Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785569
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ονειρεμένη Συνάντηση

Μεσημέρι Τρίτης βρέθηκα για λίγο στην Αθήνα...

Το συγκεκριμένο μαγαζί, το είχα επισκεφτεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν με αρκετά καλές εντυπώσεις, όσον αφορά τις υπηρεσίες που δέχθηκα από τα κορίτσια. Με γνώμονα τις κριτικές των συναδέλφων και συναγωνιστών εδώ στο site, αλλά και τα εξίσου πολύ καλά λόγια που έγραφαν για τους χώρους αλλά και για τα ίδια τα κορίτσια που δουλεύουν εκεί, σκέφτηκα να κάνω μία ¨καταδρομική" επίσκεψη με σκοπό να χαλαρώσω (ένα μασάζ, το ήθελα επειγόντως) αλλά και να "ρίξω" ένα πούτσο μιας και είχα ατελείωτες καύλες και κάπου, έπρεπε να εκτονωθούν αυτές. Έτσι λοιπόν, με το θερμότερο να δείχνει 36 βαθμούς Κελσίου και εγώ να είμαι ήδη κοντά στα "κόκκινα", βρίσκομαι ήδη έξω από την εξώπορτα, κτυπώντας το κουδούνι! Άμεση απάντηση και ανεβαίνω από τις σκάλες, αφού όσοι γνωρίζετε, το διαμέρισμα είναι στον 1ο όροφο.

Μου ανοίγει η υπεύθυνη του χώρου, καλωσορίζοντάς με ρωτώντας αν θα επιθυμούσα κάτι να πιω. Ζήτησα ένα κρύο νεράκι για να μου σβήσει παροδικά τη "κάψα" όσον αφορά το καιρικό του πράγματος. Κατόπιν, η συζήτηση έφτασε στο "ψητό", αφού σε πολύ λιγότερο από δύο λεπτά άρχισε η "παρέλαση" και η "πασαρέλα" μπροστά μου. Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά νομίζω ότι εφτά κοπέλες πέρασαν από μπροστά μου. Όλες μα όλες, εντυπωσιακότατες. Δε χόρταινα να τις "σκανάρω" και να τις επεξεργάζομαι, πριν καταλήξω στην επιλογή μου. Παρόλα αυτά, η τελική επιλογή που έκανα με δικαίωσε στο τέλος. Δε το μετάνιωσα, με την έννοια ότι πήγα κάπου έκανα υποτίθεται ένα μασάζ και τελικά η όλη επίσκεψη να μεταμορφωνόταν σε μία ξεπέτα όπως μου είχε συμβεί σε έναν άλλο οίκο μασάζ και εξήγησα στην κοπέλα που κάναμε τον "αγώνα" με λεπτομέρειες. Η αλήθεια, είναι πάντως, όσες φορές έχω επισκεφτεί το εν λόγω μαγαζί στην Στουρνάρη, έφυγα πάντα με ένα χαμόγελο και τις καλύτερες εντυπώσεις.

Λοιπόν, πάμε τώρα στην ουσία: O xώρος, πολύ προσεγμένος και καθαρός. Το δωμάτιο περιείχε το μασαζοκρέββατο, μία κλειστού τύπου ντουζιέρα, τζακούζι για τους λάτρεις του συγκεκριμένου σπορ (δεν είναι του γούστου μου) και παντόφλες μίας χρήσης σφραγισμένες συν τη πετσέτα για το μπάνιο μου. Η κοπέλα που τελικά, επέλεξα ήταν η Σόφη. Στην τελική μου επιλογή, μέτρησε και το γεγονός ότι πολλοί συναγωνιστές είχαν γράψει στις κριτικές τους πολύ καλά λόγια για τη Σόφη και αφού τα διάβασα, πείστηκα στο να τη διαλέξω.

Η Σόφη είναι μία ωραία γυναίκα, που αν τη συναντήσεις στο δρόμο, πιστεύω οι περισσότεροι θα γυρίσουν να τη κοιτάξουν. Έχει ύψος 1.70, μαλλί μέχρι τους ώμους, φορούσε ένα μαύρο κολάν, μία μαύρη μπλούζα και ψηλοτάκουνες μπεζ γόβες. Στο αίτημά μου αν είχε κάλτσες μαζί της να βάλει στο δωμάτιο, μου είπε ότι θα ψάξει και αν έχει, θα βάλει, καθώς της αρέσει και εκείνης η εικόνα της κάλτσας. Τελικά, ήμουν άτυχος καθότι δεν υπήρχαν κάλτσες οπότε αρκεστήκαμε στη θέα του γυμνού σώματος. Πάντως, μου υποσχέθηκε ότι την επόμενη φορά θα έχει πλήρες το σετ, κάτι που με χαροποίησε ιδιαίτερα.

Αφού σκουπίστηκα βγαίνοντας από το μπάνιο, με παρότρυνε να ξαπλώσω και στην ερώτησή μου ("τι θα κάνουμε;") μου είπε, απλά, "άστο πάνω μου". Συμφώνησα και αφέθηκα στα εκπληκτικά χέρια της. Αφού της τόνισα ότι έχει μία εκπληκτική "αύρα" στα χέρια της όταν ακουμπάει ένα αντρικό σώμα, μου ανέφερε ότι κάνει αυτή τη δουλειά περίπου εφτά χρόνια, οπότε υπάρχει μία σχετική εμπειρία και αποτυπώνονταν, φυσικά αυτό, πάνω στο μασαζοκρέββατο. Μου έκανε αρκετά δυνατό μασάζ (για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν μου είχαν κάνει τέτοιο είδος μασάζ, της το είπα κιόλας), παρατηρούσε ότι ήμουν κάπως "σφιγμένος" και έπρεπε να αφήνω τον εαυτό μου ελεύθερο, καθότι υπήρχε ο κίνδυνος του τραυματισμού. Η Σόφη, σαν παλιά "καραβάνα" που είναι, γνώριζε όμως που θα πατήσει δυνατά και που όχι, έτσι, δε υπήρξε ο παραμικρός κίνδυνος. Με αυτά και μ' αυτά, το μασάζ διήρκεσε 30 λεπτά, οπότε μου ζήτησε να γυρίσω ανάσκελα.

