Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 94 10
Μασατζίδικα 217456
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Εμβολιασμενος πλεον ηθελα ν απολαυσω ενα μασαζ(αν και τις εκανα τις μαλακιες και ανεμβολιαστος αλλα ευτυχως δεν ειχα καποιο προβλημα ). Για τη συγκεκριμενη κοπελα ειχα διαβασει απ οταν δουλευε στο Λαγουμιτζη ,αλλα δεν την ειχα προλαβει εκει. Αφου ενημερωθηκα απο τους συναγωνιστες οτι δουλευει στο Μαρνη,κατευθηνθηκα προς τα εκει. Το παρκιν ευκολο με σαραβαλακι που το εχω για τετοιες δουλειες. Και τσουπ στον πεμπτο οπου μου ανοιξε μια κοπελα(Χριστινα μου φαινεται την ελεγαν) Αφου ειδα και την αλλη κοπελα απο το Λαγουμιτζη επελεξα την Adel.
Σε γενικες γραμμες πολυ γλυκια κοπελα με πολυ ευδιαθετο και καλο χαρακτηρα. Με ξεκινησε μασαζ, που για τα μετρα μου ειναι καλο. Καναμε κανα τεταρτακι. Μετα με γυρισε και ξεκινησε γλυψιμο αρχιδιων και μια υπεροχη πιπα, που τον εχωσε ολο στο στομα της η ατιμη.(Μιλαμε για βαθυ λαρυγγι οχι αστεια). Με τετοια υπεροχη πιπα επιδιωξα να τη χυσω στο στομα. Η κοπελα προς τιμη της δεν ειχε βαλει καθολου χερι και ξεκινησε μονο αφου εγω αρχισα να την παιζω. Αφου λοιπον ξεκινησα κι εγω να την παιζω στο στομα της,αρχισε κατι τελειες κυκλικες κινησεις με τη γλωσσιτσα στο πουτσοκεφαλακι μου. Ε με τετοια περιποιηση δεν αργησε να εκραγει.
Δευτερο γυρο δεν επιδιωξα αν και η κοπελα δεν εφυγε και ειχα ακομα χρονο να γαμησω κανονικα.
Προσωπικα ομως με χαλασε γιατι δεν εχει μεγαλα βυζια και ειναι κατι που συνηθως το θελω. Γι αυτο και τελειωσα στο τσιμπουκι και μετα εφυγα.
Σε γενικες γραμμες συστηνεται ,ευδιαθετη καλο μασαζ, γλυκια κοπελα, αλλα δεν θα ξαναπαρω γιατι δεν ξετρελαθηκα να σας πω την αμαρτια μου γιατι δεν ειχε μεγαλα βυζια. Η μπουρδελοεμπειρια μου , τη συστηνει για καλο γαμησι. Αυτη η μαλακια να φορανε ρομπα σε ολα τα μασατζιδικα και να παιζουμε λοττο για το τι μεγεθος βυζια εχει η αλλη πρεπει ν αλλαξει καποια στιγμη. Την επομενη φορα θα "χτυπησω" την κοπελα που μου ανοιξε που εχει προστιχοκαβλοφατσα και δειχνει πολλα υποσχομενη.
Ελπιζω να βοηθησα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 12, 2021
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Adel
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
bourdeliaris82
Μέγας
Εγγραφή:
22 Οκτ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
6.165
Πόντοι:
3.556
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, kaavlas, black crow και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιουνίου, 2021
Λάθος που δεν πήρες τη Χριστίνα, την επόμενη φορά να τη δοκιμάσεις!
14 Ιουνίου, 2021
Κωλαράκι δίνει όπως έδινε στο 40/42 ή μπααα ?????
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2