Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785700
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επόμενη επίσκεψη λοιπόν με το Μαράκι - μελαχροινό καυλόμουνο απο Αλβανία μάλλον, στο σαλόνι ειναι μεγάλη ξεκωλιάρα με το κολάν σου θυμίζει τα μουνάκια που φτιάχνονται για να βγούν στα κλάμπ το Σαββάτο και να αρπάξουν και καμιά ψωλή στη ζούλα.

Μελαχροινή με σφιχτο κορμί (οταν βγάζει το κολάν χαλαρώνει λιγο) αλλα και πάλι μια χαρά μουνάρα είναι. Μαλλάκι ωραιο περιποιημένο κτλπ

Μπήκε μέσα με πολύ όρεξη. Ξεκίνησε ενα ωραίο μασάζ σε όλο το σώμα χωρίς βιασύνες. Επικοινωνιακή και χαμογελαστή σε γενικές γραμμές καλή παρουσία μέσα στο δωμάτιο.

Αφού τελειωσε το μασάζ και με είχε κάνει τούρμπο , μου φόρεσε μια καπότα και ξεκινησε το τσιμπούκι. Ωραία αισθηση το τσιμπουκάκι της , ενω εγω της χάιδευα τα μαλλιά. Αφου έκανα και λιγη ώρα παιχνίδι με τα βυζάκια της τα οποία και πιπίλισα με τέχνη και μαεστρία , της είπα να ανέβει στο κρεβάτι.... το μασαζοκρέβατο δηλαδη γιατι καναπεδάκι δεν έχει εκει μέσα (το δωμάτιο που μπήκα αυτη τη φορά) και να κάτσει ανάσκελα.

Έχωσα το πουτσο μου στο μουνάκι της και άρχισα να την γαμάω πιάνοντας την απο τις πτέρνες. Αχ αχ αχ , ευχαριστιόμουν να χώνω το καυλι μου μέσα στο φιλόξενο μουνί της και φαινόταν να το απολαμβάνει και αυτή καθώς στην ατμόσφαιρα ηχούσαν και κάποιες κραυγούλες απο το μέρος της.

Μετα απο λίγο τη γυρισα στα 4 οπου και εκεί έπεσε καλό γαμήσι ενω ειχα γραπώσει τα κολομάγουλα της. Αν έδινα παραπάνω θα έχυνα οποτε το πηγα κανονικά. Η αποθέωση ηταν οταν ανέβηκε απο πάνω και έκανε.... squat στο καυλί μου. Πολυ δυνατή σε αυτή τη στάση και το τονίζω γιατι ειναι δύσκολη στάση και πρέπει να πετύχεις να ταιριάζει και ο σωματοτύπος σας ωστε να περάσετε καλά και να κουμπώσει ιδανικά το πράγμα. Την γάμησα πολύ δυνατα σε αυτή τη στάση , και μετά τη ξαναγύρισα στα 4.

Της είπα οτι δεν θα αντέξω πολύ ακόμη... ήδη την γαμούσα κοντά στο τέταρτο και αν θέλει να πετάξω την κα΄ποτα και να τα πετάξω στα βυζιά της, αίτημα που έγινε αποδεκτό καθώς το Μαράκι ειναι καταδεκτικό και δεν ξενερώνει τον επιβητορά της !

Εβγαλα τη καπότα λοιπον αυτη έπεσε στα γόνατα κολώντας τα βυζιά της πάνω στα αρχίδια μου και εγω επιδόθηκα σε μια μεγαλειώδη μαλακία που αύξανε τα μουγκρητά μου καθώς ερχόταν το τέλος.... αααχ αχ ααααααα πάρτα καυλιάρα ! Πάρε τα χυσία μου στις καυτές βυζάρες σου άρχισα να φωνάζω καθώς έχυνα πάνω στα βυζιά της και η Μαρία γελούσε και μου έλεγε τι καυλιάρης ειμαι!

Ήταν ωραία συνάντηση ! Αφού χαλαρώσαμε λίγο και οι παλμόι έπεσαν κάπως , με φίλησε ειπαμε 2-3 μαλακίες και βγήκε απο το δωμάτιο , σηκώθηκα και εγώ ε΄κανα μπανάκι ντύθηκα , την χαιρέτησα και έφυγα.

Θα την ξανασυναντούσα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 17, 2021
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Porn Gangster
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
18.669
Πόντοι:
20.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Tantrikos80, anthotypos, giorgiodelafuentes2 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Ιουλίου, 2021
Άρχοντας !!!Ωραια περιγραφή !!!!
review reaction 1 Masazonomaxos
22 Ιουλίου, 2021
Συναγωνιστη επειδή μου αρέσει και θέλω να την πάρω. Το τσιμπουκι με καποτα ήταν επιλογή σου ή της κοπέλας;
review reaction 1 Masazonomaxos
22 Ιουλίου, 2021
Δική μου επιλογή ήταν με καποτα.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3