Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 362 10
Μασατζίδικα 789254
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Σάββατο μεσημεράκι έχοντας τελειώσει απο τις δουλειές ,μιας και ο δρόμος μου πέρναγε απο τη Φυλής είπα να περάσω μια βόλτα. Η αλήθεια είναι ότι οι εντυπώσεις ήταν θετικές. Πλέον είδα ωραία κοριτσάκια σε κάποιους οίκους. Τώρα απο άποψη υπηρεσιών δεν δοκίμασα. Το ωραίο της φάσης, ήταν ότι εκεί που περπατούσα, στο σημείο που αράζουν κάτι αραπάδες με τις οικογένειες τους και απέναντι σ ένα σκαλάκι καθόντουσαν κάτι πρεζόνια, βρήκα ένα εικοσάρικο πεταμένο. Έσκυψα το μάζεψα σαν να μην τρέχει τίποτα και συνέχισα. Αφού κανείς δεν μου φώναξε κάτι, συνέχισα ατάραχος. Σκέφτηκα με τόσα λεφτά που έχω φάει σε αυτήν την οδό , καλό ήταν που μια φορά πήρα είκοσι ευρώ αντί να δώσω. Απο να το φάνε τα πρεζόνια στα ναρκωτικά , θα καταλήξει σε μασατζίδικο(όπως και έγινε) Τλσπ. Συνέχισα για το γνωστό μας μασατζίδικο. Εκεί παρέλασαν κάποιες κοπέλες, όπου κλασσικά η Ζωή που είναι στανταράκι ήταν απασχολημένη και κλεισμένη, απο τις άλλες αυτή που μου έκανε κούκου ήταν η Ουκρανή Ξένια . Αφού πήρα το πρόγραμμα των 80€ (όπου συμπεριέλαβα και το εικοσάρικο μας στην πληρωμή). Ανεβήκαμε πάνω.
Η Ξένια είναι μια Ουκρανή κοπέλα άνω των 30,μιλάει πολύ καλά τα Ελληνικά, με γυμνασμενο σώμα και μικρό βυζάκι. Παρόλο το μικρό της βυζάκι όμως έχει κορμάρα που τη γυμνάζει. Τλσπ την περίμενα στο κρεββάτι αφού έκανα μπάνιο. Αφού μπαίνει στο δωμάτιο ξεκινάει η κωμωδία. Βγάζει τη ρόμπα της την οποία τοποθετεί επιμελώς στην κρεμάστρα. Αφού αρχίζω το μπαλαμούτι κι έχω καβλώσει, παέι να φτύσει την τσίχλα της γιατι δεν της αρέσει να μυρίζει η αναπνοή της, μπαλαμουτάκι πάλι και βγάζει το σουτιέν που σηκώνεται και το βάζει και αυτό με επιμέλεια στην κρεμάστρα. την πιάνω πάλι να την μπαλαμουτιάσω εκεί που το καβλί μου έχει γίνει πέτρα ,σταματάει να βγάλει και το κιλοτάκι να το βάλει και αυτό επιμελώς στην κρεμάστρα. Μιλάμε δεν ήξερα να έπρεπε να γελάω ή να κλαίω!!!Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
Τλσπ , το μωράκι ξεκινάει ενα ωραίο τσιμπούκι που δεν έκλεβε καθόλου, πότε βαθύ ,πότε να περιποιείται το κεφάλι, κι επειδή την έκοψα ότι μάλλον τα κάνει γιατι δεν θέλει να πηδηχτεί την έχυσα στην πίπα. Ξεκινάμε μετά ένα μασαζάκι, μέτρια πράγματα ,αλλά το προσπαθούσε η κοπέλα. Αφού τελειώνει το μασαζ σηκώνομαι και μου λέει να κάνω μπάνιο(Χεχε!Χεχε!Χεχε!) και μου κλείνει το μάτιΜατάκι.Καλά κρασιά σκεφτόμουνα εγώ απο μέσα μου.Όσο έκανα μπάνιο, τακτοποιούσε επιμελώς το χώρο (αν είχε και καμιά σφουγγαριστρα θα έριχνε κι ένα καλο σφουγγάρισμα πιστεύω) .Πάω να ντυθώ να φύγω και μου λέει έχουμε ένα τέταρτο ακόμα , τι θέλεις να κάνουμε??Ε , λέω ας παίξουμε , αν και δεν το βλέπω να τελειώνω ξανά. Πάμε πάλι στο κρεββάτι ξεκινάει τσιμπούκι, και μετά από λίγο μου φοράει τη καπότα και ανεβαίνει πάνω μου. Εκεί ρε μάγκες το άλλαξε το σκηνικό. Ξεκινήσαμε ένα ωραίο γαμήσι, δεν το περίμενα. Την έβαλα και στο πλάϊ και μετά στα 4 όπου την πήρα δυνατά και η τύπισσα άρχισε να φωνάζει και να τραβάει το σεντονάκι όπου μ έκανε τούρμπο, και με τράβαγε να την γαμήσω πιο σκληρά!!!Ε δεν ήθελα πολύ να τελειώσω!!Της λέω μπράβο!!!Δεν στο είχα ειλικρινά!!!
