Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 157 10
Μασατζίδικα 323357
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Τι να πω γι' αυτήν την κοπέλα/επίσκεψη;; Ό,τι καλύτερο έχω ζήσει σε μασαζερί!

Πρώτη φορά στο συγκεκριμένο μαγαζί και η αλήθεια είναι ότι δεν είχα διαβάσει καθόλου κριτικές και τέτοια... Πήγα απλά από τις φωτό που έχει ανεβασμένες το ίδρυμα. Και πήγα για να δω συγκεκριμένα τη Μαριάννα. Βγήκαν στο σαλόνι οι κοπέλες όλες με μάσκα και αυτές που μου έκαναν το κλικ ήταν η Τάνια που είχε ΚΩ-ΛΑ-ΡΑ και η Μαριάννα... Πέρασα με τη Μαριάννα και λόγω συνολικής εμφάνισης αλλά και λόγω vibe! Εεε... και ευτυχώς!

Overall:
Εμφάνιση --> Σεξι! Ψηλή λεπτή, μαλλί καστανό μέχρι τους ώμους. Κωλαράκι μικρό καλοσχηματισμένο και στητό. Στήθος μικρό, ωστόσο όχι ιδιαίτερα στητό. Πρόσωπο πολύ όμορφο με ωραία χαρακτηριστικά. Είχε κάτι το γοητευτικό.
Πίπα --> Αριστούργημα! Ποίημα... Επαγγελματική! Μπόλικο σάλιο, χτύπηματα πάνω στη γλώσσα και πολύ παίξιμο με το χέρι.
Σεξ --> Δεκτική και αντέχει πολύ. Παίρνει πρωτοβουλίες και το ζει. Σε βάζει μέσα στη φάση!
Social --> Οι κουβέντες που ανταλλάξαμε εν τέλει ήταν στο γαμήσι παρά πριν ή μετά από αυτό. Η έκφραση της και τα βλέμματά της, με υπερκάλυψαν.

Η κοπέλα με πήγε στο δωμάτιο που από εκεί η όλη φάση είχε ήδη ξεκινήσει! Η ανταλλαγή των βλεμμάτων μας, με είχε ήδη βάλει σε mood! Πέρασα για μπάνιο (που είναι εκτός δωματίου...) και μετά από λίγο κατέφτασε η θεά!! Αυτά τα βλεμματα και τα γελάκια συνεχίστηκαν και το μωρό άρχισε να γδύνεται σιγά σιγά και αισθησιακά... Έμεινε με ένα σετ μαύρα εσώρουχα όλο τρέλα! Περάσαμε στο μασαζοκρέβατο και με ξεκίνησε ένα δυνατό μασάζ. Φαινόταν να το 'χει αλλά εγώ δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στο μασάζ γιατί όλο σκεφτόμουν το πότε να περάσουμε στον επόμενο γύρο! Μετά από μερικά λεπτά εν τέλη γυρνάω και η Μαριάννα γέλασα με ένα πολύ πονηρό βλέμμα και έκφραση στο πρόσωπό της. Ξεκίνησε μια από τις καλύτερες πίπες που μου έχουν κάνει ποτέ! Φτυσίματα, πάθος, να προσπαθεί να τον βάλει όλον μέσα στο στόμα της... Βλέμματα, γλωσσόφιλα... Εγώ είχα χαθεί εγκεφαλικά! Επίσης χτύπησε ένα βίτσιο μου που με τρελαίνει και μόλις το κατάλαβε με έπαιζε φουλ! Το γαμήσι ήταν δυνατό, σε έντονους και γρήγορους ρυθμούς και δεν άργησα να τελειώσω... Δεν γινόταν και πολύ εύκολα να κρατηθώ!

Γενικά ήταν, αν όχι το καλύτερο γαμήσι μου με εκδιδόμενη, τοτέ σίγουρα ένα από τα καλύτερα! Προσπάθησα να ξανά επισκεφτώ τη Μαριάννα αλλά δυστυχώς με πρόλαβε η γαμημένη καραντίνα και το lockdown! Αναμένω λοιπόν πως και πως το άνοιγμα!
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 28, 2020
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σεβαστός
Εγγραφή:
30 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
1.379
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mr24, alpula, babis19941994 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Νοεμβρίου, 2020
Τυπε μαμησες την Μαριαννα ,το μεγαλυτερο αρπαχτικο και ξεπετα της πλασης με 50 ευρω.Χμμμ;
Ευγε εισαι θεος.Ναι!
21 Νοεμβρίου, 2020
Φίλε η αλήθεια είναι ότι αυτό περί ξεπέτας το διάβασα από διάφορους αφού όμως πήγα... Τι να σου πω... Εγω πέρασα πάρα πολύ καλά πάντως. Η αλήθεια είναι πως μασάζ δεν μου έκανε και ιδιαίτερα αλλά επειδή εγώ σταμάτησα. Μαζί με το ντουζ έμεινα περίπου 30 λεπτά πάντως. Τωρα ρε φίλε τι να σου πω. Μπορεί να έπεσα σε καλή μέρα της;; ποιος ξέρει...
22 Νοεμβρίου, 2020
Ισως αγαπητε ναπεσες σε καλο φεγγαρι οπως λες. Και αυτοι βεβαια που τα λενε (οπως και γω) απο ιδιαν πειρα τα λενε.
Για τα 50 ευρω δεν μας ειπες. Μηπως επεσαν εκπτωσεις και δεν το ξερω.
17 Δεκεμβρίου, 2020
Δεν ξέρω αν έχουν ρίξει τις τιμές μιας και ήταν η πρώτη φορά που πήγα. Αλλά οκ τα περισσότερα από όσο ξέρω τόσο πάνε για μισή ώρα
17 Δεκεμβρίου, 2020
50 ευρω το μισαωρο εχει το Σ 108 και το Μουσες .Ολα τα αλλα στην περιοχη εχουν 60.
Αφου η Μαριαννα σουγλειψε αφιλτρα το πουλι με 50 χαιρομαι. Μηπως δινει και τον κωλο τσαμπα πλεον?
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5