Μετά, άρχισαν άλλες "ομορφιές"....Αφού "παρουσιάστηκε" μπροστά της ο "φίλος" μου, της "συστήθηκε" μπροστά της και εκείνη, για να τον καλωσορίσει, του έδωσε μία μεγαλοπρεπέστατη πίπα...Ωραία πίπα, τέλειο ρούφηγμα, ξεκινώντας πρώτα από τα χαμηλά (από τις "μπάλες μου") ,περιποιήθηκε δεόντως και με σχολαστικότητα τα αρχίδια μου και ανεβαίνοντας, "τακτοποίησε" το πούτσο μου! Πρέπει για κανα δεκάλεπτο, να με πίπωνε! Ήταν τόσο ωραία η πίπα της που δεν ήθελα να τη σταματήσω! Αλλά, ας όψεται ο άτιμος ο χρόνος! Είχαμε φτάσει κοντά στη μία ώρα και εγώ, δεν της είχα ανταποδώσει το στοματικό που μου είχε κάνει...Έτσι, λοιπόν, μου λέει "σειρά σου τώρα"! Ξαπλώνει ανάσκελα και αφού περιεργάζομαι με τα μάτια μου τα 170 εκατοστά του κορμιού της από πάνω έως κάτω, της απαντώ μονολεκτικά: "Τώρα θα δεινοπαθήσεις με τη γλώσσα μου"! Ξεκινώντας από πάνω, πέρασμα από τα βυζόμπαλα (διαθέτει πολύ μεγάλο στήθος, είμαι λάτρης του μεγάλου στήθους- 4άρι με 5άρι σίγουρα) φιλί με γλώσσα και απαλές κυκλικές κινήσεις γύρω από τη θηλή και περιφερειακά και αφού είδα ότι καύλωσαν οι ρώγες, κατηφόρισα το βλέμμα μου αλλά και τη γλώσσα μου, στη ουσία, στο "ψητό" που λένε. Η μουνάρα της ήταν ήδη στημένη μπροστά μου, περιμένοντας εναγωνίως τη "λύτρωση" από τη γλώσσα μου. Για ξεκίνημα, φιλάκια στη κλειτορίδα, πέρασμα σαν παγωτό πάνω κάτω στα μουνόχειλα και μετά, άρχισε ο "κυρίως αγώνας". Γλειφομούνι μέχρι τελικής πτώσεως! Πρέπει να την έγλειφα κανα μισάωρο, αλλά άντεχε στο σφυροκόπημα της γλώσσας μου...Τελικά, κάποια στιγμή, έφτασε το τέλος και έχυσε, δίνοντάς μου τα χύσια της στο στόμα μου...

Είχε περάσει όμως αρκετή ώρα και εγώ, δεν είχα καν γαμήσει...Οπότε, χρειάστηκε εκ των πραγμάτων να πάρω κάποια παράταση ώστε να χύσω και εγώ και να ικανοποιηθώ. Έτσι και έγινε...Πήρα μία παράταση μισή ώρα, οπότε η συνολική διάρκεια της συνάντησης με τη Σόφη κράτησε 1 1/2 ώρα. Ξεκίνημα με πίπα, για να "σηκωθεί" ξανά ο πούτσος και μετά, ολοκληρώθηκε το γεγονός με δύο στάσεις: μία με τη Σόφη από πάνω, όταν με καβαλούσε, έβλεπα τη θέα του τεράστιου στήθους της να απλώνεται μπροστά μου και η άλλη, η αγαπημένη μου στάση, το doggy style, όπου με αρκετή ένταση και σφυροκόπημα από μεριάς μου έχυσα στη μουνάρα της (εννοείται, φυσικά, με "καπότα").

Λίγο χαλαρή κουβεντούλα για το τέλος και χαιρετηθήκαμε. Ελπίζω, Σόφη μου, την επόμενη φορά (όποτε υπάρξει) να φοράς πλήρη εξάρτηση (κάλτσες-καλσόν, γόβες κλπ).

Συμπερασματικά, ήταν μία πολύ ωραία συνάντηση, από αυτές που λες ότι θα τη θυμάσαι γιατί, πολύ απλά, πέρασα καλά και το ευχαριστήθηκα. Έχυσα, έχυσε και εκείνη, ικανοποιημένοι και οι δύο!

ΈρωταςΈρωταςΈρωταςΗ αρχή ενός επιτυχημένου ραντεβού!...









Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 06, 2021
Κόστος συνάντησης
140
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Σόφη
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
5.097
Πόντοι:
5.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Elganador, koumanidas, f21 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιουλίου, 2021
Πως έχυσε φιλε ; Κανεις γλυφομουνια σε τανες;
14 Ιουλίου, 2021
Ναι, φίλε μου, έχυσε...Αν ξέρεις πως πρέπει να "περιποιηθείς" μία γυναίκα, υπάρχουν πολλοί τρόποι να την κάνεις να χύσει! Έχω "γράψει" πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ του έρωτα και μπορώ να χειριστώ οποιαδήποτε γυναίκα (του γούστου μου, φυσικά)... Μία απ' αυτές ήταν και η Σόφη στη Στουρνάρη! Σου τη προτείνω (με κλειστά μάτια)!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2