Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 784929
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Το είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου από την προηγούμενη φορά που έκανα το διπλό με Βερόνικα και Λία ότι πρέπει να δοκιμάσω αυτό το υπέροχο πλάσμα και μόνο του! Έτσι κι έγινε, 2 βδομάδες μετά εκείνη την επέμβαση που ανέφερα στην κριτική μου για το Duo, και αφού αισθανόμουν εντελώς "μάχιμος", τηλεφώνησα στο Ζανόσπιτο και έκλεισα το ραντεβού με την Λία χωρίς...τύψεις αφού η Βερόνικα ήταν διακοπές!Χεχε!
Με την Λία λοιπόν υπάρχει έντονη "χημεία" (όπως και με την Βερόνικα άλλωστε) και αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή που μου άνοιξε την πόρτα και με οδήγησε στα "ενδότερα" του θεραπευτηρίου. Φυσικά δέχθηκε να κάνουμε ντουζάκι παρέα αφού είχα κατά νου να την περιποιηθώ αρκετά! Μετά λοιπόν από το νυουζάκι με πολλά γλυψίματα και χαδάκια παντού είχα την χαρά να δεχθώ και μία ωραία "περιποίηση μέσα στην ντουζιέρα και εάν δεν την σταμάταγα θα τελείωνε εκεί η επιχείριση "ελέγχος καλής λειτουργίας του συστήματος μετά από σοβαρή επέμβαση" Χεχε!
Διότι στα 65+ που να περιμένεις να ξαναοπλίσει το εργαλείο μέσα στα 30 λεπτά που είχα στην διάθεση μου!
Μετά λοιπόν οδηγηθήκαμε στο μασαζοκρέβατο όπου της αφιέρωσα σχολαστική "περιποίηση" και παράλληλα δεχόταν δαχτυλιάσματα και στις 2 τρυπούλες! Μετά την γύρισα σε 69 όπου το "σκυλί του πολέμου" τα έδωσε όλα με αληθοφανείς κραυγούλες αλλά επειδή αργούσα να τελειώσω έτσι (όταν έχω καιρό να το κάνω την πρώτη φορά αργώ ιδιαίτερα - αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό για τις ερωτικές μου συντρόφισες αλλά με τις θεραπεύτριες προτιμώ να το αποφεύγω για λόγους τακτ) της ζήτησα να κάνει ό,τι γουστάρει μόνη της! Εν περιλήψει αναφέρω (με αυτή την σειρά) γλυφοκώλι, βαθειά πίπα με λίγο δαχτυλάκι (όταν ξέφευγε την σταματούσα, θέλω να μείνω...παρθένος τώρα στα γεράματα) και άδειασμα στο στόμα όπου δεν σηκώθηκε να τα φτύσει ή, ήταν πολύ διακριτική! Παρά το γεγονός ότι η ποσότητα ήταν αρκετά μεγάλη!
Όπως και την προηγούμενη φορά, αρκετά καλό socializing και υπόσχεση από μέρους μου για επανάληψη της επίσκεψης και από μεριάς της για επανάληψη του duo με Βερόνικα το οποίο της άρεσε πολύ!
Όπως βέβαια έχω γράψει και άλλη φορά, η χημεία με κάποια κοπέλλα δεν είναι κάτι που θεωρείται εξασφαλισμένο, πράγμα που σημαίνει πράγματα που δέχεται ή ανέχεται με κάποιον δεν είναι υποχρεωτικό να τα δέχεται με όλους!
Υγιαίνετε και καλές διακοπές!
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 14, 2021
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Λία
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
10 Απρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
521
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Roger Rabit, Stasino, giorgiodelafuentes2 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού