Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 444 10
Μασατζίδικα 655292
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από τις κριτικές που διάβασα είπα να πάω για ένα στάνταρακι όπως λένε πολλοί.
Απογευματάκι εύκολο πάρκινγκ.Στον χωρο ησυχία 3 κοπέλες. Ο στοχος μου να συναντήσω την Αλισια.
Παρέλαση των κοριτσιών Και όντως όπως έχουν γράψει πολλοί δεν είναι κάτι που θα σου τραβήξει την προσοχή αλλά για τα δικά μου γούστα είναι ότι πρέπει μπαμπατσικο Milf για τρέλα γούστα να τονίσω ότι έχει απίστευτο κωλο.
Μπαίνουμε στο δωμάτιο .κανω το ντουζάκι μου έρχεται η Αλισια .Καθως έχω επιλέξει πρόγραμμα μιας ώρας ξεκινάνε κατευθείαν με μια πίπα από αλλο πλανήτη με πάθος πολύ σάλιο deepthroat να την γαμας κανονικά το στόμα.Με ρωτάει αν θελω γλύψιμο πιο κάτω και απαντώ καταφατικά,ποιος τυφλός δεν θέλει το φως του?
Πίπα τρομερή και τελειώνω στο στόμα όπου διακριτικα τα έφτυσε στο χαρτί μετά.
Χαλαρώνουμε συζητάμε και ξεκινά το μασάζ πολύ ωραίο μασαζ με αρκετή δύναμη παντού.
Όταν φτάνει τον μασάζ στο τέλος του ξενικανέι παιχνίδια με την γλώσσα παντού στο σώμα σου με σκοπό να σε ερεθισει που το καταφέρνει απόλυτα. (Την παροτρύνω να με δει σαν παιχνίδι της και να κάνει ότι γουστάρει.)
Μπαίνει με την μούρη ανάμεσα στον λωλι μου και ενώ κάνει τρομερό γλυφοκωλι και παίζει με την γλώσσα ισα να ακουμπάει πουτσοκεφαλο η κάβλα έχει φτάσει σε αλλά επίπεδα. Στο μυαλό μου γυρίζεται τσόντα.
Σηκώνομαι και πάμε προς το κρεβάτι όπου μου ζητά να την πάρω από κωλο.ειχε καβλωσει και αυτή και προσπαθούσα να την ευχαριστήσω κ εγώ όσο με είχε ευχαριστήσει αυτή μέχρι στιγμής.
Γίνεται ένα σφυροκόπημα διαρκείας 15 λεπτών με εναλλαγή σε ιεραποστολικό.
Μου ζητάει να την χύσω βγάζει την κάποτα και ξεκιναει το σεμινάριο τσιμπουκι ξανα .δεν αντέχω καταθέτω πρόσωπο και στήθος και αφού με στραγγιξε έφυγε γύρω γύρω να μην αφήσει τίποτα παραπονεμένο.

Η γυναίκα αυτή τιμάει κάθε ευρώ που θα δώσεις. Ευχάριστη, χαμογελαστή καλοδιαθετη, μακάρι να υπήρχαν και άλλες τέτοιες να σέβονται τα λεφτά και να γουστάρουν αυτο που κάνουν. Θα γίνει στάνταρακι μου σίγουρα και αξίζει να την επισκεφθεί κάποιος.
Έφυγα και με το ζόρι με στεκόμουν όρθιος. Προσωπικά μια επιτυχημένη συνεδρία είναι εκτός από το να φύγεις χαμογελαστός να το σκέφτεσαι συνέχεια. Η απόλυτη gfe εμπειρία σαν να γυρνάς ταινια με την κοπέλα σου που έχει κάβλες και θέλει να σε ξεζουμισει.
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 01, 2020
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Body to Body Μασάζ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Πρωκτικό σεξ
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Αλίσια
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
25 Οκτ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
41
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 djnet71, MACTE ANIMA, koumanidas και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού