Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 72 10
Μασατζίδικα 169515
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την Helen την ειχα ξαναδει σε σαλοναρισμα. Γεγονος ειναι οτι ειχε κορμαρα, αλλα ηταν αγελαστη και το προσωπο της δεν με τρελανε . Λογω καλων κριτικων και σωματος και ελλειψης καλων κορμιων στο χωρο του μασαζ, ελεω covid (εμβολιαστείτε ρε να τελειωνουμε ), πηγα καρφωτος για να τη διαλεξω. Τη διαλεξα λοιπον χωρις να τη δω, ενώ ηταν στο δωματιο. Νομιζω πως ο χωρος του Σιλβερ είναι ο αγαπημενος μου, αφου εχει ησυχια, και τα καλυτερα κρεβατια σε μασαζ, πολύ ευρχωρα και ανετα.
Η Helen ηρθε στο δωματιο, το ιδιο αγελαστη, αλλα με παρα πολύ καλα αγγλικα αρχισαμε να μιλαμε, ενώ μου εκανε μασαζ γυμνη. Ρωτησε αν θελω δυνατο ή απαλο. Μπορω να πω ότι ηταν αξιοπρεπες το μασαζ της.
Όταν γυρισα, ηρθε λιγο πανω μου, αλλα ουτε φιλια πηρα, ουτε με αφησε να τη γλειψω, καθως ισχυριστηκε πως δεν της αρεσει. Εχει επισης μια ευαισθησια στο στηθος, δεν θελει τσιμπηματα βιαια κλπ .
Όπως καταλαβαινετε το μονο που εκανε ηταν μια αρκετα καλη πιπα ανευ, την οποια εγω ζητησα, καθως βιαζοταν για την τοποθετηση του προφυλακτικου.
Η συνεχεια ηταν με ένα τυπικοτατο σεξ, η αισθηση της ηταν σφιχτη αρκετα, ωραια ποδια να τυλιγονται γυρω σου και όπως εγραψε συναγωνιστης, σε κραταει μεσα της μολις τελειωσεις.
Το προσωπο της μου θυμιζει λιγο τη lady Gaga, και παρολο που θελει τον τροπο της και δεν ηταν κατι το ξεχωριστο, πιστευω πως αξιζει μια επισκεψη, δειχνει κοντρολαρισμενο ατομο, πραγμα σπανιο στο χωρο αυτό.
Γενικα τα πραγματα στα μασαζ πανε από το κακο στο χειροτερο και σε αυτό φταιει και η κυβερνηση με τα αλλοπροσαλλα μετρα της που δεν ειχαν κανενα αποτελεσμα αλλα και οι ψεκες (ανα την υφηλιο) που αρνουνται να εμβολιαστουν.
Αν δεν τελειωσει η κατασταση με τον covid, δυσκολα θα ξαναδουμε ωραια γυναικα.

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 13, 2021
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Helen
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτερος
Εγγραφή:
3 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
3.873
Πόντοι:
5.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Εκλεκτικός, Annapurna, astatos123 και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Σεπτεμβρίου, 2021
Γιατί τόσο υψηλή βαθμολογία σε μια τόσο μέτρια συνεδρία;;;
21 Σεπτεμβρίου, 2021
@cursed : Δίκιο έχεις, αλλά τη βαθμολογία δυστυχώς την ανεβάζει εδώ το 9 στον χώρο που μου αρέσει πάρα πολύ και η γενική εμφάνιση της κοπέλας που αντικειμενικά είναι κορμάρα. Επίσης το 60αρι στα μασάζ, για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στο ημίωρο το θεωρώ το πιο vfm ποσό στον αγοραίο έρωτα. Η Helen μου έβγαλε πως δεν είναι κακή, αν και εγώ δεν πέρασα καλά και πως αν την ξαναδιάλεγα θα περνούσα ίσως καλύτερα.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2