Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 69 10
Μασατζίδικα 119240
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Στοχευμενη επισκεψη στο Φραντζη 4 που επαναλειτουργει.Στοχος μου η Ελενη που εργαζεται πλεον εδω.Γνωστη στον χωρο,αποτελει και δικο μου στανταρακι .Ειναι η ξανθια milf Ρουμανα με τα ωραια ματια,σωμα με καμπυλες και ωραιο κωλο Γλώσσα.
Αφου ετοιμασθηκα ηλθε φιληθηκαμε και ξαπλωσα για μασαζ.Η Ελενη ειναι απο τις λιγες των μασαζ που πραγματικα κατεχει και παρεχει αυτη την υπηρεσια.Προσκύνημα.Ασχοληθηκε επιμελως με ολα τα σημεια του σωματος μου κανοντας μου ανακουφιστικες μαλαξεις.Αφου με χαλαρωσε πληρως αρχισε να με χαιδευει ερεθιστικα στην πλατη ενω μου εγλυφε το αυτι και κατεληξε να μου θωπευει απο πισω τα αρχιδια.
Γυρισα για να κεκινησει ο δευτερος γυρος.Γλωσσοφιλα ,χαμουρεματα,αλληλογλυψιματα και αφου εβαλλε λαδι στο εργαλειο μου,επιδοθηκε σε μια καυλωτικη χειρομαλαξη.Μου εγινε καγκελο.Κατοπιν Ακολουθησε η πιπα της Ρουμανικης σχολης,με διαρκεια και με συγχρονη περιποιηση αρχιδιων.
Κατοπιν σεξ.Κατ αρχην ιεραποστολικο πανω στο μασαζοκρεβατο και κατοπιν πισωκολητο στο ορθιο.Κοιταζα μια τον ωραιο κωλο της και την αλλη απεναντι στον καθρεφτη το ολο θεαμα, με πρωταγωνιστες τους δυο μας.Μου χαιδευε συγχρονως τα αρχιδια και καπως ετσι παρεδωσα.Ναι!
Ειπαμε πως ηθελα να περασω καλα και η Ελενη ειναι εγγυηση.Οσες φορες και να πας εχει στανταρ καλες υπηρεσιες.Καπέλο
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 06, 2020
Κόστος συνάντησης
70
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
25 Οκτ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
110
Likes:
17.702
Πόντοι:
20.686
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, MIG-35, spirtoulis(2) και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού