Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 157 10
Μασατζίδικα 323484
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Δείχνει το πως γίνεται η σωστή μασαζοσυνεδρεια η Ρουλα και μπράβο της, να πάρουν παράδειγμα και κάτι άχρησταμπαζα που πάνε να φάνε λεφτά χωρίς να βάζουν συναίσθημα. Αν δεν ευχαριστιεσαι ότι κάνεις, δεν ευχαριστιεται κάνεις.
Η ρουλα το ευχαριστήθηκα όπως μου δήλωσε στο τέλος. Εύκολη επιλογή από το σαλόνι, πήγα για αυτήν. Στο δωμάτιο με το τζακούζι άρχισε με μασάζ από την κορυφή ως τα νύχια. Όταν ο κύριος ιβλης έγινε ατσάλι γύρισα και άμεσα μπήκα στο στόμα της. Ρούφηξε, έγλυψε καλά το παγωτό της. Στα τέσσερα ρελαντί, με τα πόδια πάνω όπου το ευχαριστήθηκα γιατί φιλιομαστε να κοιτάζαμε στα μάτια. Στα νύχια της, που είναι σκληρά όμως ευχάριστα με όμορφη δερματοστιξια για ισπανικό και γλύψιμο αρχιδια μύδια και καμάκι. Κάρφωμα της γοργόνας στα τέσσερα ξανά, η αγαπημένη μου στάση γαρ, διότι μερικές δε βλέπονται φσατσα. Όρθιος καλά αυτή στα γόνατα προσκυνησει το μεγαλείο του ιβλη. Όλος στο στόμα δε χώρεσε, αλλά γλείφει άριστα. Στο στόμα όλο το γενετικό υλικό, τα εφτυσα διακριτικα μην τα ματιάσω. Ξανθιά κοντοπουτανο μιλφ, με σχιστά ματιά ίδια μαλλιά Τζούλια όπως πολλές της σειράς της έχουν. Είναι must fuck.
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Πρωκτικό σεξ
Όνομα κοπέλας
Ρούλα
!blis
Σπουδαίος
Εγγραφή:
27 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
41
Likes:
2.916
Πόντοι:
3.237
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, n.smirni76, lagonisian και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Ιουλίου, 2020
Η αξία της Ρουλάρας αδιαμφισβήτητη! Όμως το 10άρι στην εμφάνιση υπερβολικό. Όχι τίποτα άλλο, αλλά κάποιοι που δεν την έχουν δει από πριν, και περιμένουν να εμφανιστεί το δέκα το καλό, μπορεί να διαφωνήσουν έντονα. Κοινός, να σε κράξουν.
30 Ιουλίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Sta arxidia mou Ναι!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2