Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 201 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 447939
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μετά την λήξη της καραντίνας ταξίδι στην Αθήνα πριν ξεκινήσει η ένταση στην δουλειά.
Επίσκεψη στο γνωστό κατάστημα της Μπακνανά αφού προηγουμένως είχα κλείσει ραντεβού με την Στέλλα.
Άφιξη, ανακοίνωση του ραντεβού και πέρασμα στο δωμάτιο για τα περαιτέρω.Κτυπημα της πόρτας και είσοδο της πάντα αρχοντικής Στέλλας με την μαύρη διάφανη ρόμπα της που της τονίζει το όμορφο σώμα της . Χαιρετισμός, αμοιβαία χαρά για την επανασύνδεση μας και ερωτηση για να μου προσφέρει κάποιο ποτό . Θετική απάντηση μου και αποχώρηση της Στέλλας για να ετοιμαστώ όπως συνήθως γίνεται .
Με τις έως τώρα συναντήσεις μας πίστευα ότι έχουμε καλή χημείαΜετα το τέλος της συνάντησης μας πέρασαν από την σκέψη μου όλες οι θετικές επιστήμες,χημεία ,φυσική , άλγεβρα, τριγωνομετρία...χημεία απαραίτητη για να επιβεβαιώσει την πολύ καλή επικοινωνία μας μαζί,φυσική γιατί η δράση προκαλεί αντίδραση και όταν σέβεσαι και περιποιεισαι την Στέλλα το ανταποδίδει και πιο πολύ , αριθμητική για να μετράς πόσες φορές αισθάνθηκα την αύξηση των αναπνοών της και τις συσπάσεις της ερωτογενους περιοχής της και τριγωνομετρία γιατί η συνάντηση είχε όλες τις πιθανές γωνίες ,κάθετες,λοξές, πλάγιες στην αμφοτερόπλευρη περιποίηση μας.
Μασάζ όπως πάντα πολύ καλό με όλα τα μέλη του σώματος της ,κάποια στιγμή ανέβηκε στον πάγκο του μασάζ σε body to body ,και κατάλαβα ότι υπήρχε διεργερση εκ μέρους της γιατί όπως ήταν ξαπλωμένη πάνω μου άρχισε ένα πολύ έντονο μασάζ στο κεφάλι μου ...ερωτικό συναίσθημα.
Αποφάσισα να αντιστρέψω τους ρόλους μας όπως συνήθως γίνεται ,της το πρότεινα και με πολύ χαρά δέχτηκε.Σηκωθηκα από τον πάγκο, η Στέλλα ξάπλωσε και ξεκίνησα την δική μου περιποίηση που αποδέχτηκε με ικανοποίηση με την πολύ καλή κατάληξη της συνεδρίας μας .
Άλλη μια πολύ επιτυχημένη συνεδρία με την όμορφη Στέλλα ,αλλη μια επιτυχημένη επίσκεψη στον ζεστό χώρο της Μπακνανά.Τελικα το κατάστημα αυτό έχει την αφρόκρεμα των ερωτικών κοριτσιών ,Έλενα,Δήμητρα,Στέλλα,κλπ .
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Body to Body Μασάζ
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Στέλλα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
ΔΜ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, kaavlas, baroc και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού