Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 784119
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Με κίνδυνο να θεωρηθώ "προμότορας", ανεβάζω νέα κριτική για την σημερινή μου Σαββατιάτικη καταδρομική (κυριολεκτικά σε νεκρό χρόνο μεταξύ 2 ραντεβού για δουλειές) στα Εξάρχεια. Διαθέσιμη ήταν η Λία από το γνωστό "δίδυμο" που έχω περιγράψει σε προηγούμενες κριτικές μου, οπότε αν και σκεφτόμουν να δω το ρόστερ για μία επικαιροποίηση, μπήκα κατ' ευθείαν στο δωμάτιο που μου υπέδειξε η Ζάνα! Πράγματι μετά από ολιγόλεπτη αναμονή ήρθε η Λία και αμέσως αρχίσαμε το "φάσωμα". Αυτή την φορά δεν κάναμε παρέα ντουσάκι (είχε μόλις βγει από πρόγραμμα μιας ώρας και ήταν μπανιαρισμένη) οπότε μόλις έκανα το ντουσάκι μου (μόνος, σνιφ!) την περίμενα με την πετσέτα την οποία μόλις ήρθε στο δωμάτιο μου την πέταξε και άρχισε τα χάδια! Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω μασάζ, ήμουν ήδη φτιαγμένος και, όπως διαπίστωσα και αυτή είχε υγρανθεί οπότε προχωρήσαμε στο β΄μέρος του προγράμματος αφήνοντας το μασάζ για το τέλος.
Τι κάνει η Λία τα έχω ξαναγράψει και ας μη τα επαναλάβω πάλι! Σήμερα πάντως η κατάσταση ήταν πιο πολύ GFE παρά PSE, ίσως και λόγω των επανειλημμένων επαφών.
Είναι γεγονός πως λόγω επίσκεψης στην Βίκυ-Στεφανία το προηγούμενο απόγευμα περίμενα πως θα ήμουν λίγο αργός σήμερα (είπαμε στα 65+ δεν οπλίζω συχνότερα από 1-2 φορές στο 24ωρο σε αντίθεση με τον παππού μου που στα 85 είχε ρίξει 2 "πιστολιές " στην γιαγιά μου που τον έβριζε "πορνόγερο") αλλά κάποια στιγμή χωρις να το περιμένω "άδειασα" το προϊόν του κόπου μου (και του δικού της) στο στόμα. Συνήθως όταν είμαι έτοιμος ρωτάω γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι διαθέσεις έχει μία κοπέλα-το γεγονός πως έχετε κάνει κάτι στο παρελθόν δεν σημαίνει πως είναι υποχρεωμένη να το δέχεται κάθε φορά- αλλά σήμερα ξαφνιάστηκα και ο ίδιος με το απότομο της "εκπυρσοκρότησης". Η Λία δεν είπε τίποτα, τα έφτυσε και απολύμανε το στόμα της και αυτό με χαροποίησε γιατί είχαμε ανταλλάξει πολλά γλωσσόφιλα και -λέω κι εγώ τώρα- "αν το ίδιο είχε γίνει και με τον προηγούμενο?"
Μου πρότεινε να μου κάνει και μασάζ αλλά όπως γράφω παραπάνω ήμουν μεταξύ 2 ραντεβού και δεν ήθελα να καθυστερήσω! Μπήκε όμως στην ντουσιέρα μαζί μου και με καθάρισε πολύ καλά!
Φιλάκι στο στόμα και έξοδος στην σχετική κάψα της Στουρνάρη εντελώς ξαλαφρωμένος!
Δεν θα κουραστώ να γράφω ότι ο,τιδήποτε κάνει μια κοπέλλα με έναν πελάτη δεν συνεπάγεται ότι το κάνει με όλους! Πάντα θέλει ευγένεια, οι επαγγελματίες θεραπεύτριες (αλλά ακόμη και οι φτωχές ψυχές του Μεταξιού ή του πεζοδρομίου) είναι πρωτίστως ΑΝΘΡΩΠΟΙ και όχι αντικείμενα για να βγάζουμε τα απωθημένα μας!
Καλές βόλτες στο "Λιβάδι που ανθίζουν οι αισθήσεις" σε όλους!
Υ.Γ.: Το "1" στο "Μασάζ" προφανώς επειδή δεν έγινε καθόλου!
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 11, 2021
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Λία
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
10 Απρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
521
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Marcus77, Stasino, tenten956 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού