Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 784058
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Λίγο πριν φύγω για ολιγοήμερες διακοπές σε νησί των λεγόμενων Μικρών Κυκλάδων αποφάσισα ό,τι περισσεύματα χρημάτων και ... υγρών να τα "επενδύσω" στον γνωστό "ναό" της ηδονής της οδού Στουρνάρη! έχοντας εξασφαλίσει την διαθεσιμότητα του (γνωστού από προηγούμενη κριτική μου) διδύμου Λία-Βερόνικα, ανέβηκα τα λίγα σκαλοπάτια μέχρι τον Α΄όροφο όπου με υποδέχθηκε η Ζάνα με ένα πλατύ χαμόγελο, τόσο πλατύ που φαντασιώθηκα τι θα μπορούσα να βάλω στο στόμα της! Παρά την εκτίμηση ότι εάν της ζήταγα να είναι μία από τις 2 θα δεχόταν έμεινα σταθερός στην αρχική μου στόχευση (για μια συνέπεια ζούμε στην ζωή!)Γερο-μύστηςΜαλακίαΓερο-μύστης
Αυτή την φορά φαίνεται πως οι 2 φίλες είχαν πολλά κέφια γιατί η Βερόνικα έφερε και ένα "εργαλείο" ώστε η Λία να μη την γλύφει μόνο αλλά και να διεισδύει η Λία στο νινί της όσο εγώ την πίπωνα ενώ η Λία με είχε ταράξει στα γλωσσόφιλα (είπαμε είναι διπλά εμβολιασμένος ο παππούς!). Η φάση αυτή δεν συνιστάται για λιγόψυχους και γενικά "κοκκοράκια" (μπορείτε βέβαια να πάρετε πρόγραμμα με 2 εκτονώσεις, τα κορίτσια είχαν φέρει μία "αρμαθιά" προφυλακτικά για την πιθανότητα εναλλαγών) αλλά για έναν σαν και του λόγου μου που θέλω τον χρόνο μου να οπλίσω και να ... πυροβολήσω Γερο-μύστης είναι ό,τι πρέπει! Μάλιστα η Λία πρότεινε να βάλει και strap on και να πηδάει την Βερόνικα αλλά δεν νομίζω ότι θα με έφτιαχνε περισσότερο από όσο ήμουν ήδη!
Το τέλος ήρθε με τον φιρφιρίκο μου ανάμεσα στις γλωσσίτσες τους ένα τέλος - όνειρο κάθε μπουρδελιάρη που προτιμά το τελείωμα στο στόμα!
Όταν όμως πήγα να δοκιμάσω τον espresso είχε ήδη κρυώσει οπότε μάλλον πρέπει να ξαναπάω αύριο για solo αυτή την φορά, ίσως και με την Ζάνα!
Υγιαίνετε και εμβολιαστείτε!
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 25, 2021
Κόστος συνάντησης
120
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Λία
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Βερόνικα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
10 Απρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
521
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, alpula, olddog και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Σεπτεμβρίου, 2021
Στα υπόψιν…
review reaction 1 Johnyrotten
14 Οκτωβρίου, 2021
Το "γαμάτε γιατί χανόμαστε", να το δεχτώ! Το να "εμβολιαστούμε", άστο καλύτερα!
review reaction 5 Johnyrotten
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2