την παντού.... στα βυζιά , στα κωλομάγουλα , στη πλάτη στους ώμους , έχει και ενα ομορφο τατουάζ στο δεξί μπούτι.

Αχ μωρο μου τη καύλα που εισαι.... σ αρεσει το γαμησι ;;; εεε σ αρεσει, μου σηκωθηκε τωρα και σε γαμάω καλά;;; της μούγκριζα και αυτη έλεγε ναι μ αρεσει έτσι ... με έπαιρνα μάτι απο το καθρέφτη που την έσκιζα στα 4 και ο πουτσος μου ειχε γίνει πέτρα, ασφυκτιούσε μέσα στη καπότα.... τη γύρισα ανάσκελα και μπήκα ξανά μέσα της, γαμώντας την δυνατά και φιλώντας την στο λαιμό... αυτη έβγαζε κραυγούλες και έδειχνε να το απολαμβάνει όπως και εγώ στο τέρμα !

Με σήκωσε για να προτεινει να κάτσει στα ορθια στην άκρη του μασαζοκρέβατου , οπως κ έγινε , τη πήρα και εκει για λίγο.... αλλα επειδη δεν ήθελα να χύσω ακόμη της προτεινα να ξαναγυρισουμε στο καναπέ και να παίξουμε λίγο χωρίς γαμήσι....

εγειρε διπλα μου κ άρχισε να μου γλειφει το στήθος... ενω παράλληλα εγω τον έπαιζα και αυτη μου χαιδευε τα αρχίδια... μετά εγειρε το κεφαλάκι της και άρχισε να μου γλωσοφιλάει τα αρχιδια κ το πουτσο... τα είδα όλα!

Πωπω τι καύλα εισαι ρε μαναρι μου της ελεγα.... φφφφφφ πωπωπ με τρελαίνεις ! Θέλω να σε ξαναστησω στα 4 και να σε ξεμουνιάσω!

Συνεχίσαμε στα 4 πάνω στο καναπεδάκι και δεν άντεχα για πολύ ακόμη... έκοβα λιγο εσκυβα τη φιλουσα στη πλάτη και μυριζα και το αρωμτάκι της και ξανά έδινα πόνο καρφώνοντας την το πούτσο μου όσο πιο βαθειά μπορούσα! Τα τρυφερά κωλομερια της κολλάγανε πάνω μου ! Της ειπα οτι δεν μπορω άλλο θα χύσω.... στα βυζιά της !

Αμεσως γυρισε , έβγαλα το προφυλακτικό... και άρχισε να μου παιζει μια γερή μαλακια με τα βυζομπαλά της... πωπω εισαι τρέλα της κανω... αχ αχ εισαι τρέλα μωρο μου... με εχεις λιώσει τι καυλα ειναι αυτη!!!

Και κάπου εκει πέταξα μια καυτή ποσοτητα χυσιών πανω στα βυζιά της.... ωχχχχχ πωπω .... έκατσα λιγο να ηρεμησω , γιατι το θυμαμαι και με πιάνει ανατριχίλα και την έστειλα για μπάνιο.... είχαν περάσει μολις 20 λεπτα. Παιζει να άντεξα να τη γαμήσω σκάρτο 10λεπτο... αλλα ήταν ωραιο και δυνατό. Η καποτα ειχε κολλήσει τοσο πάνω στο καυλι μου απο τη καυλα που νομιζα οτι θα σπάσει ! Στη δευτερη φάση που τη πηρα στα 4 ειχε χοντρυνει τοσο ο πουτσος μου που ειχε γινει ακόμη πιο στενη η αίσθηση στο μουνάκι της και μολις μπήκα άρχισε να βογγάει.

Ήταν τρέλα πέρασα καταπληκτικά , μετά την έβαλα να μου κάνει μασάζ για κάνα 20 λεπτο στο οποίο δεν ειναι κακή και της αρέσει να περιποιείται τον άντρα παντού... ακομη και στις πατούσες , όπου της ειπα μου έκανε μασαζ και με χαλάρωσε.

τελειωσαμε γυρω στα 40 λεπτά οπου έφυγε κ εγω μπηκα για ενα μπανάκι.

Σε γενικές γραμμες το Χριστινάκι ειναι φωτιά αλλα στην αρχή θελει λιγο χρόνο για να ανοιχτεί. Πολύ καλή συνάντηση.
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 20, 2021
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Porn Gangster
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
18.645
Πόντοι:
20.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sakarvats, baroc, anthotypos και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Νοεμβρίου, 2021
Συμφωνω κι εγω την εχω παρει,εκφυλη μιλφ,αλλά τι εθνικότητας ειναι ξερεις?
review reaction 1 Masazonomaxos
21 Νοεμβρίου, 2021
Nαι απο αρμενια ειναι μου ειπε... πιάσαμε και λίγο τη συζητηση στο μασάζ.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2