Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 784480
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Καλή εβδομάδα σε ολους! Όπως ειχα αναφέρει στο σχετικό για το μαγαζι thread η Σόφη ηταν το τελευταίο must για το μαγαζι αυτο μιας και για όλες τις άλλες ειχα γνώμη και επισης εχει τόσο φανατικούς θαυμαστές.
Πριν ξεκινήσω την κριτικη πρέπει να διορθώσω μια προηγουμενη αναφορά στο ότι η Σόφη δεν είναι αυτη που είχε εργαστεί και είχε φύγει και ξαναγύρισε αλλα νέα κοπελα. Ηταν η απάντηση της Ζάννας καποια στιγμή και το έφαγα αμάσητο. Είναι σαφώς η ίδια κοπελα αλλα με πολυ λιγότερα κιλά και σαφώς ανανεωμένη όποτε το νέα Σόφη παει εκεί, και το κρατάω και σαν τίτλο!
Η Σόφη είναι ωραιο τυπακι, μαγκάκι, με κόκκινο καρέ μαλι με ωραιο προσωπο. Πρέπει να είναι κοντα στο 1.70 όταν κατέβηκε απο τα 20ποντα. Αρκετα ομιλητικη αλλα είναι Ελληνίδα και δεν εχει πρόβλημα γλώσσας και μαλλον εχει και επικοινωνιακό χάρισμα προσπαθώντας να ζεστάνει την ατμόσφαιρα. Για μένα ηταν η πρωτη φορα αν και νομίζω ότι στην αρχή νόμιζε ότι με ξερει ίσως απο τις τόσες φορές που με είχε δει στο μαγαζι!
Ειχα ζητήσει μεγάλο προγραμμα με δυο εκτονωσεις όποτε ξεκινήσαμε επιθετικά . Είναι αρκετα ερωτική με διαθεση να ελέγξει τα πράγματα, αρχίζοντας απο φιλια και γλυψιματα αν και εκανα λαθος και χάλασα το ρυθμό γιατί έφαγα πολυ ώρα....προσπαθώντας να την κάνω να τελειώσει....εγω έφυγα απατος μετα απο ένα πολυ καλο στοματικο Αργό που μπορούσα να απολαύσω. Με το τελείωμα (όχι στο στόμα) και τα πλυσίματα είχε περάσει η ώρα όποτε το προγραμμα άλλαξε και της ειπα να αφιερώσει όλο το χρόνο στο μασαζ αφήνοντας το δεύτερο γύρο.
Το μασαζ της Σοφής είναι δυνατο. Πολυ δυνατο. Πονάει στην πλάτη οταν βάζει αγκώνες να ισιώσει την πλάτη. Κατα την αποψη μου ξερει τι κάνει αλλα θα επρεπε να εχει περισσότερο χρόνο να ζεστάνει αρκετα τους μυς πριν πέσει το ...ξύλο! Με εμένα δεν τον είχε. Ίσως αν καποιος ξεκινήσει με μασαζ και αφήσει μια φορα σεξ για το τέλος να είναι καλύτερα.
Κατα τα αλλα το αποτέλεσμα είναι καλο αφου σηκώνεσαι καινούργιος. Φτάνει να το αντέχεις....
Συμπερασματικά μια ενδιαφέρουσα επίσκεψη με μια όμορφη κοπελα με διαθεση προσφοράς, ερωτική και άνετη.
Καλά να περνάτε!
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 31, 2020
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Σόφη
tenten956
Μέγας
Εγγραφή:
6 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
3.696
Πόντοι:
4.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dorcel, koumanidas

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Δεκεμβρίου, 2020
Αν σε γουστάρει βγάζει γούστα. Ωραίο μουνι.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1