Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 362 10
Μασατζίδικα 790833
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Τ ο ενλογο χωρο των επισκεπτομαι απο τοτε που ανοιξε των θεωρω με διαφορα των καλυτερο που υπαρχει απο ολα τα εν λογο καταστηματα.
το θεμα ειναι οτι η αποχωρηση της λειλας και της μαιρης πρωσωπικα μου στοιχισε τις επαιρνα τακτικα ενα ραντεβου και μετα οι ιδιες μου προτεινανε να τις παιρνω μαζι.Ηταν λες και ημουν εν ζωη ο μεγαλυτερος πορνοσταρ οταν εφευγα απο μια συναντηση μαζι τους ημουν κοματια πολλες μερες και συνηθως επαιρνα και ρεπο απο την δουλεια γιατι δεν ηθελα να σβησω απο την μνημη μου την ανωμαλια και την προσστυχια που ειχαν διοχετευσειι και οι 2 τους στων εγκεφαλο μου αυτου του ειδους την ευχαριστηση την εχω γευτει μονο στη ασια.Πηγα λοιπον σε νεουδι ξανα εξω απο τα νερα μου παρελασανε αρκετες εργαζομενς καποιες εμφανισιακα αρκετα αξιιογαμυτες τωρα μεσα στο δωματιο δεν ξερω ποιες ειναι η ερωτηση μου που κανουν φουλ προγραμα και αφου πληροφορηθηκα διαλεξα την κατια
Πληρωσα το τελος μπηκα στην δωματιαρα μπανιαριστικα εισβολη της κατια; αμεσες αψιμαχιες εκατωρεθε φιλοφροφονησεις μαλια κουβαρια για αρκετη ωρα εφτασε το τελος
Η ωρα του μασαζ το αδυναμο της σημειο για να μην παρεξηγηθουμε δεν κατηγορω την κοπελα απλα μου κανει εντυπωση πως οτι το καταστημα εχει αρκετες μαστορισες στο μασαζ η οποιες θα μπορουσαν να της δειξουν.
Αφου λοιπον τελιωσαμε με τα τριψιματα αρχισαμε τα ιδια οπως στην αρχη.
θεωρω πως ειναι καλη επιλογη και αν την συναντησω ξανα θα ειναι ακομα καλυτερη να μαστε καλα ολοι καο ολες
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 06, 2021
Κόστος συνάντησης
-80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Πρωκτικό σεξ
Όνομα κοπέλας
Κάτια
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
19 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
38
Likes:
451
Πόντοι:
6.055
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, MACTE ANIMA, tonos17 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Μαΐου, 2021
Όταν είχα πάει εγώ και ρώτησα ποιες κάνουν φουλ πρόγραμμα, στην Κάτια μου είχαν πει ότι ΔΕΝ κάνει. Αλλά εδώ βλέπω ότι κάνει. Τελικά τι ισχύει? Λένε έξω ότι δεν κάνει αλλα μέσα κάνει? Ζητάει τιποτα εξτραδακια μέσα η κοπέλα ή απλά δεν το λένε έξω?
10 Μαΐου, 2021
Ρε φιλε εμενα μου ειπανε οτιι κανει δες και πιο κατω κριτικες να δεις δεν ξερω τι μπορει να εγινε
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2