Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 362 10
Μασατζίδικα 790181
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Επιτέλους κατάβαση από Θεσσαλονίκη για το τετραήμερο . Μάγκες αν έρχεσαι τουρίστας στην Αθήνα κι έχεις χρόνο και χρήμα , είσαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ . Σε αυτο το πλαίσιο , σίγουρα ένα γούστο που βγάζω είναι η επίσκεψη στο εν λόγω ίδρυμα καθώς είναι και σχετικά κοντά από εκεί που μένω όταν έρχομα.

Σήμερα λοιπόν μετά από κάτι υποχρεώσεις , 11:30 ειμαι έξω από το μαγαζί και χτυπάω κουδούνι . Από μέσα εντωμεταξύ να ακούω τα Άλογα να πηγαινοέρχονται με τις τακουναρες πέρα δώθε . Από αυτο κατάλαβα ότι στο σαλόνι έχει σύνκαυλο που δειγματίζει. Να σου γαμησω λέω από μέσα μου, την πατήσαμε πάλι …….

Πολλά έχουν γραφτεί για τη διαθεσιμότητα των κοριτσιών , ποιες βρίσκεις , ποιες σου πασάρουν , ποιες είναι ντεμέκ κλεισμένες (το ντεμέκ είναι το “δήθεν “ ,αδέρφια εν Αθήναις). Σκέφτομαι θα είναι μαντρωμένες οι περισσότερες κι επειδή δεν ειμαι γνωστή φάτσα , θα μου πασάρουν τα τσικό κι οχι τα 1ης εθνικής τεμάχια . Έτσι με ζωσμένα τα φίδια , ανοίγει η πόρτα ίσα ίσα για να με χώσει η σεριφισσα στο δωματιάκι αναμονής . Οκ λέω , μέσα έπεσα , κι αρχίζω να σκέφτομαι τις εναλλακτικές εκεί κοντά .

Σε 3 λεπτά ακούω από μέσα τον αγόρι να διαλέγει την Ξένια , και μετά ανοίγει η πόρτα και με βάζει στο σαλόνι. Μου λέει μόλις χάσατε τη Ξένια , αλλά έχει άλλες 11 !!!!!!!!!!!!!!! κοπέλες , οπότε νομίζω κάτι θα βρείτε ??????. Και ξεκινάει η παρέλαση !!!!!! Μάγκες όντως ήταν 11 διαθέσιμες . Συγκράτησα καποια γνωστά ονόματα , ανάμεσα τους ΚΑΙ η Μάρτα !!!! Εντωμεταξύ με γνώρισε επειδή την είχα πάρει σχετικά πρόσφατα και λίγο έλειψε να λυγισω …. Επειδή όμως θέλω να δοκιμάζω και καινούριες γεύσεις , εκλεισα με Ρίτα που ήταν ΚΑΙ αυτή διαθέσιμη.

Παντοφλιτσα , νεράκι και βουρ για το υπόγειο . Για τη Ριτα ισχύουν όλα όσα έχουν γράψει οι συναγωνιστές . Πιπίνι ομορφουλικο, μινιόν με ωραίο σωματάκι . Πίπα ακα φυσικά , με πέρασμα σε μήκος-πλάτος , φιλάκια επιφανειακά χωρίς γλώσσα, οχι θεατρινισμοί , οχι υπερβολές , οχι σκουπίδια σε θάλασσες και ακτές …….. Κόντεψα να χύσω με την πίπα , το πάλεψα , αλλά με το που με καβάλησε και γράπωσα αυτο το κωλαρακι , σε 2 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα είχαν τελειώσει όλα ….

Πάμε μετά το σκούπισμα για μασάζ , νταξ χαμηλές πτήσεις , χάιδεμα αδέξιο κατα κύριο λόγο , αλλά κι εγώ δεν πήγα εκεί για τα μασάζ . Κανένα 15λεπτο στο μασαζοκρεβατο, ξανά ντουζακι εγώ ( μ αρέσει να ειμαι καθαρός και πιστεύω αυτο είναι και το σωστό ) και μετά 2ος γύρος. Το μενού είχε τα ίδια , με προθυμία και όρεξη . Στο 45λεπτο το έληξα εγώ , ντύσιμο , φιλάκι και έξοδος σε μια ηλιόλουστη Συγγρου ??

Συμπέρασμα 1ο : ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ με τις σαύρες που έχουμε πάνω !!!!! Τέτοιες υπηρεσίες , ούτε κατα διάνοια . Άλλος κόσμος . Οποιος μπει στο νήμα για τα μασατζιδικα στη Θεσσαλονίκη , θα καταλάβει ….

Συμπέρασμα 2ο: ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ, δλδ για να λάβουμε σωστές υπηρεσίες , πρέπει να κάνουμε 1000 χιλιόμετρα

Συμπέρασμα 3ον: ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ τις διάφορες σαύρες , κιούσπες, πομόνες, ελεεινές μασατζουδες του Βορρά , που εκμεταλλεύονται όλους τους συναγωνιστές που δε μπορούν να κάνουν αλλιώς

Τελικό συμπέρασμα : ΑΚΟΜΑ ΚΛΑΙΩ (εξ ου και ο τίτλος ) με τη διαφορά στην ποιότητα κι επιλογές που έχετε εδώ , σε σύγκριση με εμάς τους φτωχούς συγγενείς του Βορρά !!!!!!!!!!!

Αγόρια να είστε καλά , να περνάτε καλύτερα , και αν κάτσει και τίποτε άλλο , θα ενημερώσω , ως σωστό μέλος του site
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 29, 2021
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ρίτα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Sicarios
Σεβαστός
Εγγραφή:
13 Απρ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
3.402
Πόντοι:
1.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xagnostos2006, Kaloeros, O Mitsos και 29 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Οκτωβρίου, 2021
Σε καταλαβαίνω απολιτα . Είχα ανέβη θεσσαλονικη και ξεύρω ποσο περιορισμένο είναι το μενού. Αλλά εχεται πολύ γκαβλιαρες γυναίκες οποται μια η άλλη
review reaction 1 Sicarios
30 Οκτωβρίου, 2021
Στη Θεσσαλονίκη συνέχεια κλαίγονται και πόσο είναι πίσω σε συγκεκριμένα πράγματα. ΑΛΛΑ κανένας από κείνα τα μέρη ΔΕΝ θα ομολογήσει πόσο φανταστικά πέρασε με τις κοπέλες από Plovdiv Φιλιππούπολη, Βάρνα, και μην αρχίσω να λέω πόλεις και πράγματα...τα έχουν ξεσκίσει τα κορίτσια μόνο με ένα εικοσάευρω κάθε Σ.Κ. και από πάνω κλαίγονται. Για να μην αναφέρουμε τις αγορές στις λαικές & τα σουπερμάρκετ, οδοντίατρους και άλλα πολλά.
Πάντα ο Αθηναίος για αυτούς είναι αυτός που τα έχει όλα στα πόδια του , είναι ο κακός, και είτε έχεις λεφτά είτε όχι πάντα σε αντιμετωπίζουν με ένα αίσθημα ζηλοφθονίας χωρίς να αναλογίζονται οτι ΔΕΝ είμαστε όλοι από το Κολονάκι-Κηφισιά αλλά υπάρχει κόσμος και από τα Καμίνια, το Περιστέρι, το Μπραχάμι, κλπ. κλπ. αλλά προκειμένου να περάσουν την γκρίνια δεν λογαριάζουν τίποτα οι αγαπητοί Θεσσαλονικείς....λίγο δικαιοσύνη και ορθολογισμό από τους βόρειους παρακαλώ !
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2