Με τα πολλά το συμπέρασμα μου είναι ότι η κοπέλα ίσως να έχει λίγο άγχος στην αρχή , γι αυτό και αυτές οι παύσεις αλλά είναι δοτική και τ αξίζει τα λεφτά της τόσο απο άποψη εμφάνισης όσο και συμπεριφοράς. Αν θέλετε οπωσδήποτε μεγάλα βυζιά προσπεράστε.
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 09, 2021
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Ξένια
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
bourdeliaris82
Μέγας
Εγγραφή:
22 Οκτ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
6.167
Πόντοι:
3.556
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, MACTE ANIMA, Kaloeros και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Οκτωβρίου, 2021
Φίλε συναγωνιστή…. έπεσες σε παιχνίδι κατενάτσιο για να περάσει το 45λεπτο … μάλλον πήγαινε για την ισοπαλία η γκομενα ?
review reaction 1 bourdeliaris82
24 Οκτωβρίου, 2021
Όντως η Ξένια είναι λιγάκι ιδιόρρυθμη. Αυτή τη λεπτομέρεια με το σουτιέν και το εσώρουχο στην κρεμάστρα την είχα ξεχάσει τελείως, αλλά διαβάζοντας την κριτική σου ξαναήρθε στη μνήμη μου. Βέβαια ήμουν επικεντρωμένος αλλού εκείνη την ώρα και την πέρασα στα ψιλά. Την παραξενιά της την κατάλαβα όταν συνέχεια πάνω στο σεξ άλλαζε τη θερμοκρασία στο αιρ κοντίσιον, γιατί μια ζεσταινόταν και μια κρύωνε. Κατά τ' άλλα δε μου έβγαλε και πολύ ερωτισμό. Με άλλες λαδοκόρες έχω βγάλει περισσότερα γούστα και γαμιόντουσαν με μεγαλύτερη κάβλα. Βέβαια την πήρα μόνο για μισή ώρα, οπότε δεν ξέρω αν στο 2ο γύρο θα το γύρναγε όπως με σένα. Δε νομίζω να την ξαναπάρω, υπάρχουν περισσότερες επιλογές και καλύτερες.
review reaction 1 bourdeliaris82
25 Οκτωβρίου, 2021
Α και κάτι άλλο που θυμήθηκα, μου είπε να μην τη φιλάω ενώ τη γαμάω, γιατί μπορεί να γίνει ζημιά με τα δόντια μας. Χαχαχα!
review reaction 3 Gxamos, drifter81, bourdeliaris82
04 Φεβρουαρίου, 2022
Φανατική οπαδός του Ναδάλ η Ξένια ???
07 Φεβρουαρίου, 2022
παιδιά μιλάμε για αστείο σέρβις και γενικά σκηνικά με την ξένια....δεν υπάρχει σεξουαλική αύρα, δεν μπορεί να μας συμβαίνει αυτό πραγματικά!!!!!!!!! Από τόσες γυναίκες να μην υπάρχει μία έστω για δείγμα πλην της Μάρτας σε αυτό το ίδρυμα που να τιμάει την φανέλα....δε λέω και η μάρτα είναι ψιλοβαρετή ...δεν σε εθίζει να την πάρεις στα καπάκια όπως άλλες.....αλλά το χει ρε πούστη μου !!!!!!!!σε φτιάχνει
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5