Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 485 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 785217
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η κριτικη αυτη αφορα συνολικα το μαγαζι και οχι μονο τη Σοφι, την οποια συναντησα τελευταια.
Πρωτη ειχα παρει τη Μαρια , η οποια καλη σε γενικες γραμμες, ωραια επιδερμιδα, καλο βυζι αλλα υποδεεστερη σε σχεση με Λια και Σοφι. Δεν εχει αυτο το κατι παραπανω που απλοχερα σου προσφερουν οι αλλες κοπελες.
Η συναντηση με τη Λια με εκανε να αισθανθω οτι παιρνω μερος σε καποιο αρχαιο διονυσιακο μυστηριο. Τελεια περιποιηση, καλο μασαζ, δοτικοτητα, σεξ διχως αυριο χωρις καμια αρνηση εκ μερους της σε οτι ζητησα. Απο τις γυναικες που πρεπει να τις σεβεσαι γιατι κανει λειτουργημα.
Η Σοφι εχει αλλο στυλ. Επεμεινα να τη δω γιατι οταν πηγα ειχε αλλο ραντεβου,αλλα ξαναπερασα μετα απο μια ωρα και δεν το μετανιωσα. Αραξα και ξεκινησε το μασαζ. Η Σοφι ειναι η γυναικα της διπλανης πορτας που λιγουρευεσαι καιρο και αισθανεσαι οτι ηρθε επιτελους η ωρα. Το μασαζ μαζι της ,δεν εχει τη μορφη διονυσιακου μυστηριου, αλλα ψυχοθεραπειας. Μιλαγαμε λες και γνωριζομασταν καιρο μου ελεγε αυτη τα δικα της κι εγω τα δικα μου. Αισθανθηκα πολυ ομορφα και οικεια, μεχρι που ηρθε η ωρα του σεξ , οπου το καταευχαριστηθηκα. Φοβερη περιποιηση. Ακαποτη πιπουλα,γλωσσοφιλα και οτι αλλο φανταζεσαι ,gfe που γουσταρω πολυ. Αλλη μια γυναικα που δεν κανει απλα σεξ ,αλλα λειτουργημα. Βγαινεις και αισθανεσαι αλλος ανθρωπος.
Σε γενικες γραμμες το μαγαζι ειναι πεντακαθαρο, θα ξαναπαω να δοκιμασω και τις υπολοιπες κοπελες. Προτεινεται οπωσδηποτε. Η ημερομηνια ειναι κατα προσεγγιση.
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 28, 2020
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Σόφη
bourdeliaris82
Μέγας
Εγγραφή:
22 Οκτ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
6.167
Πόντοι:
3.556
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Διαγραμμένο μέλος 201295, kaavlas και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού