Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 444 10
Μασατζίδικα 655879
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Σε αυτο το μαγαζι το επιπεδο ηταν τραγικο αφοτου ανοιξε στην Λαγουμιτζη..3-4 τελευταιες φορες που πηγα εφυγα τρεχοντας με τις διαθεσιμες και ελαχιστες επιλογες..Αφου διαβασα για νεες παρουσιες εκανα αλλη μια προσπαθεια,Μαιρη δεν ηθελα και ηλπιζα να δω Σοφια και Λειλα που δεν τις ηξερα..Για καλη μου τυχη αυτες οι 2 ηταν και οι μόνες που σαλοναρισαν..Με δυσκολια αναμεσα στις 2 επελεξα Σοφια αφου προτιμω τις πιο πετιτ..

Η Σοφια λοιπον ειναι γυρω στα 38-40,ομορφο για τα δικα μου κριτηρια προσωπο χωρις ομως να ειναι κατι το φοβερο..εχει πολυ ωραιο μαυρισμενο με σολαριουμ σωματακι με μόνο αρνητικο το πολυ μικρο βυζι,ολα τα αλλα πανω της ειναι περιποιημενα και ομορφα..Σαν χαρακτηρας ειναι λιγο νευρικος και απολυτος που μπορει ισως να γινει παρεξηγημενος καποιες φορες.

Το προγραμμα της ειναι καθαρα pse ..Σε ρουφαει παντου και στο σεξ εχει απιστευτη ενεργεια και συμμετοχη..deepthroat συνεχως,πολλες εναλλαγες,και οτι γουσταρεις θα το εχεις..Εγω πρωκτικο δεν εκανα αλλα το προσφερει..Λεπτομερειες για το τι καναμε δεν συνηθιζω να γραφω,ουτε στους κολλητους μου δεν λεω πολλα πολλα..Παντως να μεινεις ανικανοποιητος μεσα στο δωματιο δεν υπαρχει περιπτωση..Ακομα και το μασαζ ειναι καλο για τον μ.ο. και δυνατο

Το μονο που χαλασε την διαθεση μου ειναι οταν στο 50 λεπτο ειπε οτι πρεπει να χυσω (την δευτερη φορα)γιατι πρεπει να φυγει..Εγω οταν ακουω τετοια δεν χυνω ποτέ..Παντως συνεχισαμε με 69 όπου και καυλωσε τοσο που μετα απο 5 λεπτα πεταχτηκε και εφερε τριτο προφυλακτικο για σεξ,εγω της ειπα να το αφησουμε καθως εκει οντως η ωρα ειχε σχεδον περασει και μπορει να της ελεγαν τιποτα,αυτη ξενερωσε,με ειπε απαραδεκτοΧεχε! και ετοιμαστηκε να φυγει..

Ξενερωσα λιγο με το οτι δεν τελειωσα δευτερη φορα με δικη της κυριως ευθυνη ..Αλλα γενικα ηταν ενα πολυ καλο ραντεβου στο μαγαζι αυτο μετα απο καιρο,
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 25, 2021
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Dr Lecter
Μέγας
Εγγραφή:
15 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
2.284
Πόντοι:
4.655
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xagnostos2006, olddog, giorgiodelafuentes2 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Σεπτεμβρίου, 2021
παρεξηγήσιμος,οχι παρεξηγημένος
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1