Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 47 10
Μασατζίδικα 107759
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πέρασμα με Σοφία καθώς έχει πολύ όμορφο νεανικό προσωπο που σου κερδίζει με την αίσθηση οικειότητας που σου δίνει. Επίσης το κορίτσι είναι πολύ χαμογελαστό και άνετο. Αφου μπανιαριστικα, ξάπλωσα στο μασαζοκρέββατο και μπήκε μέσα στο δωμάτιο γεμάτη διάθεση. Με ρώτησε αν θέλω μασάζ και πως μου αρέσει και της έδωσα τις απαραίτητες οδηγίες. Την προέτρεψα να βγάλει και αυτή τα ρούχα της όπου και εμφανίστηκαν 2 υπέροχες στρογγυλές βύζοι. Δεν είμαι fun των πολύ μεγάλων βυζιών και ούτε ξέρω και απο νούμερα. Ήταν διπλάσια απο τη χούφτα μου και πολύ όμορφα στο μάτι.
Το μασαζ της ήταν μέτριο. Δεν χάιδευε άγαρμπα αλλά δεν είχε και το flow μιας έμπειρης. Το προσπαθούσε και δεν βιαζόταν ούτε έκανε μηχανικές κινήσεις. Αυτό που με απογοήτευσε λίγο είναι οτι η μετάβαση στο δεύτερο μέρος δεν έγινε με τον κλασσικό τρόπο που γίνεται στα μασατζίδικα, δηλαδή λίγο χάδι, λίγο ανατριχίλα, λίγο αρχιδογαργάλημα και λίγο πουτσοεξερεύνηση απο την πλευρά της κορασίδας, όσο και να την προέτρεπα με τις κινήσεις μου. Θεωρώ πως απλά δεν είχε ξαναεργαστεί σε μασατζίδικο και δεν της είχε δώσει κανείς τις βασικές οδηγίες.
Αφου γύρισα, τον πήρε στο χέρι και μετά στο στόμα γλυφοντάς μου και τα αρχίδια σε καθε ευκαιρία. Παράλληλα της είχα ακουμπήσει το ένα πόδι πάνω στο μασαζοκρέβατο και της έγλυφα το μουνάκι ενώ την δαχτύλιαζα ταυτόχρονα. Ανταποκρίνεται πολύ έντονα στο άγγιγμα και έχει αρκετά καλή συμμετοχή. Τα βυζιά της είναι απόλαυση να τα γλύφει κανείς και οι ρόγες της είναι πολύ ευαίσθητες. Δεν άργησε να έρθει και η ώρα του σεξ, όπου γαμηθήκαμε πολύ ωραία. Μου έβγαζε πολύ έντονη την αίσθηση για άγριο ξέσκισμα, για μαλλιο-τράβηγμα και κωλοσκάμπιλα, ενώ συνήθως δεν είμαι έτσι. Φυσικά και δεν το έκανα καθώς σέβομαι και το κορίτσι καθώς δεν είναι η γκόμενά μου και δεν ξέρω πως θα αντιδράσει. Απο τη μεριά της αυτή βογγούσε υπέροχα και ακολουθούσε το ρυθμό, αν και ήταν στα όρια του να χαρακτηριστεί υπερβολική.
Γενικά καλή περίπτωση. Νομιζω ότι είναι καλή και για GFE και για PSE αν και το πρόσωπο της προδιαθέτει πιο πολύ για GFE. Απο οτι μου είπε μετά η Λουντα ήταν η πρώτη της μέρα. Αν της δείξουν και μερικά κόλπα για να εναρμονιστεί με το καινουριο της περιβάλλον, θα γίνει αρκετά καλή. Θα ξαναπεράσω μαζί της μετά απο λίγο καιρό, για να τσεκάρω πρόοδο.
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 05, 2021
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Body to Body Μασάζ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Μασάζ
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
11 Ιουν 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
591
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, giorgiodelafuentes2, olddog και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού