Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 362 10
Μασατζίδικα 788659
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πρόσφατη επίσκεψη στον οίκο και ανάμεσα σε 5-6 διαθέσιμες κοπέλες ήταν και η Μάργκω.
Πρόκειται για νεαρή κοπέλα 22-23 ετών, με κανονικό ανάστημα ~1.65, μελαχρινή, με κανονικό 2άρι στήθος, και θεσπέσια κολάρα!
Μιλάει άριστα ελληνικά, είναι αλλοδαπή, δεν ρώτησα περισσότερα.
Γενικά έχει χαλαρό κορμί, και ελαφρά νταρντανοφέρνει. Αλλά λόγο νιάτων είναι αρκετά ελκυστική γιατί διατηρείτε (ακόμα;) σε λογικά κιλά. Επίσης ήταν εντελώς φυσική και άβαφη, στην ηλικία της άλλωστε δεν είναι απαραίτητα τα έξτρα.
Με το που την διάλεξα μπροστά στην κυρα Σοφία (πήρα το πρόγραμμα μιας ώρας), το πιπίνι μου την έπεσε -κυριολεκτικά- από τα αποδυτήρια κωλοτριβόμενη!
Ντράπηκα την κυρα Σοφία, γιατί έχουμε και ένα πρόσωπο...
Με το που βγήκαμε στην πόρτα προς το ασανσέρ μου λέει με περισσή αυθάδεια : "Τι θέλεις να μου κάνεις;" !!!
"Να μην σου γαμήσω" είπα αυθόρμητα από μέσα μου, αλλά κρατήθηκα κύριος!
Περιττό να πω πως με το που φτάσαμε δωμάτιο ήμουν ήδη turbo γιατί το πορνικό ένστικτο ξύπνησε μέσα μου.
Το πιπίνι με άφησε για το μπάνιο, και παραδόξως δεν έφαγε χρόνο, σε 5-6' ήταν πάλι πίσω για την έναρξη.
Με καυλοκοίταγε ηδυπαθώς όσο εγώ σκουπιζόμουν, και γδυνόταν αισθησιακά κοιτάζοντας στον καθρέπτη.
Το πιπίνι "έσταζε καύλα". Ήταν θα έλεγα full επιθετικό και με αγωνιστικές πρωτοβουλίες.
Στα υπηρεσιακά : πίπα αρκετά καλή, προσπαθεί για DT, φτύνει σάλιο κάργα. Στησίματα πολύ καλά, δεν κλέβει πουθενά. Μου ζήτησε η ίδια να την γλύψω, κάτι που έκανα με μεγάλη ευχαρίστηση διότι ήταν πεντακάθαρη. Έχει εξαιρετική πίσω τρυπούλα. Εγώ, που δεν είμαι fan του πίσω, ομολογώ πως δελεάστηκα! Την δούλεψα με την γλώσσα και με ένα δάχτυλο. Η Μάργκω έδειχνε μεγάλη ικανοποίηση με την όλη φάση, αλλά μου ξεκαθάρισε ευγενικά πως δεν την διαθέτει για άλλα, κρίμα γιατί στα specs παίρνει άριστα (είπαμε, κολάρα!). Φιλιά λίγα, μάλλον τα απέφευγε, αλλά πάντα με καλό και διακριτικό τρόπο. Μασάζ σχετικά καλό, και προς τιμή της μου ξεκαθάρισε εξαρχής πως ξέρει λίγα. Κάνει μασάζ προς το δυνατό. Θα έλεγα πως με ξέπιασε από την μικρή κούραση των "5 και στο χέρι" ΚΜ την περασμένη Κυριακή στον Μαραθώνιο, το χρειαζόμουν. Στο τέλος το γύρισε και σε ελαφρύ body-to-body. Στα αγωνιστικά παίχτηκαν δύο πολύ ευχάριστοι και πλήρεις γύροι. Μου έκανε εντύπωση που στα δικά μου τελειώματα συνέχιζε ακάθεκτη παρατείνοντας την ηδονή... (όχι σαν κάτι άλλες που τρέχουν να τον βγάλουν και να ελέγξουν το προφυλακτικό).
Καταφανώς, το πιπίνι έχει κάνει full τηλε-εκπαίδευση στο αντικείμενο (πορνοβιντεάκια), αλλά αντικειμενικά έχει μικρή πρακτική άσκηση λόγω ηλικίας. Από την άλλη ο γερόγατος έχει μασουλήσει τόσα και τόσα ποντικάκια στα 50+ χρόνια του στα κεραμίδια... Το πιπίνι μου την "έβγαινε" επιθετικά συχνά με καυλοεκφράσεις (αυτές με τα ανοιχτά μάτια, και το σαγόνι κάτω) και με προκλητικές πορνο-εκφράσεις (λόγια) που η παιδεία μου δεν μου επιτρέπει να τις επαναλάβω.
Στο τέλος, που έληξε ακριβώς στην ώρα του, με προκάλεσε και πάλι με αυθάδεια αν λέει "αντέχω" για ακόμα μια ώρα! Επειδή είχα υποχρεώσεις έπρεπε να φύγω, αλλά άνετα ξαναέμπαινα μαζί της, και όποιος αντέξει!
Συνολικά, το πιπίνι πέρασε το μάθημα με πολύ καλό βαθμό. Εκτιμώ ότι αν συνεχίσει έτσι, αν προσέξει το σώμα της (τα κιλά της, και με λίγη γυμναστική), και αν επίσης βελτιώσει και λίγο το θέμα φιλιά, τότε θα έχει εξαιρετικό μέλλον στον χώρο. Αν τέλος βάλει και το κουλουράκι στο μενού τότε θα διαπρέψει!
Συστήνεται ανεπιφύλακτα η Μάρκω μας!
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Body to Body Μασάζ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Μαργκό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
209
Likes:
4.458
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, giorgiodelafuentes2, tenten956 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού