Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785337
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Προχθές περνούσα απο το κέντρο και είπα να μπώ για μια επίσκεψη στο συγκεκριμένο. Να δώ τι παίζει , είχα παλιά τσεκάρει μια Άσια ψωμομένη μουνάρα απο Ασία. Αυτή τη φορά το μάτι μου έπεσε πάνω στη πιτσιρίκα της περιγραφής. Όχι πως η άσια θα μου γλιτώσει στο μέλλον αλλα λέμε τώρα. Στόχος έχει μπει επίσης και η μαρία η μελαχροινή η οποια θα τιμήθει σε επόμενη επίσκεψη. Προς στιγμή αφου είδα την Αννούλα την ξανθιά πιτσιρικα με το ωραίο κωλαράκι έφυγα αλλα μετά απο 10 λεπτά επέστρεψα αποφασισμένος να τη δοκιμάσω.

Πέρασα στο δωμάτιο λοιπόν μαζι με την Άννα η οποια με ακολούθησε μέσα στην ευγένεια και τα χαμόγελα , μου έδωσε πετσέτα και μου ειπε πως θα έρθει σε λίγο , εγω της είπα να μην βιαστεί γιατι θα κάνω ενα μπανάκι πρώτα συμφώνησε και έφυγε.

Αφού έκανα το μπανάκι μου και τσέκαρα και την ώρα που μπήκε... σημαντικό αυτό , να το ξέρουν οι νεότεροι ! Θα εξηγήσω μετά που μου χρειάστηκε. Άλλωστε δεν ειμαι νέος στο άθλημα. Έχω γράψει αρκετά χιλιόμετρα στον χώρο. Δεν μπορεί η καθε πιτσιρίκα να με κοροιδέψει οσο λυσασμένος και να ειμαι για μουνάκι.

Αρκετά όμως με την πολυλογία, ας περάσουμε στο προκείμενο , η κοπελιτσα μπήκε μέσα με καλή διάθεση και ξεκίνησε το μασάζ. Στο μασάζ ειναι πολύ καλή το κατέχει και δεν βιάζεται , προσωπικά με χαλάρωσε. Απο προκαταρκτικά μην περιμένετε κλάτι τρελό , αφου την μπαλαμούτισα οσο με έκανε μασάζ και είχα καυλώσει της ειπα να γυρίσω μπροστά , χαχα δεν κρατιέσαι μου κάνει , αλλα ειχε περάσει ηδη ένα 10λεπτο. Με πλησίασε και μου έδωσε τα ωραία βυζάκια της στο στόμα , τα οποία και έγλειψα με όλη μου την διάθεση. Ωραια ρόγα καφέ , αναστέναζε οταν την έγλειφα. Αφου καύλωσα για τα καλά μου φόρεσε καπότα και άρχισε το τσιμπούκι το οποιο ήταν δυνατό και ωραίο σε αίσθηση.

Ολα αυτα ήταν κανα 10-12λεπτο.. ενω το γαμήσι που ακολούθησε κανα 10λεπτο επίσης , στο γαμήσι ειναι καλή , στηνεται όπως θές ανεβαίνει και απο πάνω , γουστάρει και στην άκρη του μασαζοκρέβατου. Το κωλαράκι της ήταν μικροσκοπικό και η ψωλάρα μου την έκανε να αναστενάζει γιατι την ένιωθε καλά. Την πήρα 2 φορές στα 4 και αλλες 2 ανάσκελα αλλα και στην άκρη του μασα΄ζ. Σταματουσα κάθε λίγο γιατι μου έρχοταν να χύσω. Αυτη το καταλαβε και γελούσε , της κάνω σταματάω λίγο καυλιάρα μου γιατι θα χύσω δεν μπορώ ! χιχι το ξέρω μου απαντάει. Της λέω αν σε είχα γκόμενα θα σε γαμούσα όλο το βράδυ πολύ σκληρά. Το ξέρεις ; και μου έλεγε γελώντας ναι ναί είσαι πολύ ορεξάτος.

Σε κάποια φάση λοιπόν δεν άντεξα και την έχυσα δυνατά μέσα της (μεσα στο προφυλακτικό εννοείται) , ωραία ήταν δεν μπορώ να πώ οτι πέρασα άσχημα. Καλή στα 4 και στις υπόλοιπες στάσεις , στήνεται καλά και δεν κοιτάζει να κλέψει επισης ειναι τσαχπίνα και ναζιάρα στο γαμήσι. Μπαινοβγαινε ωραία ο χοντρος μου πούτσος μεσα στο μικροσκοπικό μουνάκι της !

Και αφου τελειώσαμε.... μου λέει πάω, που πάς της κανω... λεει τελειωσε η ώρα μωρό μου. Παρα δέκα μπηκες μέσα της λέω ;) και η ώρα ειναι και 10... έχουμε αλλο ένα 10λεπτο. Θα μου κάνεις και άλλο μασάζ ;;;;

δεν είχε τι να πεί λοιπον γιατι την αιφνιδίασα ! Οποτε δέχτηκε και μου έκανε αλλα 10 λεπτά μασάζ μέχρι να συμπληρωθεί η ώρα του μισάωρου την οποια πληρώνουμε 60 ευρώ ;)

ακούτε τσατσάδες και λοιπά αρπακτικά της νύχτας ;;; αλλα και της ημέρας ; !!!

Η κοπελα κατα τα άλλα ήταν καλή και μπορει να ξαναπεράσω μαζί της.
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 10, 2021
Κόστος συνάντησης
60
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Άννα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Porn Gangster
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
18.663
Πόντοι:
20.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, digger, TOMCRUISE και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιουλίου, 2021
Καλώς ηρθεςΓερο-μύστης
review reaction 1 Masazonomaxos
21 Ιουλίου, 2021
Καλως σας βρήκα σύντροφοι !
21 Ιουλίου, 2021
ωραιος μαχητη!

η Ζανα δεν εκανε τετοια.... οι αλλες ομως κανουν και καποια πονηρια...και οπου κατσει δλδ
review reaction 1 Masazonomaxos
22 Ιουλίου, 2021
Καλημερα και καλως ηλθες και παλι τυπε!
Σωστος σε αυτο που λες πως πρεπει να κοιταμε την ωρα...εγω μαλιστα τη δειχνω και στην κοπελα με το που μπει ωστε να μην υπαρχουν παρεξηγησεις...
Ωστοσο,εχω μια ενσταση:στην περιγραφη σου λες πως ησουν 10 λεπτα ανασκελα,ωσπου γυρισες κανονικα,ακολουθησε μπαλαμουτι και τσιμπουκι αλλα 10-12 λεπτα και τελος γαμησι 10 λεπτα.
Συνολο 30-32 λεπτα.
Μετα την εβαλες για 10 λεπτο μασαζ αρα εκατσε 40-42 λεπτα.
Βασει περιγραφης σου παντα.
Αν θες γινε λιγο πιο σαφης τυπε μου.Ευχαριστω
T
troubaman
review reaction 1 Masazonomaxos
22 Ιουλίου, 2021
*διόρθωση στη διατύπωση μου:8η σειρά από πάνω:μπρούμυτα(έγραψα λαθεμένα ανάσκελα)
Ευχαριστώ
T
troubaman
22 Ιουλίου, 2021
troubaman masaz μαζι με φασωμα και πιπα 10-12 λεπτά. 2 λεπτάκια ηταν η πίπα και το φάσωμα κάνα 10λεπτο το μασάζ.

Και αλλα 10 λεπτά το πηδημα μετά ... οποτε εμειναν αλλα 10 τα οποια πήγε να μου φάει.
22 Ιουλίου, 2021
troubaman εγώ ζήτησα με καπότα αλλα νομίζω θα έβαζε η συγκεκριμένη έτσι και αλλιώς. Μια που δεν βάζει αν δεν θές ειναι η Μπέλα απο Ονειρο Μάρνη.
22 Ιουλίου, 2021
Παντα με καποτα τυπε μου
Προσεχουμε για να εχουμε!
Σε ευχαριστω για την απαντηση σου...
Θελουν χειρισμο οι κοπελες των μασαζ μια και καποιες προσπαθουν εντεχνα να σου φανε χρονο!
Καλα της ξηγηθηκες λοιπον!
Καλη συνεχεια καλα γαμησια!
T
troubaman
review reaction 1 Masazonomaxos
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8