Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 444 10
Μασατζίδικα 654546
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την Βίκυ την είχα ξαναπάρει πριν 1-1μιση χρόνο και θυμάμαι μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις..Επειδή τις 3-4 τελευταίες φορές που πήγα σε αυτό το μαγαζί δεν μπήκα σε δωμάτιο καθώς δεν υπήρχε κάτι αξιόλογο στο σαλόνι,πηγα αυτη την φορα με την ελπιδα οτι θα πετυχω την Βικυ και ευτυχως ημουν τυχερος..Οι αλλες κοπελες που δουλευαν ηταν η Αγαπη και μια Ραφαελα οι οποιες ειχαν παραπανω κιλα για τα γουστα μου.Να μην ξεχασω να αναφερθω στην ψιλοαγενή γυναικα της υποδοχης που απ'οτι μου ειπε η Βικυ δουλευει εκει μονο Σαββατα..

Η Βίκυ ειναι ενα πολυ ωραιο και χαρουμενο τυπακι που περνας καλα τον χρονο σου μαζι της και στο σοσιαλ..Στο μασαζ δεν μου εκανε καμια τρομερη εντυπωση αν και τα βασικα φυσικα και τα ξερει..

Το σωμα της ειναι ποιημα με πανεμορφο φυσικο 3αρι βυζι και χωρις περιττα κιλά..Το πρόσωπο της είναι σχετικα όμορφο με τα δοντια της να χαλανε λιγο την συνολικη εικονα
Ενα ακομα θετικο ειναι οτι σεβεται τον πελατη και απ'οτι μου ειπε δεν εγκαταλειπει την προσπαθεια να τελειωσει αυτος δευτερη φορα οταν δυσκολευεται και ας εχει περασει λιγο η ωρα.
Το μειον ηταν οτι δεν κανει λεει ακαποτη πιπα,εκεί θυμηθηκα οτι και περυσι που την ειχα συναντησει δεν ειχε κανει..Δεν πολυεπεμεινα αλλα δεν γνωριζω αν καποιος επιμεινει πιο πολυ αν προχωρησει σε αυτο..Παντως εγω ειμαι πεντακαθαρος και περιποιημενος συνολικα κατι που αναγνωρισε κι αυτη πολλες φορες..

Στα του σεξ ειναι προθυμη και με καλη συμμετοχη..Φιλαει στο στομα αλλά δε νομιζω οτι τα προτιμαει κι αυτα τοσο

Γενικα ήταν μια σχετικα καλή οπως ειπα συνεδρια με μια ομορφη παρουσια αλλα τα αρκετα που δεν κανει ειναι ανατρεπτικος παραγοντας στο να την ξανασυναντησω.
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 19, 2020
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Dr Lecter
Μέγας
Εγγραφή:
15 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
2.266
Πόντοι:
4.655
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 flynow

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Σεπτεμβρίου, 2020
εγώ την είχα πάρει το καλαοκαίριο του '19

ενώ με ήξερε , είχα περάσει πολλές φορές μαζί της και άκανε ακάποτη , όταν μπήκα μέσα μου το έσκασε πως δεν κάνει ακα πίπα, προφασίστηκε πρόβλημα προσωρινό.

με χάλασε και της ζήτησα να φέρει ακόμα μια μέσα .

Έγινε ένα τριο που δε μπορώ να πω ότι το θυμάται κανείς για πάντα...

αλλά καταλαβαίνω τώρα ότι την ακα την έχει καθιερώσει...δικαιωμά της ...
29 Ιανουαρίου, 2022
Καλημέρα σε όλους, το μόνο που έχω να πω για τη κυρία της υποδοχής όσες φορές έχω πάει η συμπεριφορά της απέναντι στις κοπέλες είναι κακή, μιλάει επιθετικά (την ωρα που τις ζητάει να βγουν στο σαλόνι) και το ύφος της προς το πελάτη (εμένα) ξινό και απαθες. Δεν έχω κάτι μαζί της ούτε πιστεύω αυτή προς εμένα..
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2