Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 34 10
Μασατζίδικα 111635
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Είπα να εξορμήσω μετά το άνοιγμα από την καραντίνα αλλά μάλλον δεν ήμουν και τόσο έτοιμος.
Το δεύτερο λάθος ήταν ότι βγήκα την ώρα που η γνωστή μειοψηφία είχε κλείσει το κέντρο με πορεία και ταλαιπωρούσε τη ζωή των ταλαιπωρημένων Αθηναίων.
Ξεκίνησα για την Λέιλα (Adel πλέον, από ότι διαβάζω) στο Μάρνης 28, αλλά ήταν κλειστό λόγω της πορείας. Δεύτερη επιλογή το Στουρνάρη, αλλά οι δρόμοι κλειστοί.
Ξεκίνησα για το Λέλας Καραγιάννη αλλά δεν μου έκανε κλικ καμία από τις 4 κοπέλες που ήταν εκεί. Κατέληξα λοιπόν στο 3ης Σεπτεμβρίου, ήδη με τη διάθεση σε όχι και τόσο καλά επίπεδα.
Στον 4ο λοιπόν βρήκα 2 κοπέλες όπου η Βικτώρια ήταν μονόδρομος. Ψηλή 1,85 χωρίς τα παπούτσια. Αδύνατη συμπαθητική κοπέλα, με στήθος μικρό. Πολύ μικρό αλλά καλοσχηματισμένο.
Ο χώρος όχι και τόσο καλός με το μπάνιο να είναι κοινόχρηστο. Μασαζοκρέβατο στο δωμάτιο με χαρτί μίας χρήσης και καναπές ανοιχτός για τα περαιτέρω.
Ξεκινήσαμε με ένα μασάζ σχετικά καλό αλλά στο υπόλοιπο πρόγραμμα υπήρχε μία αμηχανία τόσο από εμένα όσο και από την κοπέλα. Λίγο η οδύσσεια μέσα στην Αθήνα, λίγο η διστακτικότητα λόγω του covid, δεν με άφησαν να χαλαρώσω και το τέλος ήρθε στο ανάσκελα και στο στόμα της κοπέλας (με σκουφάκι).
Γειά σας και αντίο και ίσως την επόμενη φορά ίσως να χαλαρώσω και να το απολαύσω (λέμε τώρα !!!)
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
analskipper
Σπουδαίος
Εγγραφή:
24 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
33
Likes:
3.612
Πόντοι:
2.660
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 olddog, baroc

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού