Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 444 10
Μασατζίδικα 654615
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Είχα πολύ καιρό να περάσω από το συγκεκριμένο σημείο και ορμώμενος από κάποιες ανάρτησεις που είχα διαβάσει τελευταία, σκέφτηκα να ρίξω μια ματιά να δω τι γίνεται. Υπόψιν ότι στο παρελθόν αυτό το φυσικοθεραπευτηριο το είχα ως σημείο αναφοράς.
Την Μαρίνα λογικά πρέπει να την είχα συναντήσει και στο παρελθόν, αλλά μάλλον δεν την είχα προσέξει. Αυτή την φορά όμως με το που βγήκε σαλόνι με κέρδισε αμέσως.
Με οδήγησε στο δωμάτιο, και έφυγε για ντουζακι. Ο χώρος έχει παραμείνει όπως και στο παρελθόν, καθαρός, ευρύχωρος, με όλα τα παρελκόμενα.
Όταν μπήκε ξανά δωμάτιο και γδυθηκε για να ξεκινήσουμε πρόσεξα ότι στο σώμα, στην προσέγγιση, στο χαμόγελο, ενίοτε και στην ομιλία σου θυμίζει έντονα την Τζέσικα, άλλοτε ορόσημο του συγκεκριμένου καταστήματος αλλά και γενικά όλου αυτού του χώρου κατά την άποψη μου. Μελαχρινή κοντά στα 30 , μετρίου αναστήματος, μαύρα μαλλιά, εκφραστικά μαύρα μάτια, πόδια , κωλος, κοιλιά σαν πέτρες, οπως ακριβώς ήταν η κοπέλα που προανέφερα.
Κατά την διάρκεια του αγώνα , και ιδιαίτερα στην αρχή οι αναμνήσεις έγιναν ακόμα πιο έντονες. Περάσαμε εννοείται κατευθείαν στο κυρίως θέμα μεταφέροντας το μασάζ για το τέλος . Ηταν ορμητική έως χειμαρρώδης θα έλεγα , συμμετέχει και ανταποκρίνεται στα προκαταρκτικά με τέτοιο τρόπο και τέτοια επιφωνήματα που σε κάνει να πιστέψεις ότι έχετε μήνες σχέση και είναι καψούρα μαζί σου. Βαθιά γλωσσοφιλα με πάθος, γλυψιματα παντού, σε αφήνει χαϊδεύεις σε όλες τις περιοχές του σώματος της , βάζεις δάχτυλα, γενικώς μια πανδαισία αισθήσεων και καβλας.
Δεν χρειάστηκα καν πίπα , η ψωλή ήταν ήδη ρόπαλο. Μου πέρασε λάστιχο ανέβηκε από πάνω και ρουφηξε όλη την ψωλή μου μέσα . Αλλάξαμε δύο στάσεις, παραπάνω δεν προλάβαμε, αν και κατέβαλα δραματικές προσπάθειες να κρατηθώ . Τον παίρνει μέσα απαλά , κουνιέται ρυθμικά, χωρίς βιασύνη και απότομες κινήσεις, σου κάνει στριφογυριστα, σε νοιώθει απόλυτα και την νιώθεις.
Κλείσαμε το πρόγραμμα με χαλαρωτικό μασαζακι.
Στο προσεχές μέλλον θα υπάρξουν βέβαια και άλλες συνεδρίες μαζί της , μιας και σκοπεύω να εκμεταλλευτώ όλες τις δυνατότητες της στο έπακρον .
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 29, 2021
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
rambo1982
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
4 Ιαν 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
444
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, xagnostos2006, giorgiodelafuentes2 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού