Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 784903
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά την επίσκεψη της προηγούμενης εβδομάδας και την συνεδρία με Βερόνικα είπα να κάνω μία "ρεπετισιόν" επί τη ευκαιρία ενός μικρού κενού στην δουλειά Δευτεριάτικα! Τι καλύτερο για να ξεκινήσει κάποιος την βδομάδα?
Είχα στόχο το "στανταράκι" μου την Βερόνικα και λόγω της πρωινής ώρας δεν φρόντισα να τηλεφωνήσω και να κλείσω το ραντεβού, με αποτέλεσμα να την πετύχω με πελάτη και θα έπρεπε να περιμένω 40 με 45 λεπτά. Υπό άλλες συνθήκες θα πήγαινα μια βόλτα και θα επέστρεφα αλλά ... όταν είχα τηλεφωνήσει την προηγούμενη βδομάδα (η προηγούμενη κριτική μου) μου είχε απαντήσει μια πολύ τσαχπίνικη φωνούλα η οποία έμαθα οτι ανήκε στην Ξένια! Εάν είχα διαβάσει κριτικές (είχα αλλά δεν θυμόμουν ντιπ-στα 60+ το Alzheimer's καραδοκεί!) θα είχα και μερικούς λόγους παραπάνω να δοκιμάσω μαζί της αλλά αφού ρώτησα την Ζάνα διακριτικά για τα προγράμματα της κοπέλλας, ομολογώ οτι το σαλονάρισμα της (και η τσαχπινιά της φωνής της) με κέρδισε! Επειδή έχουν γράψει και άλλοι φίλοι κριτικές δεν θα επεκταθώ στα του σωματότυπου της, είναι πράγματι λίιιιγο "τσουπωτή" (μερικοί την περιγράφουν υπέρβαρη) αλλά αυτό κύριοι είναι θέμα προσωπικού γούστου! Για τα δικά μου λοιπόν γούστα τα βασικά προσόντα της Ξένιας είναι ο χαρακτήρας της, το αγγελικό της πρόσωπο, το φοβερό χαμόγελο (το πρόσωπο της και η οδοντοστοιχία της άνετα θα έπαιζαν σε διαφήμιση οδοντόπαστας) και η προσπάθεια της να σε ευχαριστήσει όσο το δυνατόν περισσότερο! Ξεκινώντας λοιπόν με φοβερή ενέργεια και αφού με κέρασε το εσπρεσάκι μου η Ζάνα, και έκανα το ντουσάκι μου, αρχίσαμε να χαϊδολογιόμαστε στα όρθια με φιλάκια παντού. Εννοείται πως ξεκίνησα με γλύψιμο στα υπέροχα φυσικά στήθη της! Η κοπέλα δίνει γλωσσόφιλα και τα γουστάρει πολύ, αλλά εγώ λόγω Covid ήμουν λίγο επιφυλακτικός! Τώρα θα μου πείτε "μας δουλεύεις ρε φίλε, κάνεις 69 και κολλάς στα γλωσσόφιλα?" και θα 'χετε δίκιο αλλά "Άβυσσος η Ψυχή του Ανθρώπου" και εγώ τα λέω όπως τα έζησα! Κάποια στιγμή της είπα να περάσουμε στο μασάζ για να έχω την πλήρη εικόνα. Το μασάζ της κατάλαβα πως το προσαρμόζει στις επιθυμίες του πελάτη, εγώ συνήθως ζητάω μέτριο προς απαλό ("θέλει χαδάκια ο πορνόγερος"!) και με προσοχή στην μέση λόγω προβλημάτων ορθοπεδικής φύσεως! Εξαιρετικό σόσιαλ, (Ελληνίδα γαρ), μιλήσαμε αρκετά για Ται-μασάζ που μου είπε πως είχε κάνει (δεχθεί) σε ταξίδι της εκεί, τάντρες κλπ. Ούτε μία στιγμή δεν αισθάνθηκα οτι υπήρχε πίεση χρόνου παρά το γεγονός της μικρής διάρκειας του προγράμματος που είχα ζητήσει και της ηλικίας μου που ως γνωστόν προκαλεί "καθυστερήσεις"!Γερο-μύστης
Στο λεγόμενο "δεύτερο μέρος" (δεν μου πολυαρέσει η έκφραση) περάσαμε αρχικά σε ακα πίπα και στάση 69 αλλά γρήγορα την έβαλα να ξαπλώσει εκείνη στο κρεβάτι και εγώ της τον έφερα στο πρόσωπο της ενώ ταυτόχρονα την χάϊδευα και έβαζα δακτυλάκι και στις δύο τρυπούλες της στο οποίο ανταποκρινόταν με ύγρανση και πνιχτές φωνούλες! Έχω ξαναγράψει οτι κάτι που μία κοπέλα το δέχεται από κάποιον, δεν σημαίνει πως είναι υποχρεωμένη να το δεχθεί από όλους! Προσοχή λοιπόν: Αν σας αρέσει να βάζετε δακτυλάκι, τουλάχιστον φροντίστε να έχετε καθαρά χέρια και περιποιημένα νύχια! Στην στάση αυτή μπορούσα να έχω την πλήρη απόλαυση, την αίσθηση από το γλυκό στοματάκι και την περιπαικτική γλωσσίτσα της αλλά και την οπτική απόλαυση του υπέροχου (για τα δικά μου γούστα) προσώπου της! Επόμενο ήταν το τέλος να έρθει και να δω "το προϊόν του κόπου μου" (και του δικού της βέβαια) στα υπέροχα βυζιά της και παρά λίγο και στο προσωπάκι της (τραβήχτηκα γρήγορα, αλλά την άλλη φορά θα την ρωτήσω αν το δέχεται!).
Βγαίνοντας από το δωμάτιο, είδα και την Βερόνικα και υποσχέθηκα το επόμενο duo μου να είναι με αυτές τις δύο! Είμαι περίεργος να δω εάν θα είναι καλύτερο από το duo Σόνια-Αντριάννα που είχα κάνει αρκετό καιρό πριν!
Μείνετε συνδεδεμένοι!
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 06, 2020
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Ξένια
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
10 Απρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
521
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Gingos, ZeroTolerance, koumanidas

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού