Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 784449
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πρώτη επίσκεψη μετά το άνοιγμα, προηγήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία και κλείσιμο ραντεβού γιατί δεν ήμουν έτοιμος για κασκαντεριλίκια! Έχω γράψει κατά καιρούς για διάφορα "στανταράκια" στης Ζάνας (με την ίδια συμπεριλαμβανομένη-αλλά στην πρώτη επίσκεψη μου πριν 15 χρόνια, οπότε μη ρωτάτε αν μπαίνει δωμάτιο, τα έχουμε πει αυτά!) αλλά αυτή την φορά μετά τον "εγκλεισμό" ήθελα την σιγουριά μου!
Βερόνικα λοιπόν, η οποία έχει το ιδιαίτερο προσόν να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του "πελάτη" ακόμη κι εάν δεν αναφέρονται ρητά! Με δυο λόγια, σε "διαβάζει" και ενεργεί ανάλογα! Θέλεις GFE (όπως ο "αγκαλίτσας" εγώ!), θέλεις PSE (όπως πολλοί εδώ μέσα) η Βερόνικα προσαρμόζεται απόλυτα! Στα της συνεδρίας, μετά από ένα σύντομο αισθησιακό μασαζάκι (εγώ το ζήτησα σύντομο) πεεράσαμε στο β΄μέρος όπου περιποιηθήκαμε ο ένας τον άλλο και τελείωσα τουλάχιστον εγώ! Φάνηκε να τελείωσε και η ίδια αλλά παρά τα 50 χρόνια εμπειρίας (από τα 16 μου τρέχω στα διάφορα ευαγή ιδρύματα) δεν το υπογράφω! Σίγουρα κατέβασε αρκετά υγρά και ήταν πολύ καθαρά χωρίς μυρωδιές κλπ.
Το socializing πάντα πολύ καλό (αλλοίμονο να μην ήταν μετά από 10 χρόνια που την ξέρω-από ΜΠ6) και μετά από υπόσχεση για γρήγορο "ρεπετισιόν" βγήκα στην κόλαση (από το λιοπύρι όχι από δακρυγόνα και μολότωφ) της Στουρνάρη απόλυτα ευχαριστημένος!
Υγιαίνετε!
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 09, 2021
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
10 Απρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
521
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 koukoskoukou, tonos17, Φοιβος9 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιουνίου, 2021
..Λατρεμένη Βερόνικα!!! Στειλ΄της φιλάκια από Σαλόνικα!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1