Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 72 10
Μασατζίδικα 169716
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στις αρχές τις προηγούμενης εβδομάδας , έχοντας διαβάσει διάφορα εγκωμιαστικά σχόλια για την Ελληνίδα μίλφ Βάνα αποφάσισα να περάσω μετά από πολύ καιρό από το συγκεκριμένο κατάστημα για να τη δώ και να τη δοκιμάσω .

Παρέλασαν τέσσερις κοπέλες , η αλήθεια είναι ότι πιο πολύ μου άρεσε η Helen και ότι η Βάνα όντως είναι εντυπωσιακή(με τα ρούχα ) μιλφάρα , οπότε αφού σχεδόν είχα προαποφασίσει να περάσω με τη Βάνα έβαλα την Helen στα προσεχώς .

Προπλήρωσα για 45 λεπτά και πέρασα σε δωμάτιο , στο δωμάτιο που πέρασα σήμερα είχε και ντουζιέρα , άλλες 3 φορές που είχα περάσει πιο παλιά με είχαν βάλει σε δωμάτια χωρίς ντουζιέρα αλλά τόσο εκείνα όσο και αυτό που πέρασα σήμερα πέρα από το μασαζοκρέβατο δεν έχει κάποιον καναπέ ή πολυθρόνα , το μασαζοκρέβατο όμως οφείλω να ομολογήσω ότι είναι μεγάλο και άνετο .

Η Βάνα με συνόδεψε λοιπόν στο δωμάτιο και από την αρχή είναι πολύ επικοινωνιακή και με την αισθησιακή φωνή που διαθέτει μου έπιασε την κουβέντα όσο μου άνοιγε την πετσέτα και τις παντόφλες μιας χρήσεως . Μου είπε να κάνω ντουζάκι και επιστρέφει .

Επέστρεψε μετά από μερικά λεπτά μου έκανε διάφορες ερωτήσεις και στη συνέχεια με ρώτησε πως θέλω να ξεκινήσουμε , με μασαζάκι ή με παιχνιδάκια ? Γνωρίζοντας ότι αυτό το μαγαζί έχει πολιτική για κάθε extra ball +20 ευρώ της απάντησα με μασάζ.

Ξάπλωσα το λοιπόν και περίμενα να απολαύσω(μπααα) το μασάζ της , να πώ ότι όποιος θέλει και μασαζ πέρα από σέξ ότι θα απογοητευτεί , έριχνε λάδι στο σημείο που ήθελε να κάνει μασάζ και απλά μετά με χάιδευε στο σημείο αυτό , καμιά τεχνική καμία άσκηση πίεσης ενώ το χαρακτηριστικό ήταν ότι το μασαζ(λέμε τώρα) το έκανε καθήμενη στην άκρη του κρεβατιού και απλά άλλαζε πλευρές. Να πώ ότι πριν ξεκινήσει το μασάζ έβγαλε τη ρόμπα που φορούσε καθώς και κάτι λεοπαρδαλέ εσώρουχα που φορούσε και η αλήθεια είναι ότι χωρίς τα ρούχα στο σώμα χάνει πάρα πολύ , ειδικά τα ψωμάκια(κλασσική ελληνιδα) που έχει πάνω πάνω πλάγια στα μπούτια με χάλασαν λίγο , περισσότερο επειδή διάβασα για μιλφάρα κορμάρα κλπ…δηλαδή είχα ανεβασμένες προσδοκίες γι αυτό που θα δώ , για να μην παρεξηγηθώ για την ηλικία της (42 είπε αλλά λογικά είναι λίγο πιο πάνω)καλή είναι αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο , πιο εντυπωσιακό ήταν το μεγάλο τατουάζ που είχε .

Αφού τελείωσε με το άπλωμα του λαδιού στο σώμα μου ,χωρίς κανένα “παιχνίδι” όπως κάνουν τα περισσότερα μασαζοκόριτσα απλά μου είπε ότι τελειώσαμε και να γυρίσω , γύρισα ανέβηκε γονατιστή πάνω στο κρεβάτι ανάμεσα στο πόδια μου και άρχισε ένα ομολογούμενος πολύ ωραίο ρουφόμπαλο ενώ με την αισθησιακή φωνή της με ρώταγε ανα τακτά διαστήματα αν μου αρέσει , στη συνέχεια άρχισε να γλύφει τον πούτσο μου κατά μήκος με τη γλώσσα της χωρίς ποτέ να τον πάρει στο στόμα της , πίπα κανονική έκανε μόνο όταν πέρασε το προφυλακτικό για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα .

Της είπα να ξαπλώσει να τη γλύψω λίγο και εγώ , εδώ όση ώρα την έγλυφα έλεγε δώσε , δώσε , έλα πάμε , δώσε κάτι που το θεώρησα πολύ αστείο αλλά κρατήθηκα για να μη γελάσω , στη συνέχεια μου είπε θέλω την πούτσα σου βάλε έλα βάλε…. Τέλος πάντων πρώτη στάση την πήρα σε ιεραποστολικό στο κρεβάτι , δεύτερη(και τελευταία) στάση της είπα να την πάρω πισωκολλητά στα όρθια με αυτή να στηρίζεται στο κρεβάτι , συνέχιζε να λέει δώσε δώσε πάμε πάμε γαμαμε με την πούτσα σου , της είπα να τελειώσω στο στόμα της , απάντησε θετικά , γύρισε έσκυψε και γονάτισε μπροστά μου αλλά ποτέ τελικά δεν τον πήρε στο στομα της , μου τον έπαιξε με πολύ γρήγορο ρυθμό λέγοντας μου δώστα μου όλα δώστα τώρα….όταν άρχισα να χύνω έστρεψε τον πούτσο μου προς τα κάτω και έχυσα στα σιλικονάτα βυζιά της .

Στο δωμάτιο σχεδόν εξάντλησα την ώρα , το μασαζ που μου έκανε δεν ήταν κάν μέτριο , μιλάει πάρα πολύ δε σταμάτησε ούτε λεπτό στα 40 λεπτά που ήμασταν μαζί , και στο σεξ απλά καλά χωρίς κάτι το ιδιαίτερο .Δε ξέρω αν πραγματικά έτσι είναι γενικά ή απλά είχα μεγάλες προσδοκίες αλλά εγώ αυτό έζησα και αυτό είδα .
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 06, 2021
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλειφομούνι
  • Μασάζ
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Βάνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
192.660
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 anthotypos, giorgiodelafuentes2, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιουλίου, 2021
Κατατοπιστικότατος
review reaction 1 n.smirni76
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1