Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 361 10
Μασατζίδικα 786685
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
MARINA

Μαρίνα

Η Μαρίνα είναι πασίγνωστη στο χώρο του μασάζ. Και όσοι δεν την ξέρουν έχουν χάσει από χέρι.

Είναι μελαχρινή, με ωραία δόντια, με όμορφο και ζεστό χαμόγελο, μια ελκυστική γυναίκα. Μαύρα ίσια μακριά μαλλιά, ωραίο σωματάκι, μαυρισμένη, περιποιημένη στο πρόσωπο, μακιγιαριασμένη πάντα, και καθαρή. Ακόμη αναλυτικότερα έχω γράψει στο θρεντ.

Πήγα περίπου πριν 15 μέρες, και όπως πάντα πέρασα τέλεια. Ο χώρος πολύ καλός και έχει όλα τα κομφόρ για περάσεις σούπερ. Από την ώρα που μπήκε μέχρι που έφυγε ασχολήθηκε 100% με μένα και το πώς θα περάσω όσο καλύτερα γίνεται. Ό,τι και να πω είναι λιγο σε σχέση με αυτό που έχει γράψει κάποιος έμπειρος του σάιτ εάν καταλαβαίνω καλά: «έχει το καλύτερο σέρβις στην πόλη»

Ειδικότερα, με το που ήλθε μου ξεκίνησε ένα απίστευτο καλαμάκι, με περιποίηση όλης της γύρω περιοχής (ήμουν και εγώ άψογα καθαρός) που με έστειλε στον 7ο ουρανό. Ε πόσο να αντέξω ο καϋμένος? Ήμουν τούρμπο! Τέλειωσα σε χρόνο dt. Μετά με παρέλαβε για να μού κάνει ένα χαλαρωτικό και αισθησιακό μασάζ. Η Μαρίνα πάντα κάνει μασάζ στη συνεδρία της. Με το μασάζ με έφτιαξε πάρα πολύ, καθώς στο τέλος περνούσε από τα επίμαχα σημεία και είχα ξαναγίνει τούρμπο! Ήταν ώρα να ξεκινήσω τη μπριζόλα. Δεν αφήνεις τέτοια ευκαιρία με τέτοια γυναίκα. Δοκιμάσαμε 3-4 στάσεις και μετά το τέλος ήλθε σε απόλυτη ευτυχία. Έφυγα με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά μου. Και θα το επαναλάβω στην πρώτη ευκαιρία.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 10, 2021
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
ICCAROS
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
200
Likes:
1.187
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, baroc, petergsp και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού