Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 102 10
Μασατζίδικα 185207
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ενα απογευμα αρχες Ιουλίου, ειχα πολλες καυλες κι εψαχνα απεγνωσμενα να πηδηξω.Ημουν στην περιοχη επομενως ξεκινησα να μπαινω στα μασατζιδικα της περιοχης. Ξεκινώντας απο Λαγουμιτζη οπου το στανταρακι Ζωη ηταν απασχολημενη και οι "ελευθερες" θα επρεπε να με πληρωσουν για να τις παρω, κινηθηκα σε ολα τα υπολοιπα μασατζιδικα. Δυστυχως ολες οι ελευθερες ηταν μπαζακια οπου και αν πηγα. Την κατασταση εσωσε η Βικτωρια ,οπου ειχα αφησει τελευταιο το εν λογω ιδρυμα. Η Βικτωρια ειναι ενα ομορφο ξανθο ουκρανιδακι μιλφακι ψιλογεματο με 2αρι στηθος και σφιχτο κωλαρακι. Πηρα το προγραμμα της μισης ωρας στα 50€ για πρωτη γνωριμια(επειδη εχει περασει καιρος δεν ειμαι 100% σιγουρος αν ηταν 50€ ή 60€). Μετα το μπανακι που εκανα μπηκε μεσα το μωρακι. Γδυθηκε κι επεσε στο κρεββατι οπου ξεκινησαμε πολυ παθιασμενα γλωσσοφιλα(μου εκανε πολυ καλη εντυπωση). Μ εκανε να νιωσω οτι ειμαι με την γυναικα μου. Εβγαλε μια ζεστασια. Μετα ξεκινησε μια μαεστρικη deep πιπα με εναλλαγες γλυψιμου πουτσοκεφαλου, που ανετα θα μπορουσε να με τελειωσει. Επειδη ομως η κοπελα μου αρεσε και μ εκανε να νιωσω οικεια μαζι της συνεχισα για σεξακι. Πρωτη σταση εγω απο πανω της , μετα στα 4 και το τελος μας βρηκε να την εχω γυρισει στο πλαϊ να τη χυνω και να τη φιλαω στο στοματακι της. Μετα απ ολο αυτο το πακετο μου εκανε κι ενα γρηγορο μασαζακι ψιλοαδιαφορο.
Σε γενικες γραμμες, πολυ καλη κοπελα, κοιταει να σε αφησει ευχαριστημενο,προτεινεται ανεπιφυλακτα για σεξακι. Στα του μασαζ δεν δοκιμασα αρκετα απ το λιγο που μου εκανε ομως περναει τη βαση,
Την χρωσταγα την κριτικη γιατι μου εβγαλε κατι πολυ θετικο.
Στα αρνητικα , για τον χωρο,η πετσετα κατω απο ντους ηταν βρεγμενη με αποτελεσμα να μπαινεις στο δωματιο και να μυριζει και να χρειαζεται να κανεις αλματα για να μην πατησεις στο βρεγμενο.
Στα θετικα οτι εχει και κανονικο διπλο κρεββατι να πηδησεις σαν ανθρωπος???
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 12, 2021
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
bourdeliaris82
Μέγας
Εγγραφή:
22 Οκτ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
6.163
Πόντοι:
3.556
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Poetjokey, ΑΝΤΖΕΛΟ και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Αυγούστου, 2021
Προφανώς είναι νέα Βικτώρια γιατί η προηγούμενη ήταν πιπίνι.
23 Αυγούστου, 2021
Μιλφακι με πιασιματα ειναι η κοπελα.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2